Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתמתי על הסכם עם חברת השכרת רכב על רכישה של רכב.

אני אמור לקבל אותו מחר.

ידוע לי שהרכב לא היה רק בליסינג והיה גם בהשכרה.

בגילוי הנאות אמורים לכתוב לי שזה היה בליסינג למרות שהם יודעים שאני יודע שהוא היה בהשכרה.

העניין הוא שרכב שכזה עם קילומטרז' של 50000 שנת 2010 עולה 60 אלף - כאשר הרישיון ליסינג ומהשכרה 56 אלף מינימום.

אני הצלחתי להשיג מחיר משמעותית נמוך מזה.

אני מנסה לדעת מה המילכוד?

מה אני מפספס פה?

האם החברה שיחקה עם הקילומטרז'?

הרי אני מקבל ספר טיפולים ואחריות יצרן.

ועם אחריות היצרן יש לי בעיה:

לכאורה הרכב עלה על הכביש ביוני 2010 ולכן האחריות צריכה להיות רק עד יוני 2013.

אבל הם הבטיחו לי שאני אקבל אחריות יצרן(כן יצרן) שנה מיום הרכישה.

כמעט ברור לי שמשקרים לי גם בזה, אבל החברה אומרת שלפעמים היא קונה רכבים בתנאים טובים משל השוק וזה ההסכם שלה עם היבואן.

ביום ראשון חתמתי על הזמנת הרכב ועד ליום חמישי הוא לא יגיע.

אין לי ספק שעסקו בדינדושו בימים האחרונים.

בחרתי את הרכב הספציפי הזה כי במחשב היה מעודכן שלא היו לו פגיעות בכלל ורק תיקון אחד קטן בדלת ימין.

שסי נקי לחלוטין כמובן ואפילו לא אמורות להיות לו בעיות פחחות.

ועדיין התחושה שלי שזה יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי.

אם בבדיקה מחר הרכב יוצא פיקס כמו שהבטיחו לי האם אני צריך להיות מודאג או שמח?!

אשמח אם מישהו יאמר לי מה אני מפספס?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

רק שאלה קטנה: ראית את הרכב? לבדיקה במכון מטעמך לקחת אותו?

רכב השכרה יכול להיות מושכר כל שבוע ל-2 נהגים פרועים שיהרסו אותו. הוא גם יכול להיות מושכר לנהג אחראי אחד לתקופה של מספר שבועות . ולפני כן הוא היה יכול להיות בידי נהג ליסינג שנוהג אתו ביערות, אבל גם בידי נהג ליסינג רגוע שהשתמש בו לנסיעות לעבודה ולסופרמרקט בלבד.

מה שאני רוצה לומר הוא שיתכן שאין שום קאץ' ויתכן שיש כזה. כדי לשפר את הסיכוי שתגלה אותו בזמן ודא לקיחת הרכב לבדיקה מטעמך לפני קבלתו. היית צריך לעשות זאת לפני החתימה על החוזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הלכתי לראות את הכלה דוד ...

למה ? הכסף ששלחתי לא הספיק לך?

הלך הכסף.

לאן הלך?

הפסדתי את הכסף בסנוקר, אבל ... עשו לי דאווינים דוד ...

מצטער, זה היה מתחייב מתוכן השרשור

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חתמתי רק על זכרון דברים.

זה המנהג בחברות הללו.

אתה חותם ומפקיד סכום שיוחזר במידה ולא מתאים לך הרכב.

הרכב מגיע מחר (היום) והוא אמור להיות מושלם חיצונית ללא שום מכה!

כמובן שאני לוקח את הרכב לבדיקה גם במכון אקראי שאבחר וגם למכונאי שלי.

ולגבי הטיעון שיכול להיות שהרכב היה אצל נהג שמתפרע, נניח שכן.

אם בבדיקה הרכב יוצא חלק, אז למה בתאוריה אכפת לי אם מישהו אחר קרע את הרכב?

הרי אם הכל תוקן והכל תקין במצב הנתון היום בבדיקה, למה אני בעצם צריך לדאוג?

האם יש "עייפות חומר" או כל דבר אחר שלא יכולה להתברר בבדיקה במכון?

פורסם

מה זה נמוך משמעותית? אם קנית ב20 אלף תדע שדפקו אותך כי קנית פח על גלגלים .אם שילמת 40 -50 אלף אז עשית עסקה סבירה בשוק שהוא היום לגמרי שוק של קונים ומחיר מחירון על רכבים כאלה הוא לא רלוונטי . אל תחפש את הקאט' פשוט תדאג לבדיקה טובה ויסודית של הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי, עוד לא התחייבת על כלום. במידה ותתחרט לא תפסיד שקל, כן?

כמה זמן הרכב היה בהשכרה? רוב המכוניות בהשכרה עוברות חיים קשים מאד ולדעתי כדאי לבדוק גם במוסך שמכיר את סוג הרכב ולא רק במכון שיתן לך תמונה לא ברורה על המצב המכאני. קח בחשבון שאם תיקנו את כל הליקויים שנגרמו במידה והתעללו ברכב הם השקיעו בו סכום לא קטן, ובכל זאת אתה מקבל אותו במחיר נמוך. נסה להבין למה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...