Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים התחדשתי בפולו 2003 נפח 1.4 אוטו' ועשתה 85000 ק"מ,

הרכב במצב מכני טוב ולציין כי טופל עד עכשיו ע"י הבעלים הקודמים במוסך רון.

להל"ן התקלות:

1.נורת ניהול מנוע ונורת EPC דולקות באופן שאינו סדיר, ניתקתי את המצבר לכ- 20 דק' נפתרה הבעייה אך חזרה שוב לאחר יומיים.

יש מצבים בהם אני מכבה את הרכב ומניע בשנית המנורות אינן דולקות, אך לאחר מכן נורת ניהול המנוע נדלקת ומדי פעם גם ה EPC.

2.ישנה דפיקה קטנה ומוזרה אך ורק כשאני במהירות בין 57-60 קמ"ש ורק כאשר אני עוזב את דוושת הגז בין המהירויות האלה.

הרכב מעלה ומריד הילוכים בצורה יפה ובנוסך לפני מס' ימים הרכב היה במכון בדיקה לפני קניה ומהם נמסר לי כי הגיר תקין, אך בבדיקה עלה כי ישנה בעייה בתושבות המנוע, הלכתי למוסך ובדקו את הרכב ובאמת נמצא כי שתי תשובות מנוע עליונות לא תקינות, החלפתי שתי תושבות מנוע (מקוריות של פולקסווגן) אך הבעייה לא נפתרה עדיין כשאני עוזב את דוושת הגז במהיריות שציינתי יש דפיקה מוזרה, בכל אופן אשמח לקבל תשובות שיעזרו לפתור את הבעייה.

לציין שהדפיקה הנ"ל אינה בלימת מנוע או משהו בסגנון.

תודה מראש, אביחי.

פורסם

EPC = Electronic Power Control, או בקיצור מצערת אלקטרונית. אם הנורה נדלקת, יש לבדוק את מכלול המצערת כדי לאתר את התקלה שגרמה למנורה להידלק.

לגבי הדפיקה - האם שאר תושבות המנוע ותותבי המתלה (בושינגים) נבדקו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאחר בדיקה נמצא כי אור ברקס אחורי ימני שרוף ברכב, יש אופציה כי זה קשור לנורת EPC?

ובמידה ויש בעייה במצערת או בחלק ממנה לא אומרים להיות סימנים מסוימים שיעידו על תקלה במצערת מלבד נורת

EPC?

ולגבי הדפיקה נאמר לי שרק תושובות מנוע עליונות לא תקינות, לא יודע לי על משהו אחר.

אני אשמח אם יש דרך לבדוק חלק מאפשרויות עוד לפני הגעה אל המוסך.

תודה, אביחי.

פורסם

בדר"כ דפיקה בגיר נשמעת מהתושבות התחתונות דווקא ולא העליונות.

יש חברים בפורום שמתמחים בגירים ובעלי מכונים, תבצע בדיקה אצלם.

פורסם

ל- djshai הבעייה היא לא בגיר כמו שציינתי למעלה הרכב עבר בדיקה לפני קנייה ונמצא כי הגיר במצב מצויין,

אם יש מישהו שבאמת מכיר את 2 התקלות הנ"ל שציינתי אשמח לתשובות ענייניות מאדם שהיה לו דבר דומה.

תודה, אביחי.

• תוכן חדש...