Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי החלה לפני 3 חודשים לעבוד במשרה די בכירה באזור ים המלח

לפני מס' ימים התברר שהיא בהריון בשלביו הראשונים

היא נמצאת בשלב הבחילות והנסיעות לים המלח אינן מטיבות כלל עימה.

המנכ"ל שלה (מנהלה הישיר) הוא מזן נדיר ,מסוג המנהלים האנושיים והאכפתיים ביותר הקיימים.

הייתה לה דילמה האם לספר לו עכשיו על ההריון או לחכות לחודש החמישי ע"פ חוק מחשש לפיטורים,

לאחר שיחה איתי הדילמה הוכרעה מיידית ללא ספק שעליה לבשר לו על כך עכשיו בכדי לצאת פיירית איתו

כי אחרי הכל הוא בא לקראתה לא מעט.

היום היא נכנסה אליו עם הרבה חששות ובישרה לו שהיא בהריון,

תגובתו הייתה : "מזל טוב! אני אדאג שיהיה לך כאן מספיק אוכל ,מה שתרצי מתי שתבקשי-הכל!"

היום בצהריים היא קיבלה טלפון ממקום עבודה אחר שהגישה אליו מועמדות לפני מס' חודשים

קרוב לבית עם שכר דומה ללא הנסיעות לים המלח אך ללא עתיד-עבודה תקועה.

היא נכנסה לתסביך ולבסוף החליטה להשאר היכן שהיא בגלל המנהל הנוכחי שלה,ובגלל שעבודתה הנוכחית

טומנת אפשרויות קידום .

אני מכבד את החלטתה ומעריך אותה מאוד,אך אני רואה שהיא סובלת מהנסיעות .

כיצד הוכל להקל עליה בתקופה זו עם הבחילות ובעתיד יותר כשההריון יהיה מתקדם?

הצעתי לה לקחת את הרכב יומיום לעבודה למשל.

אישית הייתי מעדיף שתקח את העבודה השנייה אך לא רציתי להתערב בהחלטות שלה -רק עזרתי לה

לעשות סדר בראש.

Gn'f'R

פורסם

קארזפורום שירות קואוצ'ינג בע"מ...

בעניין העבודה, אני חושב שהתשובה ברורה - עדיף מקום עם בוס נחמד ואפשרות קידום, לא?

בנוגע לבחילות - אצל רוב הנשים זה עובר בסוף השליש הראשון,

ואין שום בעיה להתנייד עם הבטן בהמשך. הן מתרגלות...:lol:

(אני מכיר אחת שסבלה מבחילות והקאות 9 חודשים, כפול 3 ילדים. אאוץ'. :?)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שכתב קודמי, הבחילות (לרוב) עוברות. אם היא נוסעת באוטובוס, שתשב מקדימה ותסתכל על קו האופק קדימה.

מסכים עם קודמי גם לגבי הבחירה המקום העבודה.

:turn-l:
פורסם

העניין הוא זמני, לא?

לדבר עם הבוס, ולבקש לעבוד מהבית (אם אפשרי) או מקסימום חופשה ללא תשלום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזל טוב! וזו ההחלטה הנכונה גם לדעתי.

לגבי איך להקל, אני פשוט לא יודע. צר לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבחילות הן זמניות לתקופה הראשונה לרוב, זה עובר,מקום העבודה נשמע ששווה לשמור עליו ולכן לדעתי התשובה היא ברורה ,מה עוד שהאשה רוצה ומוכנה לעשות את הנסיעות,הבעיות יכולות לצוץ אחרי הלידה ,קירבה לבית יכולה להיות משמעותית וזה אולי נושא שכדאי לדון עליו.

נ.ב

נשים הן הרבה יותר חזקות מאתנו הגברים ככה שדאגה ואכפתיות זה מבורך אולם אין לך מה לדאוג,במיוחד שהיא צריכה להתחשל בשביל להיות אמא במשרה מלאה.

פורסם
לגבי איך להקל, אני פשוט לא יודע. צר לי.

לנשום עם הפה, ללעוס מסטיקי מנטה, מקסימום יש כדורים נגד זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבחילות הן שלה וכך גם העבודה. אם היא הגיעה למסקנה ששווה לה לסבול את הבחילות בשביל לעבוד שם אתה צריך לשמוח שהיא מצאה מקום שכל כך טוב לה בו.

כמו שנאמר, הבחילות הן זמניות ועם כל ההשפעות ההורמונליות תאמין לי שחשוב מאוד בוס מבין ומתחשב כי אחרת תקציב הטישיו אצלכם בבית יגדל פלאים וזה עוד לפני ההרגשה שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על ההתענינות !

הקרבה לבית חשובה גם לי כמו שאמר מיכאל ,במיוחד בשל העובדה שכבר יש זאטוטה אחת בבית והקושי ניכר כבר עכשיו.

אילו כדורים יש שיכולים לעזור ?

לגבי העבודה מהבית - כ 40% מהעבודה היא יכולה לנהל מהבית ,צריך להגיע אליה טכנאי שיתקין במחשב הנייד שלה מס' תוכנות

רלונטיות לעבודה ובכך היא תוכל לבצע את אותם עבודות בנוחות שלה.

הנסיעות הם באוטובוס- על כן תחושת הבחילה היא מוגברת ,אין לה אפשרות לבחור מקום ישיבה מועדף מפני שהיא מהאחרונים

שעולים בסבב איסוף.

לכן אני רוצה שהיא תקח את הרכב -אבל כנראה שהשנים איתי עשו את שלהם :-| ואני מוצא עצמי מקשיב לה אומרת :

"אבל מה יהיה עם הבלאי של הרכב ? " "אבל זה המון כסף לדלק" ואני מסביר לה שזה לא מעניין אותי במקרה כזה...

עריכה :

FALOU

הגבנו ביחד,תודה על הג'ינגר ,מהו B12?

Gn'f'R

פורסם

לבחילות עוזר תה עם ג'ינג'ר (או תוספי B12).

יש לבחילות גם צד פסיכולוגי, אם כי הקשר לא ברור, אז העדר לחץ בחיים והרבה סימפטיה ותמיכה גם עוזר.

כמו שאמרו לפני, הבחילות לא נשארות לכל תקופת ההריון, בד"כ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא עשתה את הבחירה הנכונה. מנהל אנושי זה אחד הדברים הכי חשובים שיש.

לגבי הבחילות - בד"כ הן עוברות אחרי השליש הראשון, ואם היא תתייעץ עם רופא הוא ישמח לתת לה כדורים נגד בחילות. אל חשש הכדורים האלה לא יפגעו בהריון או בעובר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

1. לדעתי, אישתך עשתה את הבחירה הנכונה.

2. הבחילות עוברות.

3. לעזור לה? תקל עליה איפה שאתה יכול, גם אם היא לא מבקשת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני אדאג שיהיה לך כאן מספיק אוכל ,מה שתרצי מתי שתבקשי-הכל!"

שיתן לאישתו הרבה אוכל, שהיא תשמין, למה לאישתך? שרק ידאג שיהיה לה לאן לחזור אחרי חופשת הלידה.

פורסם

טיפ מהאישה, מיץ לימון עם מים עוזר לטענתה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ניתן לבדוק האם יתאפשר לקחת חדר במלון ללילה או שניים בשבוע כדי לחסוך קצת נסיעות.

אם אתה תגיע ללילה למלון בים המלח זה גם יתרום לזוגיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...