Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשראיתי בפעם הראשונה לא הסתקרנתי. הטלויזיה פעלה ואני הייתי די פאסיבי, כמו שקורה במרבית הפעמים שבהן יש פרסומות ואני צופה בשידור חי. מאז שקלטתי במה מדובר, אני מעביר ערוץ או משתיק את הטלויזיה כל אימת שהפרסומת הזאת משודרת. באופן דומה אני נוהג גם כאשר מדובר בג. יפית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכשיו ראיתי את הסרטון שרוני צירף. בחיי, טרם יצא לי לפגוש את האיש שהושפע מהפרסומות של ג. יפית. באופן אישי, ברגע שהיא מפרסמת מוצר כלשהו זה אוטומטית גורם לי לרתיעה ממנו.

אף אחד לא טוען שהוא מושפע באופן מודע. כל הרעיון שם הוא השפעה בתת-מודע. היא חופרת כל כך הרבה על ה"פסטרמה מנתח שלם" הזה, שכשאתה מגיע לסופר ורואה פסטרמה מנתח שלם ולידה אחת אחרת, אתה אוטומטית שולח יד לנתח השלם, כי זה נשמע יותר טוב.

אותו הדבר עם השוקולד - הילדים שומעים את המילה שוקולד מיליון פעם בפרסומת, והם רצים לאמא ומבקשים גם. כמה פשוט, ככה אפקטיבי.

וכן, ג. יפית מעצבנת בטירוף. אני גם בטוח שהיא מודעת לזה. זה כל הקטע שלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. חפשו את התוכנית "אתם שם בבית" בערוץ 8, של רוגל אלפר. 3 פרקים מדהימים על עולם הפרסום בישראל. פשוט מרתק.

2. למי שכתב (אקסודוס..) בהמשך להערתך, אחדד אותה קצת: שלטי החוצות זאת פשוט בריונות ואלימות בשטח ציבורי. אין באפשרות הפרט להימלט מהשלט הענק שמכסה בניין או שניים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הנס ורוני: אם הפרסומת של סלקום היתה רק בטלויזיה - ניחא. הבעיה היא שגם תקעו אותה ביוטיוב (...)

addblock פותר את הבעיה גם עבור יוטיוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כבר מזמן אני טוען שג.יפית מבצעת "פרסום הפוך". מה זה "פרסום הפוך":

נניח וסמסונג רוצה להתחיל מסע פרסום לטלוויזיות, היא מיד פונה לג.יפית ומשלמת לה כדי שג.יפית תצלם פרסומת לטלוויזות L.G. מיד מכירות L.G צונחות וטלוויזיות סמסונג עולות.

ג.יפית... פשוט גאוני !! :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני שמח שאני מסוגל לסנן אוטומטית.

יש דברים בודדים ביותר ששוברים לי את הסינון, ואני יכול גם לזכור אותם ומאיזו סיבה הסינון שלי נשבר.

למשל, פרסומת תלוייה על גשר, לדפי זהב, עם המילה "זגגות" בכתב מראה. אז הייתי בתהליכי למידה על פתיחת עסק (אז הרעיון היה זגגות), וזה פשוט נתפס לי בעין חזק, גם בגלל הכתב מראה וגם בגלל ההקשר.

מעבר לזה, אני שמח שגם אם אראה בטעות שלט פרסום, הוא מודחק מיידית.

מצד שני, למדתי בדרך הקשה שדווקא הפרסומות של גוגל למשל, לעיתים שוות משהו (תמיד הייתי בדיעה ההפוכה, שאם אדם צריך לשלם כדי להופיע בגוגל אז משהו לא בסדר פה...).

ולמה "בדרך הקשה"?

נהייתי מפרסם בעצמי...

שאלה אליכם: האם יש לכם מושג כמה זה מעצבן להיות אנטי-פרסומות, ולפרסם?

אני מתעצבן מעצמי כל יום מחדש על זה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני בכלל לא ידעתי שיש פירסומות בYoutube אני פשוט משתמש בAdBlock ולרב הפירסומות אני לא נחשף.

S2000

פורסם

איך שראיתי את הכותרת לא היה לי ספק שהפרסומת המפגרת של סלכלום תהיה כאן.

מה זה הביזיון הזה? זה כאילו לקחו פרסומת מדף של משרד העלייה או אלעל או איזו עמותה לאיחוד משפחות ובסוף תקעו סלוגן לא קשור של סלכלום.

פורסם

ברווז: יש ויש ריאליטי. "אייל גולן קורא לך", "כוכב נולד" או מאסטר שף זה בעיניי זבל מזוקק. לעומת זאת, דווקא את "נולד לרקוד" אהבתי וכמובן שאת האח הגדול אני לא מחמיץ.

מה אם אגיד לך שכולן זבל?

אפילו אלה מערוצי דיסקברי וNG, שפעם היו מעניינות (כמו זאת עם נהגי משאיות על קרח, ותוכנית על דייג שבה כל 5 דקות מישהו כמעט נהרג), ועכשיו נהיו תוכניות משעממות על אנשים רגילים שעושים דברים רגילים.

והפרסומת של סלכלום - עזוב טלוויזיה ויוטיוב, אצלי הקש ששבר את גב הגמל היה מלבן סגול שהסתיר רבע משלב של ציפורים זועמות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

והיום בפינת הפרסומת סרת הטעם נדבר על הפרסומת לשירותי בריאות כללית בהשתתפות פליטת האח הגדול אביבית בר-זוהר.

עונה שלמה נאלצתי לסבול את המטומטמת הזאת. פרקים שלמים ראיתי ביס מקס כדי שתהיה לי אפשרות להריץ את הפרק בהילוך מהיר כל אימת שהיא נראתה על המסך, בוכה את הבכי האינפנטילי שלה, דוחפת אצבעות לפה בבהמיות מופגנת או מחרחרת ריב ומדון בין שאר דיירי הבית. אני חושב שהיום שבו היא הודחה היה אחד הימים המאושרים בחיי.

והנה עכשיו, שנה בדיוק מאז הפציעה לראשונה על המסך הקטן, הפקאצה הרדודה הזאת חוזרת בחסות מסע פרסום שמתובל בצחוק המפגר שלה ובמניירות העלובות שלה. כן, מישהו אשכרה שילם לה כסף בשביל זה.

קופת החולים שלי יכולה להמשיך להיות רגועה - אין לי שום כוונה לעבור לשירותי בריאות כללית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפרסומת לעמק גם כן מעצבנת!

שעה עד שמגיעים לפואנטה ולילדה הזאת יש קול מעצבן! :evil:

עד מתי פרסומות מפגרות בטלוויזיה? :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...