Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שאאכיל בכפית? תקרא.

בשמחה.

תוכל בבקשה להפנות אותי למקור ממנו אתה למדת שהבדיקה הזו לא אמינה בעליל?

כדי שאוכל לקרוא ממקור אמין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנו חיים בעידן של צדק המונים וחוכמת אינטרנט. אני משוכנע שכמעט אף אחד לא קרא עשרות אלפי עמודים של חומר חקירה, עדויות וממצאי מעבדה. הבודדים שקראו לא בהכרח בעלי הכשרה ויכולת להבין את הממצאים.

לפני מספר שבועות ניהלתי ויכוח בפייסבוק מול אחת שהתעקשה שהיטלר מת בדרום אמריקה באמצע שנות ה-60. ואיך היא יודעת את זה? ראתה ראיות חד משמעיות בתוכנית "לצוד את היטלר" ששודרה בהוט.

• מצחיק 1
פורסם

אז עכשיו כולם מומחים לדנא מיטוכונדרי...

אני אישית לא מומחה, אבל לפי אנשים שכן מבינים קצת, הדבר היחיד שאפשר ללמוד מהנתון החדש, זה שלא ניתן לשלול שהשיערה שייכת לא"ח.

הנה הסבר של מומחה לגנטיקה

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2115165432067591&id=1937678843149585

בכל אופן, אני קראתי את כל הכרעת הדין אחרי ההרשעה הראשונה, ואין לי ספק שזדורוב הוא הרוצח.

אפילו השופט שזיכה אותו בערעור, והיה בדעת מיעוט, אמר שהוא משוכנע ב99% שזדורוב הוא הרוצח.

Sent from my SM-A730F using Tapatalk

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא מבין את ההייפ הזה. מישהו קרא את כל הכתבות ואת הדעות של אנשים שבאמת מבינים בגנטיקה?

הדבר היחיד שניתן להבין מכל ההייפ התקשורתי של העורך דין של רומן הוא שעל תאיר הייתה איזשהי שערה שלא שייכת לרומן.

זה הכל. זה יהיה סתם עוד משהו שיעשה רעש שבסופו של דבר רומן עדיין ישאר בכלא.

באותה מידה השערה הזאת הייתה יכול להיות שערה שנדבקה לתאיר מילד אחר בכיתה.

פורסם
מי שמאמין בחפותו של זדורוב על סמך כתבות וסרטים (שמתעלמים מפרטים שלא מסתדרים להם עם האג'נדה), מציע לכם לעיין בפסק הדין.

הבנאדם העלים את המכנסיים שלבש ביום הרצח, כיבס את החולצה, וקירצף את הסוליה של הנעליים שנעל - זאת התנהגות של אדם חף מפשע?

בכתבה הזאת יש סיכום של כל הראיות מפסק הדין שהובילו להרשעתו.

אני מניח שכל מי שמגיב פה לא ניסו להפיל עליו תיק. עלי ניסו, אני בטוח שעשרות אלפים בארץ בכלא חפים מפשע. לא שזה הופך כל מי שבכלא לזכאי, ממליץ לראות את הסרט על האחים שהיו חשודים ברצח אסף שטיירמן. מצטער, לא מאמין לרוב מה שרשום שם, לא כי בדקתי כל סעיף אלה שסעיף שכן בדקתי שמתייחס לסרטי סנף מצוץ מהאצבע לכן אין לי אמון בשאר הסעיפים כמו שאין לי אמון במשטרה, מדובר על תוצאת חיפוש בemule שמי שהתעסק עם התוכנה יודע שהרבה פעמים מקבלים תוצאות עם הרבה מילים שלא מה שחיפשת, למשל חיפשת teen, תקבל teen snuff taboo, boy orgy בשורה אחת שאחר"כ אם ניסית להוריד את זה, יופיע בהיסטוריה, לא מצאו אצלו שום קובץ snuff.
פורסם

לאחר הידיעה מאתמול אין לי צל של ספק שזדורוב אינו הרוצח. עצם העובדה ש12 שנה אחרי הרצח, באחד התיקים המתוקשרים במדינה (כנראה התיק המפורסם ביותר) ועדיין מתגלים ראיות חדשות...

זה שזדרוב שתף פריט א', ב' וג' ולא התגלה כלום - זה לא אומר כלום. לחלופין - ראיה שמחזקת בצורה ישירה את הסיפור של א"ח מ2012 - אין פה על מה להתווכח.

גם התנהלות הפרקליטות והמשטרה מרמזת שהם יודעים שהתיק תפור - השמידו את כל הראיות כמעט עוד לפני שהמשפט נגמר. למיטב זכרוני גם לא רצו להחזיר לאמא את הטלפון הסלולרי של הילדה.

פורסם

זהו שלא גילו ראיות חדשות. בדקו ראיות ישנות וגילו שהן לא שייכות לתאיר, אך יכולות להתאים לעשרות אלפי ישראלים. הממצא המעורפל כמובן לא הפריע לעורך דין לעשות קרקס תקשורתי בו הוא דרש לקיים בדחיפות משפט חוזר.

אגב, מי שהתחילה את הקרקס הזה זו אמא של תאיר. היא טענה שאין מצב שרומן הרוצח כי את תאיר רצחו ילדים בבית הספר בגלל שקנאו בביתה הסופר דופר יפה-חכמה-מוכשרת.

פורסם

בסוף יסתבר שהאמא היא זאת שבאמת שילמה לזדורוב שירצח את הילדה, בשביל מסע נקמה אישי כלשהו

• לא הבנתי... 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם כבר עסקינן באמא. אתמול אני ואשתי צפינו בחדשות ובהן בין היתר ראיינו את האמא.

האמא בסרטון מהעבר אמרה שהיא בטוחה שזדרוב לא רצח את ביתה. יחד עם זאת, אתמול אמרה שהיא לא חושבת שזדרוב צריך להיות משוחרר אלא אם כן ימצא הרוצח האמיתי.

התחושה שקיבלתי מהאמא, שהיא רוצה לשמור על תא הכלא חם ושמורשע אחד יוחלף באחד אחר.ואם אין מורשע אחר אז שבנתיים זדורוב ישב. לא אהבתי את זה בכלל, מכיוון שאם הבן אדם נאסר שלא בצדק הוא צריך להיות משוחרר לאלתר בלי קשר למציאת האשם.

דבר 1 אני יכול להגיד לכם: כל הפרשה הזאת דפוקה מהיסוד שלה. אומנם מזמן איבדתי את האמון שלי במערכת הציבורית ובמערכת המשפט בישראל אבל מקרה זדורוב זאת הגושפנקא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ידוע לכול שהאימא התחילה את הקרקס.

זה די עצוב, האמת, כי ברגע שאתה מתחיל את הקרקס אתה לא יודע איך הוא ייגמר.

באווירה הנוכחית, גם אם יגלו ממצאים חדשים (או ישנים) שיקשרו באופן חד משמעי ומוחלט את זדורוב, אף אחד ממקהלת המשוכנעים לא ישתכנע. יש נרטיב, המשטרה/הפרקליטות הם האויבים, וזהו, שום דבר לא יעזור, בטח שלא היגיון בסיסי.

תכל'ס זה קרקס שמשרת יותר מדי אנשים - עוכרי דין, תקשורת שמוכרת פרסומות על חומר מעוות שיצא מהבוידעם, וטיפוסים חובבי קונספירציות (מין תחביב כזה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מי שמאמין בחפותו של זדורוב על סמך כתבות וסרטים (שמתעלמים מפרטים שלא מסתדרים להם עם האג'נדה), מציע לכם לעיין בפסק הדין.

הבנאדם העלים את המכנסיים שלבש ביום הרצח, כיבס את החולצה, וקירצף את הסוליה של הנעליים שנעל - זאת התנהגות של אדם חף מפשע?

בכתבה הזאת יש סיכום של כל הראיות מפסק הדין שהובילו להרשעתו.

אם הכתבה הזו מסתמכת על הפסק דין אנחנו במצב גרוע מאוד.

אני בעצמי מצאתי וגם העלתי לפה מסמך של המשטרה שמוכיח שהבן אדם לא צפה ולא חיפש סרטי סנאף.

את הפסק דין אני קורא ,אעדכן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

צפיתי פעם נוספת בארבעת הפרקים של הסדרה "צל של אמת" ומה אגיד לכם פשוט בולשיט מזוקק.

נתחיל בזה שא.ח הוא פח אשפה אנושי שמצא בחורה עם בעיות והפך אותה לשפחת מין שלו. לאחר שהיא התמרדה הוא "פתאום" נזכר להתלונן במשטרה ואפילו היה מוכן להיכנס לכלא בשביל להרוס לא.ק את החיים. איפה כבודו היה שש וחצי שנים? לא הפריע לחיות עם רוצחת? היה עד כדי כך טוב, אה?

נמשיך בזה שהופעת א.ק לא הוסיפה פרטים חדשים לפרשה. הסיפור של א.ק נחשף בשנת 2012. חלפו מעל שש שנים מאז רצח תאיר ראדה. כל החומר היה באינטרנט ותיאוריות קונספירציה התעופפו באוויר כמו שפעת עונתית. שום דבר לא מנע מא.ח ללמוד היטב את פרטי הפרשה על מנת להמציא איזה סיפור במטרה להרוס את החיים של חברתו לשעבר.

נניח וא.ק באמת רצחה את תאיר ראדה כי יש בתוכה זאבה בשם טחב שרוצה דם. אוקי. איפה הייתה הזאבה כל השנים? למה לא היו עוד ניסיונות רצח?

מה שכן שחזור הרצח על יד רומן העביר בי צמרמורת. זה פשוט בא לו כל כך בטבעיות...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...