Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפולקסווגן פאסאט 2008 TDI לחץ שמן

yossiku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אוקיי אז יצאתי מהבית ולאחר חצי דקה של נסיעה, המחשב נתן לי התראה STOP ! Oil pressure engine off. Owners manual.

בדקתי בספר הרכב ואין שם שום דבר חוץ מזה שהם מסבירים איך נראת ההתראה ( נורת שמן מהבהבת בצע אדום עם שלושה צפצופים חוזרים )

אני בהתחלה נבהלתי כיביתי את המנוע ומדדתי שמן, היה חסר אז מילאתי 2 ליטר שהיו לי בבית. כרגע במדיד הוא מראה לי ממש טיפה מתחת לחצי אז אמרתי יופי, אני אסע עד מוצש ובמוצש אני אקנה , לאחר חצי דקה של נסיעה שוב נדלקה לי הנורה, פה כבר עשיתי פרסה וחזרתי לחניה.

עכשיו השאלה היא מה אומרת התקלה הזו ? והאם אפשר לנסוע ? האוטו נסע לי רגיל לגמרי עד החניון.. מה שגם בעייתי זה שאני צריך את האוטו להיום ומחר ורק יום ראשון יהיה מוסך !!

מה הסיפור פה ? יש מישהו שזה קרה לו ויודע מה גובה הנזק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי גורר את הרכב, נסיעה ללא שמן יכולה להיות הרסנית למנוע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלא שמן לגובה הרצוי בהתאם להנחיות הייצרן בספר הרכב. במידה והמנורה נדלקת שוב פעם כבה מנוע וגרור את הרכב.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הנורה הכי מפחידה שיש.

רכב יקר, אל תשחק, לך למוסך ותן להם לעשות את העבודה שלהם.

מוזר שככה סתם נדלקת מנורת שמן (במידה ויש שמן), זה מנוע חזק מאוד שמשמש מלא רכבי עבודה, ומין הסתם הוא גם אמין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו מנורה,שעלולה להעיד על חוסר שמן ועלולה גם להתריע על כך שיש בעית לחץ שמן ואז המצב חמור יותר וכמו שנאמר מחייב גרירה מיידית למוסך וזאת כדי להימנע חלילה ממצב ,בו המנוע לא יקבל שימון וילך לעולם שכולו טוב.

הבעיה יכולה להיות מחייישן /מפסק /יוניט תקולים וגם חמורה יותר כמו סתימה ברשתיתי של אגן השמן כתוצאה מהצטברות בוצה-יש במצב זה לפרק אגן שמן ולעשות פלאשינג על מנת להסיר את הבוצה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אם המנוע אצלך 2.0 ליטר מדגם BKD אז בדרך כלל הבעיה הינה

בגל ההנעה של משאבת השמן שבתוך אגן השמן .

הגל הזה נשחק או נשבר והמשאבה מפסיקה מיד לעבוד .לא להניע את הרכב

בשום אופן כי הדבר הראשון שיפגע תוך מס שניות זהו מגדש הטורבו ,אם הוא עוד לא נפגע .

אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו ,אנחנו מנוסים מאד בפתרון התקלה הזאת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...