Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה כבר ביקשתי, מה...

משאבת בלם אחורית?! מתג אורות?! משאבת דלק?!

לא הרבה ביקשת. וכפי הנראה גם תמצא

תתחיל לחפש דברים גדולים יותר - כמו גג מתקפל וכד'

מצא משה

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוי רום כרמל אהובתי ממש כמו אישה מוציאה לך את המעיים :lol:

סיפור שקרה : (אשכרה).

כדי לקדם את הצביעה של כרמלה נתנו לצבעי פגוש קידמי ומכסה מנוע מהתורמת לתחילת עבודה

בזמן שכרמלה הייתה בתיקוני פיברגלס.

כשהחלו ההרכבות קיבלתי טלפון דחוף מהפחח "הטמבון לא מתאים הוא לא מתלבש"

נזעקתי למקום וראיתי שאכן הטמבון לא מתלבש אלא עם ננסר נשייף ונלטש אותו בכמה מקומות

לא נראה לנו בעיה ביצענו והטמבון ...פיקס.

לאחר שבועיים סיפרתי את הסיפור לניסים (סוסיתא) . ואז הוא אומר לי " נו ברור איזה מולד (mold) האוטו

מולד ? :shock: כפרה על האנגלית שלי i speek אבל לא מספיק .

ממשיך ניסים היו כמה תבניות בנו אותם ביד מעץ וברזל לא היה סי אן סי .

המכוניות לא דומות אחת לשניה יש הבדלים של עד 3 ס"מ . מה לא ידעת?

אתה צריך להרכיב חלקים שמסומנים בחורים לפי האוטו שלך אוי ואבוי לי (שובינסקי אני חונק אותך)

ואנחנו למדנים בני למדנים יצאנו לחקור

אז הנה ממצאים התורמת של און היא ממולד :-( מס חמש

והנה טמבונים ממולדים 2 ו 3

נחמד לא?

[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]319122[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

זה באמת מעניין! ועכשיו מסביר מדוע דלת אחת חוברה באמצעות מספר קטן של שימסים ואילו בדלת השנייה (אכן, החלפתי דלת אחת בין הטנדרים) היינו צריכים להשתמש בהמון שימסים.

לפחות בכל הקשור לדלת תא המטען של הטנדר שלי - לא תהיה לי בעיה... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
מה כבר ביקשתי, מה...

משאבת בלם אחורית?! מתג אורות?! משאבת דלק?!

דורון, תבדוק מה מידת המשאבה האחורית שלך ולפי זה נדע אם היא זהה לאלו שמורכבות אצלנו. לגבי מתג האורות - הוא שונה ממה שיש אצלנו (איזו שנה המכונית שלך?) ומשאבת דלק? צריך להביא דוגמא למחסן.

בהצלחה!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

הבטחנו לשתף אותכם גם בבעלי מקצוע שעשו לנו טוב

אז היום ניקוי חול ..

בבאקה אל גרביה ואין לי מושג איך קוראים לאיש אבל הוא ממש נחמד

מקבל אותכם בסבר פנים יפות עם קפה מקבל כל עבודה קטנה כגדולה והמחיר נראה לי סביר

שילמתי על ארבעה ג'אנטים כולל צביעה ביסוד 250 ש"ח חיכיתי שעה במקום וחזרתי הביתה

היתרון עובד בשבת מומלץ ..

אין שם

0529122482

[ATTACH][ATTACH][ATTACH]010.JPG[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

011.JPG

013.JPG

017.JPG

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
הבטחנו לשתף אותכם גם בבעלי מקצוע שעשו לנו טוב

אז היום ניקוי חול ..

בבאקה אל גרביה ואין לי מושג איך קוראים לאיש אבל הוא ממש נחמד

מקבל אותכם בסבר פנים יפות עם קפה מקבל כל עבודה קטנה כגדולה והמחיר נראה לי סביר

שילמתי על ארבעה ג'אנטים כולל צביעה ביסוד 250 ש"ח חיכיתי שעה במקום וחזרתי הביתה

היתרון עובד בשבת מומלץ ..

אין שם

0529122482

[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]319378[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

כדאי ביותר בגלל שהוא גם צובע, לפני שנתיים שילמתי בתל אביב על ניקוי חול ל- 5 ג'נטים 250 ש"ח .

איך מגיעים אליו ?

אריק

פורסם
כדאי ביותר בגלל שהוא גם צובע, לפני שנתיים שילמתי בתל אביב על ניקוי חול ל- 5 ג'נטים 250 ש"ח .

איך מגיעים אליו ?

אריק

אין שם

0529122482

הוא מסביר איך להגיע אליו

חבר צוות פיברקלאב

פורסם

הגנטים שבתמונה אחרי הצבע יסוד או לפני הצבע יסוד ?

013.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ההשקה של כרמלה !!!

לפני שבוע שאל אותי איש האיזטה אריה "נו מה עם השקה" עניתי לו רק במפעל בטירת הכרמל מאז זה

קודח לי בראש :loco: בעצם למה לא ? אז במשך כל השבת פעל הצוות מאחורי הקלעים לגבש רעיון :idea: וזה מה שיצא

ההפנינג יחל בעדלאידע :bday: של עירית טירת הכרמל בהובלת כל רכבי הסוסיתא שנוכל לגייס .

הרכבים יאויישו בילדים של "גדולים מהחיים "

באחד מאולמות היצור של המפעל הנטוש תוקם תערוכה שתכלול רכבים ומוצגים מהמפעל וכמו כן תערוכת צילומים נדירה באדיבותו של יוחאי שנער

בחצר המפעל הפנינג רכבי אספנות ומתנפחים לילדים והכל תחת הגברת המודעות והתרמה ל"גדולים מהחיים."

בשלב האחרון זקן עובדי המפעל ירכיב את לוחיות הרישוי לכרמלה והיא תצא בלווית ראש העיר דרך שערי המפעל .

אז בעצם מפה אנחנו צריכים אותכם :roll: אנו זקוקים לכל בעלי הרכבים שמוכנים לתת כתף לכל האנשים שיש להם רעינות

כל מי שרוצה לעזור ולתרום

הייתה כבר שיחה מקדימה עם גורם בכיר בעירית טירת הכרמל שחיבק את הרעיון בשתי ידיים והבטיח שהעיריה תתמוך ותעזור בכל מה שצריך ואף תרם לתצוגה קוביה משופצת בבעלות העיריה ונשמרת ליום הקמת מוזיאון בעיר (ידעתם)

מחכים לכם ולרעיונות שלכם צוות פיברקלאב..

חבר צוות פיברקלאב

פורסם

מה שאתם עושים זה כבר מזמן לא לשפץ מכוניות סתם בשביל הנשמה שלכם . .

מה שאתם עושים זה לשפץ מכוניות בשביל הנשמה שלנו - החברים הוירטואלים שלכם.

וכמובן בשביל הילדים ה''גדולים מהחיים''.

קבלו שאפו ענק על העשיה הברוכה וכמובן על השיפוצים המדהימים וההחייאה של ה''מותג'' הישראלי,

אתם השראה.

צוות פיברקלאב - סחתיין עליכם.:wink:

נאור.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
ההשקה של כרמלה !!!

לפני שבוע שאל אותי איש האיזטה אריה "נו מה עם השקה" עניתי לו רק במפעל בטירת הכרמל מאז זה

קודח לי בראש :loco: בעצם למה לא ? אז במשך כל השבת פעל הצוות מאחורי הקלעים לגבש רעיון :idea: וזה מה שיצא

ההפנינג יחל בעדלאידע :bday: של עירית טירת הכרמל בהובלת כל רכבי הסוסיתא שנוכל לגייס .

הרכבים יאויישו בילדים של "גדולים מהחיים "

באחד מאולמות היצור של המפעל הנטוש תוקם תערוכה שתכלול רכבים ומוצגים מהמפעל וכמו כן תערוכת צילומים נדירה באדיבותו של יוחאי שנער

בחצר המפעל הפנינג רכבי אספנות ומתנפחים לילדים והכל תחת הגברת המודעות והתרמה ל"גדולים מהחיים."

בשלב האחרון זקן עובדי המפעל ירכיב את לוחיות הרישוי לכרמלה והיא תצא בלווית ראש העיר דרך שערי המפעל .

אז בעצם מפה אנחנו צריכים אותכם :roll: אנו זקוקים לכל בעלי הרכבים שמוכנים לתת כתף לכל האנשים שיש להם רעינות

כל מי שרוצה לעזור ולתרום

הייתה כבר שיחה מקדימה עם גורם בכיר בעירית טירת הכרמל שחיבק את הרעיון בשתי ידיים והבטיח שהעיריה תתמוך ותעזור בכל מה שצריך ואף תרם לתצוגה קוביה משופצת בבעלות העיריה ונשמרת ליום הקמת מוזיאון בעיר (ידעתם)

מחכים לכם ולרעיונות שלכם צוות פיברקלאב..

אני אומנם משוחד, אבל ללא ספק זהו הרעיון להשקה המקורי ביותר ששמעתי מזה זמן רב. מוכן "לתרום" את הטנדר שלי להשקה, רק בתנאי שהוא יעמוד במחלקת הפרוטוטייפים של המפעל... :wink:

הרעיון של סיור במפעל בטירת הכרמל ולראות איך מרכיבים רום כרמל היה חלום ילדות שלי מגיל עשר. באמת! אמנם את החלום ההוא לא הגשמתי, אבל אולי בזכות הרעיון שלך, רענן, אני ואחרים נוכל לסייר סיור חצי וירטואלי בחלל המפעל ובסיוע צילומים מפעם ממש לדמיין איך המכוניות הללו יצאו משם, אחת-אחת, עד לפני שלושים ואחת שנים.

רוצה רעיון? לא יודע אם זה אפשרי, אבל הייתי מנסה "לשחזר" את פס היצור, ממחלקת הפיבר, שלדה ומכלולים ועד האוטו המושלם בסוף פס היצור (כרמלה), על מנת שאנשים שמסייריםלאורך הפס יבינו את תהליך הרכבת המכונית. בין אם באמצעות תמונות ואולי פינות עם דוגמאות של פיבר, שלדה, בודי וכדומה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

רעיון נהדר!

ובהמשך לרעיון של און, אפשר להציג את הרכבים ש"תרמו" מחלקיהם לפס הייצור... :idea:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...