Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההעדפה שלי היא לסופרב, אבל האם המחיר מוצדק לדעתכם (100,000 ₪ ל2009)?

לעומת זאת אפשר להשיג את המונדאו ב85,000 לשנת 2010 מליסינג (כמעט ואין בשוק הפרטי)...

מה אתם אומרים?

האם אתם מכירים עוד מכוניות מנהלים בתצורת 5 דלתות? חשוב לי נפח תא המטען ומפתח הדלת.

יכול להיות שכדאי בתקציב הזה לחפש אוקטביה בשנתון יותר גבוה?

תודה מראש!

פורסם

ניתן לנצל את תא המטען הרבה יותר טוב כשהדלת נפתחת יחד עם השמשה האחורית - לזה התכוונתי... (הצ׳בק)

פורסם

מישהו יכול, דרך אגב, להסביר את ההבדל המשמעותי במחיר?

לכאורה שני רכבים באותה הקטגוריה ובעלי ביצועים זהים...

האם ירידת הערך תהיה זהה בשניהם, לדעתכם? כלומר האם בעוד שנתיים הפרש המחיר ישאר פחות או יותר זהה?

פורסם

המונדיאו מהמודלים הנ''ל מצויידת במנוע אטמוספרי 2300 סמ''ק עצל ושתיין ,לעומתה הסופרב בעלת מנוע 1.8 טורבו ותיבת DSG אשר תורמת להיותה זריזה וחסכונית משמעותית מן המונדיאו(לאחר מכן פורד הדביקה את העניין עם החלפת המנוע ל2.0 גודש ותיבת כפולת מצמדים הדומה לתיבה מבית VAG).

אני הייתי בוחר בסופרב או אם מספיקה לך האוקטביה בעלת תא המטען הגדול בסגמנט שלה.

פורסם

השאלה הניצחית...

אכן חשיבות רבה מאוד לרמת האבזור. בהנחה שמשווים סופרב ELEGANCE עם מונדאו TITANIUM אזי ההתלבטות קשה שכן הן מאוד דומות. בסופרב מושבים חשמליים, במונדאו גג פנורמי אם אני לא טועה (כל אחד ומה שחשוב לו).

ההבדלים די מינוריים במקרה כזה וההחלטה צריכה להתקבל על פי טעם אישי+נסיעת מבחן.

אני נוטה, כמובן, לכיוון הצ'כית ברמת הגימור המקסימלית. איכות חומרים והרכבה, איבזור מצויין וביצועים טובים למדיי, תא מטען ומרווח פנים מעולה ל-4 מבוגרים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...