Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהם קצת טעו עם קהל היעד של הפרסומת (גברים משתמשים בטמפקס רק אם הם הולכים להיכנס עם ג'יפ למים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בארבע מילים: ליהיא-גרינר-מאווררי-גולדליין.

באמת שאינני מוצא מילים כדי לתאר את גודל הזוועה. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שאם בפרסומת היו רואים שהמאוורר מצליח להעיף את ליהיא בחזרה לארה"ב, הייתי קונה שניים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ועוד כמה מילים: הפרסומת של קניון עיר ימים בנתניה פשוט חסרת טעם ורדודה, בדיוק כמו פרסומת של בושם: אז לא הבנתי, הפרסומת בצרפתית כדי שנבין שנתניה מלאה בצרפתים?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הפרסומת הזאת רצה עכשיו בערוץ 2, עם שחקנית בלונדינית דוברת עברית ובנוסח זהה:

http://www.youtube.com/watch?v=jBbTEkgLvek דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? אני זוכר שהיו פרסומות הרבה יותר גרועות לתחתונים, עם דוגמנים מיוסרים ומוזיקת חתונות.

זו בסך הכל חתיכת בד שמכסה את הת#ת ועם הזמן מחליפה צבע מלבן ל...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לפחות היתה שחקנית קצת יותר צעירה והיו רואים קצת יותר בשר... ניחא. לא יודע, זקנות זה לא הקטע שלי, בטח לא כאלה שסובלות מבריחת שתן.

חוץ מזה, אני חייב לגלות איך היא מצליחה להתלבש בחזרה כל כך מהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי למי שצריכה את התחתונים האלה כבר אין ישבן עגלגל כמו הירח. תחשוב יותר בכיוון הטופוגרפיה של הירח.

המטרה של התחתונים האלה להראות כאילו הכל שם מחזיק את עצמו במקום כמו לפני 30 שנה.

האמת, אני מעדיף את זה מאשר פרסומת בסגנון "לפני-אחרי" במקרה הזה.

ממש יצאתי להגנת פרסומת מפגרת. מה נסגר איתי בזמן האחרון.

פורסם

עם המזל שלי...

אציין: אני לא רואה טלויזיה, ככלל. עם זאת, אשתי כן רואה.

היום הייתה תכנית של כלבוטק בנושא איכות המים (או כך חשבתי, סה"כ תחקירון על דודי שמש), אז ישבתי לראות.

באמצע החיים, הופיעה לי הפרסומת הזו.

אשתי מזהירה אותי "אויש, היא עומדת להתפשט".

-כן, בטח. מה שת... הולי פ*ק, מה לעזאזל?!

כמו שנאמר פעם בקומדי סטור (אאל"ט, טל"ח): פשוט שימו תמונה של ציצי ענק על המסך ומתחתיו הכיתוב של מה אתם אמורים לקנות וזהו".

אם כבר פרסומות בלי טעם, יש את זו:

http://www.youtube.com/watch?v=T6UjvR7jPP8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חובבני ביותר. הסרטונים שאני עשיתי לאתר שלי יותר מושקעים מזה.

ראבק, אפילו הניסיון שלי לפרסומת למכשיר כלשהו יצאה יותר טוב מזה, והיא הייתה הזוייה ברמה כזו שהיא נגנזה...למרות שהועלתה לפייסבוק כדי שכולם ייראו כמה היא הייתה עלובה.

למי שרוצה, לינק לפרסומת שעשיתי למוצר המדובר, מתוך עמוד הפייסבוק האישי שלי- שם פרסמתי את הסרטון המגוחך הזה.

מנהלים- אין פה שום כוונה לפרסומת. אני לא מנסה לפרסם שום דבר, רק מעלה פוסט על פרסומת סרת טעם, בשירשור על פרסומות סרות טעם, שבמקרה אני ייצרתי. נא לא לפנות אליי בבקשה לפרטים על המוצר למי שקורא פה, אני לא מעוניין לעבור על חוקי הפורום. תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שהעריכה הגרפית לא כזאת גרועה, אבל הקריין הזה נשמע כמו מישהו שהתקבל לעבודה כי הוא רק השתחרר מהכלא ודוד שלו, שבמקרה הוא הקבלן של הפרוייקט (שעל הדרך נפטר מכמה גופות ביציקות בטון במהלך הבניה) החליט לעזור לו "להשתקם".

פורסם

גם לא ממש טובה. זז מהר מדי פה ולאט מדי שם, איפה שצריך יותר זמן לראות פרטים זה טס ואיפה שמיותר להתעמק זה זז לאט.

פורסם
הפרסומת הזאת רצה עכשיו בערוץ 2.

ועל כך נאמר באחת הפרסומות הקלאסיות של SNL:

!I'm wearing them... And I just did

http://www.youtube.com/watch?v=8j8jVFTOV5Y דרך יוטיוב

אחלה פרסומת, חוץ מהקטע הזה שאתה נשמע כמו פדופיל בטקס סיום של ביה"ס היסודי.

פורסם

אחלה פרסומת, חוץ מהקטע הזה שאתה נשמע כמו פדופיל בטקס סיום של ביה"ס היסודי.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

איך הגעת לזה?...

:lol:

בעיניי זה סתם נשמע מאולץ, לא יותר מזה.

• תוכן חדש...