Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהגות ברברית בכבישים

haimvrt
שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום אני נוסע בתל אביב, בנתיב השמאלי נוסע מבוגר\קשיש ומאחורי נהג משאית. בקיצור, הבן אדם המבוגר נוסע לאט ומאחוריו הנהג המשאית קיבל קריזה והתחיל לצפור לו, להשתולל ולקלל.

בסוף המבוגר עבר לנתיב הימני והנהג משאית נתן גז בעצבים ונסע.

לרוע המזל נהג המשאית עצר ברמזור אדום ובדיוק הגיע המבוגר ונעצר לידו. נהג המשאית (בגודל של מקרר) ירד מהמשאית,

והורה למבוגר לפתוח את החלון.

המבוגר פתח את החלון וחטף כאפה מצלצלת מאותו נהג משאית. הנהג משאית חזר למשאית והמשיך בדרכו. באותו זמן אף אחד לא ייצא ולא שאל לשלומו כאילו שום דבר לא קרה.

הנהג המבוגר כמובן שהיה בשוק \טראומה ולבסוף עצר בצד על השוליים.

הרגשתי מה זה רע בלב.

מילא תקלל, תצרח, אבל לבוא לבן אדם מבוגר שיכול להיות אבא\סבא שלך ולהחטיף לו סטירה שתיזכר לו עד לסוף חייו?!

זה עצוב עד דמעות.

גם אתם נתקלתם בכאלה סיטואציות ?

אשמח שתשתפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

וואו מה שרשמת כאן ממש אבל ממש עצבן אותי, מבחינתי אנשים מבוגרים זה קו אדום.

אם היה קורה מקרה כזהלא הייתי חושב פעמיים ויוצא אל הבן אדם.

וידוע שלהמון אנשים לא אכפת ממה שקורה לאנשים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הייתי שם מאמין שהייתי עוצר ויורד מהרכב לפחות כדי להגיד לנהג משאית שהוא סמרטוט רצפה (ולא מעניין שהוא נראה כמו מקרר) ולבדוק מה עם המבוגר. לא ייאמן לאן אנשים מגיעים רק בגלל שתפסו להם את הנתיב השמאלי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו לא ברור לי במה שאתה מספר.

מספר רשמת?

העברת למישהו?

סמארטפון בטוח יש לך, למה לא צילמת?

עצרת בצד ושאלת אם הוא צריך עזרה?

לא בא אליך בטענות, רק שואל את השאלות המתבקשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?? כי זה עם ישראל 2012, כל אחד דואג לתחת שלו וזהו. לא לא שזה רע, אבל במקרים כאלה חובה להתערב.

יכלת לצלם.

יכלת להתקשר ולהתלונן על המשאית כי לה מספר.

יכלת לצאת ולשאול את בנאדם הזקן אם הוא בסדר וצריך משהו.

יכלת לעשות עוד 100 דברים.

ישראלים זה העם הכי פחדן שיש.

אתה פחדן, וכל מי שראה את זה ולא התערב פחדן גם.

העיקר אתה בא לפרוק עול בפורום הזה..תתבייש

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אפשר להבין את העצבים של נהג המשאית אבל אי אפשר להזדהות עם מה שהוא עשה.

הוא היה יכול לדבר עם הנהג המבוגר ולהסביר לו את הטעות שלו כמו בן אדם במקום להכות אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעודי מתדלק בתחנת דלק הקרובה לביתי, נכנסת גטס לתחנה מאחורי הרכב שלי, עם 2 נשים. ילדה ואמא (הילדה בת 20+-). שולפות סיגריות ומתחילות לעשן. הילדה בשיא החוצפה שלה כמטר מהפיה לתדלוק מעשנת, האמא ליד הילו. אני אומר לצעירה "את מוכנה לא לעשן פה? את נמצאת בתחנת דלק". היא "אהה באמת? אתה רוצה לדרוך לי על הסיגריה אולי?". אני בשוק. נהג מונית שראה אותה התחיל לצעוק עליה שתכבה את הסיגריה ואם היו כאן שוטרים היא הייתה אוכלת * חזק, ושהיא יכולה לשרוף את המקום. היא בשלה "אולי מגיע לך להשרף". הנהג מונית אומר לי היא כנראה שיכורה, והיא ממשיכה "כנראה אמא שלך הביאה אותך לעולם כשהיא הייתה שיכורה". למזלה הרב, גם לו וגם לי כנראה יש סבלנות גדולה, אחרת אני לא רואה איך היא יוצאת שלמה עם דיבור מסריח כזה ותוך כדי סיכון חיי אדם. מישהו אחר בהחלט היה שובר לה את הפנים על הגטס שלהן.

הינה, עוד התנהגות ברברית, ממישהי שלצערי כנראה בת ימית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?? כי זה עם ישראל 2012 כל אחד דואג לתחת שלו וזהו לא לא שזה רע אבל במקרים כאלה חובה להתערב.

ישראלים זה העם הכי פחדן שיש.

+100

לי כבר מזמן אין ציפיות מאף אחד מסביב כי ברור לי שכל אחד פה דואג לתחת שלו ואם איי פעם אני אסתבך במשהו (גם כשמדובר בבני דודים כאן בב"ש - כבר קרו לי כמה מקרים, אף אחד לא חמור אבל זה יכול להדרדר בקלות), אני לבד עם עצמי.

אפשר להבין את העצבים של נהג המשאית...

זהו בדיוק, שאי אפשר! שום עצבים ושום כלום! הבן אדם כולה סגר את השמאלי לכמה דקות, מישהו יודע מה הסיבות שלו? אולי הוא היה צריך לפנות שמאלה איפשהו והתבלבל והוא קצת נלחץ? ומה אם זאת הייתה איזו נהגת חדשה שגם ככה לא מי יודע מה עם ביטחון בנהיגה ועכשיו היא גם צריכה למצוא פנייה ואולי התבלבלה? מה זה פה ג'ונגל? לא כולם עם רישיון 20 שנה ועם ביטחון אינסופי על הכביש. חבל שזה ברור מאליו שמצדיקים "עצבנות יתר" בצורה כזו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה כרגע היא,כמו ששאלו קודמיי,האם אתה ניגשת לשאול לשלומו?

האם רשמת את המספר של נהג המשאית?או בקיצור,האם אתה עשית משהו בנידון?

במידה שעשית משהו בנידון,כל הכבוד לך,אך אם לא,אין לך מה להלין לגבי אחרים.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה כרגע היא,כמו ששאלו קודמיי,האם אתה ניגשת לשאול לשלומו?

האם רשמת את המספר של נהג המשאית?או בקיצור,האם אתה עשית משהו בנידון?

במידה שעשית משהו בנידון,כל הכבוד לך,אך אם לא,אין לך מה להלין לגבי אחרים.

או כמו שחיים הכט היה אומר- "מה, אתתתתםםם הייתם עושים???"

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?? כי זה עם ישראל 2012 כל אחד דואג לתחת שלו וזהו לא לא שזה רע אבל במקרים כאלה חובה להתערב.

לא מדוייק,

אדם שהיו לו הביצים להרים יד על אדם זר היה כנראה מגיב גרוע יותר כלפי אותו השומרוני הטוב שבא לעזרה,

מצטער אבל זה נכון.

יש מה לעשות אבל לא הייתי מעודד עימות ישיר,

דוגמא שלא מעולם הרכב :

בעת קניה בחנות תכשיטים שמתי לב לילד בן 10 שהכניס לכיסו שרשרת מסחורת החנות,

לקחתי אותו הצידה ובשקט ביקשתי ממנו שיחזיר זאת.

הילד הביא לי את השרשרת ויצא מהחנות,כעבור 2 דקות אני רואה שהילד מגיע עם אביו לעברי במהירות

לפני שהספקתי למצמץ האב העיף לי אגרוף והשליך אותי אל מעבר לדלפק בצעקה :

"אתה אומר שהבן שלי גנב?!,יא בן @@@ה "

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוכרים את

בצומת גדולה בדרום ומצלמות האבטחה שם תיעדו איך במשך דקות ארוכות אף לא רכב אחד בודד טרח לעצור ולעזור לבנאדם ששוכב דרוס באמצע צומת עמוסה?

לאותו רוכב נשקפה סכנה ברורה ומידית לחייו (הרבה יותר מסטירה) ועדיין אף אחד לא עצר ולא עשה כלום. אז כאן אתם מצפים לתגובה אחרת?

יכול להיות שפותח השרשור חשש לחייו שלו, אולי הנהג ישלוף סכין? או לום?

עם אנשים כאלה עדיף לא להסתבך ברמת הפרט.

כן יכל להוציא סמאטרפון ולצלם, ואז לתת למשטרה, ואחרי שבוע התיק היה נסגר מחוסר עניין לציבור, ועוד בורג ננעץ בארון הקבורה של האנושיות שלנו.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל זה אני מסתובב עם אקדח גם כשאני הולך לקנות בסופר, אתה לעולם לא יכול לדעת מתי זה יפסיק להיות עוד סיפור של סתם אדיוט ויגיע לסכנת חיים של ממש לך או לסובבים.

ורק שתהיו בעניינים, סיפורים כאלו קורים רק בגלל החוק הרופס פה. אם זה היה תלוי בי בן אדם כזה שיוצא מהאוטו ומחטיף סתירה היה עף לפחות לשנה לכלא שיידע פעם הבאה שאנחנו בני אדם וזה לא ג'ונגל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...