Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזו רשת סלולר מאפשרת הפעלה של סים כפול, כלומר שני סימים עם מספר זהה עבור שני מכשירי סלולר שונים ושאפשר לענות בכל אחד מהם או להתקשר מכל אחד מהם?

אני בגולן טלקום ואין להם את האופציה הזו כרגע ולא יודעים מתי זה יתאפשר.

תודה

פורסם

בחברות האפ"ס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בסלקום ויש לי את השירות

אתה מתקשר ומקבל שיחות בשני הסימים,

באחד מהם אתה מקבל הודעות.

בשניהם האמת שיש אינטרנט למרות שעל הנייר רק על הראשי אמור להיות אינטרנט.

פורסם

גולן פועלים להשקת השירות הזה והצפי הוא שכנראה יהיה בסוף דצמבר או במהלך ינואר.

(הנתון הזה מתבסס על אינפורמציה שהתקבלה מהם בכל מיני הזדמנויות, זו לא הבטחה רשמית של אף אחד)

אם אתה יכול להמתין חודש-חודשיים אז אני הייתי ממתין.

אם זה אקוטי באופן מיידי אז התשובה היא רק בשלושת החברות הוותיקות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני בסלקום ויש לי את השירות

אתה מתקשר ומקבל שיחות בשני הסימים,

באחד מהם אתה מקבל הודעות.

בשניהם האמת שיש אינטרנט למרות שעל הנייר רק על הראשי אמור להיות אינטרנט.

וואלה, לא לקחתי בחשבון את עניין ההודעות, זה יוצר בעיה.

אני לא לחוץ כרגע, רק בודק אפשרויות.

בשירות הלקוחות בגולן לא רצו לומר לי שום תאריך, גם לא בצורה גסה של "עוד כמה חודשים".

בנוסף, מעניין איך שני מכשירי אנדרואיד דלוקים/פועלים שעובדים על סים דומה ומחוברים לאותו חשבון של גוגל יגיבו להודעות (ויבר/וואטסאפ).

יש למישהו ניסיון עם זה?

תודה

פורסם

בנוסף, מעניין איך שני מכשירי אנדרואיד דלוקים/פועלים שעובדים על סים דומה ומחוברים לאותו חשבון של גוגל יגיבו להודעות (ויבר/וואטסאפ).

יש למישהו ניסיון עם זה?

תודה

Whatsapp לא יכול להיות מחובר עם אותו מספר בשני מכשירים בו זמנית.

אאל"ט המכשיר שמחובר אחרון הוא זה שיפעיל את אפליקצית המסרים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש עדכונים בנושא?

ראיתי שגולן טלקום כבר מספקים את השירות, אבל - השירות מבטל שיחה ממתינה בסים הראשי שזה דיי גרוע.

כיום אני באורנג' על חשבון המעסיק ואני מעוניין לעבור לאחת החברות המוזלות אך חייב סים כפול.

כרגע סלקום הציעו לי 59 ש"ח לחודש ללא הגבלה + 20 ש"ח לחודש לסים הכפול (פלוס לשלם כסף על שני הסימים)

בגולן מציעים 37 וללא תשלום נוסף על הסים הכפול אבל לא תהיה שיחה ממתינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאשתי יש סים כפול בהוט - תוכנית של 30 ש"ח לחודש (שכבר נסגרה, קיימת רק מקו שני והלאה) ועוד 12 ש"ח לסים הכפול. בפלאפון שירות הסים הכפול יותר זול, וכיון שהם לחוצים למכור יתכן שתוכל לקבל מהם את העסקה הטובה ביותר כיום. בדוק במוקד המכירות שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...