Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ציפורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

יש לי בעיית ציפורים מעצבנת בחניה של הבניין.. זו חניה פרטית (לא מקורה) שרשום עליה מספר כל דירה ואני לא רוצה לחנות בחוץ.

יש ענפים מעל החניה של האוטו שהציפורים תמיד עומדות שם ומחרבנות על האוטו ישירות, ושאלתי את הועד בית של הבניין אם אני יכולה לגזור אותם והיא אמרה לי בתוקפנות ש"אבוי לי" אם אעשה זאת..

ובתור אחת שהאוטו שלה יקר לה ושוטפת אותו כל שבוע, הדבר הכי מעצבן זה לקום בבוקר ולראות את כל האוטו מכוסה בחרא של יונים אחריי שעבדתי כל כך קשה לנקות אותו..

הבנתי שלשים כיסוי מיוחד על האוטו הורס את הצבע, יש אולי פתרונות אחרים?

פורסם

ממתי הועד היא מלכת הבניין?

תחתים מעל ל-50% מהדיירים שיאשרו לך לכרות את הענף הזה (תסביר שזה יהיה מינימלי ככל הניתן, עם כל הטיעונים וכו') - ואתה יוצא הכי צדיק שאפשר.

פורסם
ממתי הועד היא מלכת הבניין?

תחתים מעל ל-50% מהדיירים שיאשרו לך לכרות את הענף הזה (תסביר שזה יהיה מינימלי ככל הניתן, עם כל הטיעונים וכו') - ואתה יוצא הכי צדיק שאפשר.

אני בת :)

אם לא תהיה לי ברירה אעשה זאת, אבל אם יש אפשרות אחרת כרגע זה עדיף לי.. לא באלי להתחיל מלחמה עם הממורמרת מהוועד בית:lol:

פורסם

למה צריך להלחם... תציבי עובדה! לכי באישון לילה עם מסור ידני ותורידי את הענף.

בבוקר גם אם היא תשים לב (וקשה לי להאמין שהיא עד כדי כך משועממת שהיא סופרת ענפים בבניין) תגידי לה שזאת לא את ואת לא יודעת מי עשה את זה אבל את שמחה שהם עשו.

גם אם תהיה לה בעיה עם זה לא יהיה לה שום דבר מה לעשות בנידון.

(ולהבא, גם אל תתריעי מראש על הבעיה על-מנת למנוע חשדות כלפיך)

אם זה ענף ממש גדול - יש כל מיני חומרים מאוד רעים שאפשר לרסס עליו ששום ציפור לא תגיע וגם ועד הבית לא תדע מכך.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אם זה פינה של החנייה או משהו ואפשר לבנות שמה סככה בלי שזה יפריע אז זה פתרון טוב.

לאבא שלי היה אותה בעיה והוא וועד הבית - אבל כל כמה חודשים לכרות ענפים זה לא לעניין, עשה סככה לאוטו ונגמר הסיפור.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אפשר לקנות כיסוי לרכב, או להמשיך לשטוף אותו בתדירות גבוהה.

כמו שאמרו מעליי, יכלת לא להתלונן ופשוט לגזום את הענפים ואם היו שואלים היית עונה שאין לך מושג מי עשה זאת.

לבית משפט בטוח לא ילכו איתך על זה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

חפשי דמויות בגודל טבעי של עורב ותתלי שתיים מהענף.

עורב מפחיד יונים ובכלל ציפורים ומרחיק אותן מהמקום.

תליה בעזרת חוט דייגים או חוט מתכת דק גורמת לדמות להתנועע ברוח ולהראות חיה.

חפשי בחנויות לציוד גינון וכו׳.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
למה צריך להלחם... תציבי עובדה! לכי באישון לילה עם מסור ידני ותורידי את הענף.

בבוקר גם אם היא תשים לב (וקשה לי להאמין שהיא עד כדי כך משועממת שהיא סופרת ענפים בבניין) תגידי לה שזאת לא את ואת לא יודעת מי עשה את זה אבל את שמחה שהם עשו.

גם אם תהיה לה בעיה עם זה לא יהיה לה שום דבר מה לעשות בנידון.

(ולהבא, גם אל תתריעי מראש על הבעיה על-מנת למנוע חשדות כלפיך)

אם זה ענף ממש גדול - יש כל מיני חומרים מאוד רעים שאפשר לרסס עליו ששום ציפור לא תגיע וגם ועד הבית לא תדע מכך.

בדקתי את זה עכשיו, ושמתי לב לעוד עניין, הציפורים נהנות לשבת על הגדר שמעל הקיר של החניה ולחרבן ממנה על האוטו שלי.. העניין עם החומרים יכול להיות פיתרון טוב לזה, אבדוק את זה

אם זה פינה של החנייה או משהו ואפשר לבנות שמה סככה בלי שזה יפריע אז זה פתרון טוב.

לאבא שלי היה אותה בעיה והוא וועד הבית - אבל כל כמה חודשים לכרות ענפים זה לא לעניין, עשה סככה לאוטו ונגמר הסיפור.

אני לא נמצאת בפינה של החניה לצערי, אני בדיוק באמצע.. ולבנות סככה זה נראה לי עניין יקר מידי בשבילי

אפשר לקנות כיסוי לרכב, או להמשיך לשטוף אותו בתדירות גבוהה.

כמו שאמרו מעליי, יכלת לא להתלונן ופשוט לגזום את הענפים ואם היו שואלים היית עונה שאין לך מושג מי עשה זאת.

לבית משפט בטוח לא ילכו איתך על זה.

כמו שכתבתי מקודם, שמתי לב גם שהיונים יושבות על הגדר עצמה ומחרבנות על האוטו שלי.. אז גם אם הייתי גוזמת את הענפים הבעיה הייתה נמשכת..

חפשי דמויות בגודל טבעי של עורב ותתלי שתיים מהענף.

עורב מפחיד יונים ובכלל ציפורים ומרחיק אותן מהמקום.

תליה בעזרת חוט דייגים או חוט מתכת דק גורמת לדמות להתנועע ברוח ולהראות חיה.

חפשי בחנויות לציוד גינון וכו׳.

שי

זה באמת עובד? אני בהחלט אנסה את זה! אם זה לא יעבוד כנראה אקנה כיסוי רכב, אם אין ברירה אז אין ברירה..

פורסם

כיסוי לא הורס אץ הצבע אם לא שמים אותו על רכב מלוכלך.

לדעתי זה הפיתרון היחידי אחרת יהיו קטמים שלא ירדו.

את יכולה להחזיק בתא הכפפות מגבונים לחים ולנקות את הכיסוי איפה שצריך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסוף החלטתי ללכת על הרעיון המצוין של הסככה, יחסוך לי גם עצבים עם הועד בית וגם לא יהיה סיכון לצבע

תודה :)

פורסם
בסוף החלטתי ללכת על הרעיון המצוין של הסככה, יחסוך לי גם עצבים עם הועד בית וגם לא יהיה סיכון לצבע

תודה :)

כדאי לוודא שסככה הזאת תהיה מוגדרת כמבנה זמני - שלא יהיו בעיות עם עיריה

נ.ב. אישית אני חושב שסככה = סיכוי עוד יותר גבוה לסכסוך עם וועד הבית

פורסם

מניסיון אני יכול לומר שגם אם אין עץ הציבורים עדיין עושות את הצרכים שלהן על הרכבים, במיוחד אם יש עץ קרוב. הפתרון לשים כיסויי על הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש רעלים שירחיקו את הציפורים עשרות מטרים מהענף שבוא נמצא הרעל, תבדקי בחנות למדבירים.

בנוסף שלשלת ציפורים פוגעת בצבע הרכב.

• תוכן חדש...