Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסרט ללמוד ממנו זה רצח מדרגה ראשונה עם קווין בייקון וכריסטיאן סלייטר.

לא עושים סרטים כאלה יותר, סרט מעולה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ראיתי עכשיו את ארבעת הפרקים מסדרת "צל של אמת".

הפרק ה-1 מראה לנו שרומן הוא הרוצח, שאר הפרקים גומרים לתהות. הכל תלוי איך מציגים לנו את הדברים.

מה שכן, הרגיזו אותי הדברים שאומרת ענבר שילה ועכשיו אני מבין למה - "התובעת הראשית בתיק" (לא התייחסתי לשמות בצפייה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
וכרגע הוכחת שלא קראת את פסק הדין של שופטי העליון.

אפשר לינק ברשותך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

או, הנה קול שפוי שלא נכנע לפופוליזם של סדרות דרמטיות שפועלות על הרגש של הציבור.

וכן, אני יודע שאנשים לא אוהבים לשמוע את זה, אבל דברים כאלה רק מראים שאנשים לא טורחים להתעמק בכלום, ואוכלים רק מה שמונח להם מול העיניים.

ולא, אני לא בטוח במאה אחוז שזדורוב רצח, אבל אני לגמרי לא מבין את מי שבטוח במאה אחוז שהוא לא, בגלל תוכנית בטלוויזיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני לא בטוח במאה אחוז שהוא חף מפשע (בטח שלא בגלל תוכנית טלוויזיה כלשהי, היו לי ספקות הרבה לפני) אבל אני מאמין בזה שהוא חף מפשע עד שהוכח אחרת מעבר לכל צל של ספק.

וספק יש פה למכירה במשקל, ממש לא חסר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל כך לא חסר שהשופט היחידי שלא הרשיע אותו אמר שהוא "כפסע מהרשעה" ושצריך צירוף מקרים מטורף בשביל שהוא לא יהיה הרוצח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך הכתבה של דרוקר גורמת לך לחשוש שלעולם לא נדע את האמת? גם היא וגם הלינק שקדם לה דווקא מחזקים מאוד את הסברה שזדורוב הוא אכן הרוצח. תפסיקו לחשוב שבית המשפט והמשטרה כל כך מושחתים או טיפשים, רק כי יוצרים של סדרה פופוליסטית ומניפולטיבית סידרו את רצף הקטעים באופן מחשיד והתעלמו מכל השאלות החשובות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הכתבה של דרוקר כמעט ובלתי קריאה, הפתיע אותי לרעה קצת.

מה שזדובור אומר בהתחלה למדובב כן די מעיד עליו, וגם זה שמצאו אצלו תמונות של קטינות על המחשב (או כך לפחות הבנתי מהכתיבה של דרוקר).

לא יודע, עם הזמן וכל הפיכת הנושא הזה לעוד לתוכנית ריאלטי, גם אני מתחיל להשתכנע שאין כאן קונספירציה.

בהתחשב בזה שקציני משטרה מועפים מהארגון לעיתים די קרובות, קשה לי להאמין שגם אז היו ממציאים רוצח, כדי לכפות על מי מהם בני משפחתם. מה גם שתמיד פשוט היו יכולים להגיד שלא מצאו את הרוצח, כפי שעדיין לא מצאו ב"בר נוער".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בלתי קריאה? לא יודע, אני קראתי הכל והבנתי היטב. אבל אולי זה רק אני, כי ממש לא נפלתי שולל מהסדרה הזאת, ואני גם יודע ממקור אמין עלי מאוד שנעשתה כאן עבודה משפטית מצוינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...