Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד שלא מבין איך אתם רואים טלויזיה?

מאז שאני זוכר את עצמי אני לא צורך טלויזיה, הכול בהורדות. אם אני מגיע לבית אחר ויש פרסומת בטלויזיה בדרך כלל אני נהנה לראות אותן כי בשבילי זו פעם ראשונה אך עדיין הן מהוות מטרד. פרק בסדרה במקום 40 דקות הופך לשעה. זה 20 דקות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה שבהן אני צופה במשהו שכופים עליי. לא בבית ספרנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והיום בפינת הפרסומת סרת הטעם נדבר על הפרסומת לשירותי בריאות כללית בהשתתפות פליטת האח הגדול אביבית בר-זוהר.

עונה שלמה נאלצתי לסבול את המטומטמת הזאת. פרקים שלמים ראיתי ביס מקס כדי שתהיה לי אפשרות להריץ את הפרק בהילוך מהיר כל אימת שהיא נראתה על המסך, בוכה את הבכי האינפנטילי שלה, דוחפת אצבעות לפה בבהמיות מופגנת או מחרחרת ריב ומדון בין שאר דיירי הבית. אני חושב שהיום שבו היא הודחה היה אחד הימים המאושרים בחיי.

והנה עכשיו, שנה בדיוק מאז הפציעה לראשונה על המסך הקטן, הפקאצה הרדודה הזאת חוזרת בחסות מסע פרסום שמתובל בצחוק המפגר שלה ובמניירות העלובות שלה. כן, מישהו אשכרה שילם לה כסף בשביל זה.

קופת החולים שלי יכולה להמשיך להיות רגועה - אין לי שום כוונה לעבור לשירותי בריאות כללית.

בידיוק אתמול ראיתי את הפרסומת המדוברת והדבר הראשון שעבר לי בראש "זה למה לעזאזל אני נותן להם כסף?"

היא מגעילה בכל כך הרבה רמות שזה מדהים...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
והיום בפינת הפרסומת סרת הטעם נדבר על הפרסומת לשירותי בריאות כללית בהשתתפות פליטת האח הגדול אביבית בר-זוהר.

עונה שלמה נאלצתי לסבול את המטומטמת הזאת. פרקים שלמים ראיתי ביס מקס כדי שתהיה לי אפשרות להריץ את הפרק בהילוך מהיר כל אימת שהיא נראתה על המסך, בוכה את הבכי האינפנטילי שלה, דוחפת אצבעות לפה בבהמיות מופגנת או מחרחרת ריב ומדון בין שאר דיירי הבית. אני חושב שהיום שבו היא הודחה היה אחד הימים המאושרים בחיי.

והנה עכשיו, שנה בדיוק מאז הפציעה לראשונה על המסך הקטן, הפקאצה הרדודה הזאת חוזרת בחסות מסע פרסום שמתובל בצחוק המפגר שלה ובמניירות העלובות שלה. כן, מישהו אשכרה שילם לה כסף בשביל זה.

קופת החולים שלי יכולה להמשיך להיות רגועה - אין לי שום כוונה לעבור לשירותי בריאות כללית.

אתה הבאת את זה על עצמך בזה שצפית באח הגדול והתוודעת לאישיות המטומטמת הזו וכל שאר המשתתפים בזבל המסריח הזה שנקרא "תוכנית מציאות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הפרסומת החדשה של סלקום שווה הקפצה של השרשור הזה. מספיק להאזין לדבריה של עטרה בילר כפי ששודרו הבוקר בתוכנית הרדיו של שי ודרור כדי להבין את גודל הזוועה: http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FKGMDF&c41t4nzVQ=FH

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מי קורא לילדה שלו עטרה ?

מי שלא יודע מה פירוש המילה שיחפש בגוגל.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טלפתיה, בדיוק התכוונתי להקפיץ את השרשור אחרי שהפרסומת החדשה של מירי בוהדנה לרויאלטי הצליחה להקפיץ לי את הפיוז.

"זה לא השרשרת היוקרתית שהוא קנה לי, זה מה שהוא עשה לי......... פה" (וכמובן שמה יד על השד, או שזה היה הלב, לא הבנתי). העלבה לאינטיליגנציה האנושית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי קורא לילדה שלו עטרה ?

מצחיק שיש גם מותג למוצרי בשר של חרדים עם אותו שם :lol:

בעניין הפרסומות, כדי למשוך מטומטמים צריך לדבר בשפה שלהם.

פורסם
מי קורא לילדה שלו עטרה ?

זה מותג בשר כשר למהדרין.

4263676.jpg

אם כבר, אז הפרסומת שבכל פעם מעלה לי את הסעיף, זה פרסומת ברדיו שהולכת ככה: "בדה בים בדה בום... ג'ק קובה... בדה בים בדה בום..."

תמונה להמחשה:

axe-murderer.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני היחיד שלא מבין איך אתם רואים טלויזיה?

+1000

מי קורא לילדה שלו עטרה ? מי שלא יודע מה פירוש המילה שיחפש בגוגל.

פירוש המילה - קישוט או עיטור (כמובן) הנמצא בראש, כמו במשפט "עטור מצחך זהב שחור". כמובן שיש גם את ההקשר שהתכוונת אליו, אבל הוא צדדי.

זה כמו שיש אנשים שנמנעים משימוש בפועל "ג.מ.ר." עד כדי כך שאומרים "החלב הסתיים"...

דני

פורסם

״כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש...״

אמרתי מספיק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
זה מותג בשר כשר למהדרין.

לש"ס היה מסע בחירות שלם בזמנו שהתבסס על "להחדיר עטרה לשושנה", או משהו דומה :roll: .

1988shas01_jpg.jpg

פורסם

עטרה היא כתר. המהמעות שאליה התכוון אמיר74 נמצאת רק במקום החמישי בערך "עטרה" במילון אבן שושן, עם הדגשה שמדובר ב"לשון נקיה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יחד עם זאת כשאומרים עטרה ההקשר הראשון שעולה לכולנו בראש הוא לא ההכשר של החרדים לבשר.

אה, כן, הוא במלרע ולא במלעיל.

fiat x1/9

פורסם

תלוי איפה נמצא הראש שלך:wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יחד עם זאת כשאומרים עטרה ההקשר הראשון שעולה לכולנו בראש הוא לא ההכשר של החרדים לבשר.

האמת שלי כן, כי פעם קנינו מתוך חוסר ברירה בשר טחון שלהם וזה היה מגעיל.

• תוכן חדש...