Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו מתעד את השיפוץ של הגלבוע? - רן

לא.

אבל לכשיתחיל השיפוץ - מבטיחים לעדכן... :wink:

בינתיים מה שאני יכול לספר כי אנו עובדים ואוספים מידע. תורמת חלקים - כבר יש; אנשים טובים עם חלקים שיסייעו בהמשך הדרך - יש; סיוע מפיברקלאב בחלקים דרושים - יש, כולל מנוע מושלם ותיבת הילוכים.

הבודי אמור לעבור בימים הקרובים - אולי אפילו מחר - לטל-פיברגלאס, על מנת להעריך את עלות השיקום של הבודי. במקביל נאסוף את התורמת חלקים ונתחיל לפרק ממנה את כל מה שצריך. ההערכה שלנו היא שבטווח של חודש מתחילת העבודה - אפשר להעמיד שלדה מורכבת על גלגלים (ללא בודי, כמובן), זאת בסיוע החלקים מהמחסן ובעזרת אנשי המקצוע שצברנו סביבנו.

עידכונים בהמשך, אבל בבוא היום - תקבל הגלבוע שרשור משל עצמה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
עוד שאלה בבקשה, כמה רכבי גלבוע כרגע ידועים ואו בתהליכי שיקום? - רן

לנו ידוע על שתיים בלבד. שתיהן אותרו על ידי הצוות ונמסרו לידיים אוהבות שישפצו אותן. לפני זמן-מה הייתי אומר שהן השתיים היחידות שקיימות, אבל בהתחשב בכמות המכוניות שצצות כמו עוף החול - לא מתחייב על כלום. עד לא מזמן לא היה מידע אפילו על טנדר 12 אחד ועכשיו יש שניים ואפילו רילאיינט אותרו. אז בינינו, מה זה גלבוע? :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
לנו ידוע על שתיים בלבד. שתיהן אותרו על ידי הצוות ונמסרו לידיים אוהבות שישפצו אותן. לפני זמן-מה הייתי אומר שהן השתיים היחידות שקיימות, אבל בהתחשב בכמות המכוניות שצצות כמו עוף החול - לא מתחייב על כלום. עד לא מזמן לא היה מידע אפילו על טנדר 12 אחד ועכשיו יש שניים ואפילו רילאיינט אותרו. אז בינינו, מה זה גלבוע? :wink:

אני מחכה שתאתר לי סברה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מחכה שתאתר לי סברה! - רן

היתה עד לא מזמן זרוקה בחדרה אחת

נעלמה לפני זמן מה גם תמונות שהעליתי ירדו לבקשת הבעלים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
לאות מחווה עם פעילות "פיברקלאב" אני מרגיש ביתר נוחות לשתף בפומבי את האוסף הכי שמור שיכול להיות - אלבום\אוסף תמונות ייחודיות (בתול לחלוטין - אף אחד לא ראה אותו).

חג שמח ולילה טוב לכולם !

תודה רבה על השיתוף!

מה שניתן לזהות כיום -

סוסיתא 13/60 טנדר, דגם 1969, יצור דצמבר 1968, אזרחית, רישוי 5 ינואר 1969 בחיפה

כרמל דוכס 13/60 צה"ל, דגם 1970, יצור יוני 1970, רישוי צבאי סביבות 181700. רישוי אזרחי בת"א ינואר 1973

707024.jpg

322930.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

חסר לה הגג והפעם אחרונה שראיתי אותה היא היתה בצבע אדום בלי חלודה חח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש מצב לקבל אותה?:oops::lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...