Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום המון פעילות במחסן מלא חברים שבאו לעזור אריק שהפך למחסנאי לכמה שעות

יוסי שהיה נגר הבית ובנה מדפים

וזלמן שהגיע לתמוך כמובן אדון סגל שבא להעזר במחסן וגם תרם דברים

בסוף היום נשלחו גם 2 מעטפות לגדולים מהחיים ואתם חברים פשוט ענקיים

רענן והחברים: קבלו שאפו ענק על ההתגייסות לעזרה, תרתי משמע! מחמם את הלב.

היי אם אתם צריכים גם מחסן דרומי אני יכול לתת לכם ...

האמת היא, שהרענן ואני דיברנו על כך שאולי אנו צריכים סיוע באזורים הדרומיים והצפוניים של המדינה. אם באיסוף חלקים (כמה כאלו מחכים לנו באזור כרמיאל וכפר תבור, כמדומני) ואם באיחסון.

אם יש מי שמוכן ויכול להרים את הכפפה ולסייע - עזרתו תתקבל בברכה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת היא, שהרענן ואני דיברנו על כך שאולי אנו צריכים סיוע באזורים הדרומיים והצפוניים של המדינה. אם באיסוף חלקים (כמה כאלו מחכים לנו באזור כרמיאל וכפר תבור, כמדומני) ואם באיחסון.

אם יש מי שמוכן ויכול להרים את הכפפה ולסייע - עזרתו תתקבל בברכה.

אני מוכן לתרום לכם מקום אכסון ללא תמורה רק שהרכבים ימשיכו לנוע בכבישים ..

אגב מה עם הסוסיתות באשקלון ??

פורסם

אני מוכן לתרום לכם מקום אכסון ללא תמורה רק שהרכבים ימשיכו לנוע בכבישים ..

אגב מה עם הסוסיתות באשקלון ??

ראשית, תודה! אולי נוכל להיעזר בכך.

שנית - על זה בדיוק אנו מדברים: יש יותר מדי מטלות לביצוע ומעט מדי זמן פנוי ואנו לא מספיקים לדאוג לכל הדברים. יש לפחות שש מכוניות "סגורות" עבורנו, שרק מחכות שנבוא לדאוג להן - שלא לדבר על מידע על עוד רבות אחרות - ופשוט לא מספיקים. אז בעוד שאיסוף חלקים ממשיך להיות במקום הראשון - על מנת לסייע לאחרים, בכל מה שקשור למידע על מכוניות, אין לנו בררה אלא לתייק את המידע ובבוא היום לנתב מתעניינים להגיע למועמדות לחילוץ/שיפוץ/חלקים ולבצע את המסע ומתן, רכישה וחילוץ בעצמם.

מעבר למידע אודות המכוניות עצמן, נוכל ונמשיך כמובן לסייע לעוסקים בשיפוץ בחלקים חלופיים הנמצאים במחסן, קיט שיפוץ מתלים ההולך ונשלם אצל חן פרחי, הפנייה לאנשים מקצוע העובדים איתנו, וכדומה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

הבוקר, ברבע לעשר, בדרך למחסן הפרטי לאסוף חלקים כתרומה ל"פייברקלאב", אני עוצר בבית המאפה.

קרטון מלא כל טוב מחליף ידיים, העמסה קלה על ה"חולר" ויוצאים לחדרה, שם נמצא המטה/מחסן/צוות של "פייברקלאב".

בשיחה מקדימה, אתמול, התברר לי שחלקים שאני זקוק להם להחזרת הTR6 לכביש קיימים גם ב"סוסיתות" בכמה דגמים וכך יצא שהתורמת בייצור, הפכה לנזקקת להשתלה...

התנאים הברורים לקבלת החלקים דירבנו אותי יותר ויותר...

כל מה שאני צריך לתת זה חלקים שאיני צריך.

תמורת זאת אני מקבל זכות גדולה לתרום ל"גדולים מהחיים", כראות עיני. טוב, גם כמה חלקים שנמצאו מתאימים והכל עם חיוכים של כל אנשי הצוות ששואלים ומה עוד אתה צריך?

הפסקה קלה, קפה וקוראסונים טריים ואז נשלפות התמונות.

מסתבר שהאבא של רענן, היה מדריך שלי לפרי הדר, בבית הספר החקלאי בפרדס חנה. מאחר ודיברנו על זה בטלפון, הפתעתי אותו עם תמונות תקופתיות.

תודה לכם, צוות "פייברקלאב". הרעיון שלכם מקסים ושווה ביותר!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
הבוקר, ברבע לעשר, בדרך למחסן הפרטי לאסוף חלקים כתרומה ל"פייברקלאב", אני עוצר בבית המאפה.

קרטון מלא כל טוב מחליף ידיים, העמסה קלה על ה"חולר" ויוצאים לחדרה, שם נמצא המטה/מחסן/צוות של "פייברקלאב".

בשיחה מקדימה, אתמול, התברר לי שחלקים שאני זקוק להם להחזרת הTR6 לכביש קיימים גם ב"סוסיתות" בכמה דגמים וכך יצא שהתורמת בייצור, הפכה לנזקקת להשתלה...

התנאים הברורים לקבלת החלקים דירבנו אותי יותר ויותר...

כל מה שאני צריך לתת זה חלקים שאיני צריך.

תמורת זאת אני מקבל זכות גדולה לתרום ל"גדולים מהחיים", כראות עיני. טוב, גם כמה חלקים שנמצאו מתאימים והכל עם חיוכים של כל אנשי הצוות ששואלים ומה עוד אתה צריך?

הפסקה קלה, קפה וקוראסונים טריים ואז נשלפות התמונות.

מסתבר שהאבא של רענן, היה מדריך שלי לפרי הדר, בבית הספר החקלאי בפרדס חנה. מאחר ודיברנו על זה בטלפון, הפתעתי אותו עם תמונות תקופתיות.

תודה לכם, צוות "פייברקלאב". הרעיון שלכם מקסים ושווה ביותר!

דורון, תודה לך!

אנחנו רק מעבירים את זה הלאה. מעבירים ממי שהיה לו וכבר לא צריך למי שמוכן לשלם הרבה בשביל שזה יהיה שלו. אבל במקום לשלם על החלק, הוא תורם כראות עיניו למטרה קדושה.

אז הרעיון של פיברקלאב הוא בחזקת Win-Win עבור כל המעורבים ועצם העובדה שעוד ועוד קופצים על העגלה ומסייעים, מוכיחה כמה מוצלח הרעיון.

אז שוב, תודה לכם! בעמותת גדולים מהחיים מתרגשים מהמחוות שלכם.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
שלום, מחפש טנדר לשיפוץ תודה אביעד 0547749625

יש כמה טנדרים ממתינים ממתינים

פנה לאון או רענן בפרטי או בטלפון

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
שלום, מחפש טנדר לשיפוץ תודה אביעד 0547749625

שלום אביעד.

נשמח לנסות לסייע. איזה דגם של טנדר אתה רוצה?

סוסיתא 12?

סוסיתא 13/60?

סוסיתא/רום מנוע פורד?

רום כרמל 1301?

יעזור אם תכוון אותנו לחלום שלך.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אתם יודעים שהפיברקלאב משתמש באמצעים מתוחכמים לאיטור ומציאת רכבים :roll:

זאת תמונה שנקלטה במצלמת לויין ריגול 8) טובי המומחים מנסים לפענח מה זה:wink:

005.JPG

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

היום הגיעו פנסים שונים ומשונים צריכים עזרה בזיהוי

ומי שצריך מוזמן לבוא [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]015.JPG[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]ולאסוף :-)

016.JPG

010.JPG

017.JPG

018.JPG

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תוכן חדש...