Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ממש צריך עזרה, כבר מיואש לגמרי...

יש לי פורד פיאסטה שנת 2001, היא היתה מתחממת כי המאוורר לא נכנס לעבודה, כשמפעילים מזגן המאוורר כן עובד.

הלכתי למוסך ומארו לי שהלך המחשב, החליפו. נסעתי באוטו, עדיין מתחמם, עדיין מאוורר לא נכנס לעבודה..

הלכתי שוב אמר לי היוניט דפוק והראה לי יוניו חצי שבור, החליף, נסעתי ברכב שום מאוורר לא עובד.

הלכתי אל שוב, עשה בדיקה, תיקן - אמר שביטל מהירות נמוכה של מאוורר, אני לא מכונאי אז לא ממש הבנתי, הוא הסביר שיש שתי מהירויות ועכשיו תמיד יעבוד במהירות גבוהה. טוב... אבל מה? עדיין מאוורר לא עובד.

התייאשתי ממנו והלכתי למוסך מורשה פורד בכפר סבא, סיפרתי את הסיפור ושם פחות או יותר סילקו אותי. הוא אמר שהוא לא מוכן לטפל ברכב כי מוסך אחר כבר טיפל בו.

אני מיואש!!! מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש על כל עזרה,

אלעד. 

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל אלון ימיני הבעלים של מוסך אלוני אשר יושבים ברחוב השקמה 31 בכ"ס.

תגיד לו שהגעת מהפורום ותספר לו על השתלשלות העיניינים ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

קשה לי לאבחן את הבעיה בשלט רחוק אבל הדבר היחיד ששכחו לבדוק זה שאין קצרים בצמת החיווט אל המאוורר שכנראה שורפת את היוניט כל פעם מחדש.

פורסם
תיקן - אמר שביטל מהירות נמוכה של מאוורר

זה סימן מובהק של מכונאי לא מיומן, שהוא מנסה לעקוף את התקלה במקום למצוא ולתקן אותה.

אני ממליץ לך לזנוח את המוסך הזה.

דני

• תוכן חדש...