Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שיוצא לי לראות אותה די הרבה לאחרונה,באיזור פארק צמרת ישנן מדרכות שהפכו אותן למקומות חניה.

בכל בוקר באיזור השעה 11 מגיע פקח על קטנוע ומחלק דוחות למכוניות החונות.

בפעם הלא יודע כמה,ראיתי שהוא חילק דוחות לכל המכוניות "הרגילות",ואומנם למרצדס S550 2011 פסח ולא שם דו"ח,לפורשה היפהפיה כנ"ל.

זהו אינו מקום כחול לבן אלא שטח בניה עם מחסומים כתומים כאלו מפלסטיק,וזהו לא מקום חניה.

את אותו עניין יצא לי לראות גם באיזור הבורסה\סיטי טאוור,שג'יפים של X6 שחורים ומרצדסים ומכוניות יוקרה כאלו ואחרות לא מקבלים דוחות ואילו המכוניות "העממיות" כן.

תופעה לא מוסברת.:?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיגש לפקח ותשאל אותו. מעניין איזה הסבר מנומק וטיפשי הוא ייתן לך. אגב, זה מה שאני הייתי עושה במצבך, סתם ככה מתוך סקרנות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה שטויות :? . טוב, בעצם לא שטויות, בגלל זה ככה המדינה שלנו נראת. אבל מוזר לי, חסרים עבריינים שנוהגים על מאזדה/הונדה/יונדאי וכו'?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
השם שלו מופיע על הדו״ח, ולא כדי להתעסק עם בעליו של x6 עם חלונות שחורים, או שהם משלמים לו מספיק :)

אני דיי בטוח שזו הסיבה, הוצאת לי את המילים מהפה :lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

באזור הבורסה ברמת גן וגם בכיכר המדינה בתל אביב ועוד הרבה מקומות,

יש הרבה רכבים יקרים כאלה ואחרים שהם של בעלי עסקים או לקוחות קבועים שם שכבר "זרקו מילה" לאותו פקח שמסתובב שם כל הזמן.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
בחיפה ראיתי X6 שחורה שפקח שם לה דוח .מתי שבעליה ירד לאכול. הבעייתי פתאום הגיח. תפס את הפקח. דחף לו שטר של כסף ..ואמר לו עכשיו לך תשלם תדו"ח שהדבקתה לי...הוא לקח את הכסף ועף..

חחח על מקרה כזה בחיים לא שמעתי, ואואו לאן הגענו

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

אני הייתי חושב פעמים לפני שהייתי אומר לו משהו. שלא יגיע לפקח, והפקח יפנה אותו אליך איכשהו.

יש מקרים שלדעתי עדיף לשתוק אם אין לך "מילה" באותו איזור.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
בחיפה ראיתי X6 שחורה שפקח שם לה דוח .מתי שבעליה ירד לאכול. הבעייתי פתאום הגיח. תפס את הפקח. דחף לו שטר של כסף ..ואמר לו עכשיו לך תשלם תדו"ח שהדבקתה לי...הוא לקח את הכסף ועף..

אז הוא ממש אדיוט. במקום הפקח הייתי משאיר את המצב על כנו. שיתעסק עם עיריית חיפה, נראה אותו...

נ.ב. נשמע לי ממש שווה כל העסק הזה, ללכת לחלק דו"חות ולקבל כסף במקום :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אנחנו צוחקים פה ואני לא בא להרוס פה את האווירה,אבל אני לא יודע אם לצחוק או לבכות שזה המצב שלנו במדינה.

זה ממש עצוב ועלוב לראות "סלקציה" כזה מצד אותם פקחים/שוטרים שפוחדים או מעדיפים לא להתעסק עם אותו בעל רכב יוקרה זה או אחר מכיוון שיש לו רכב כזה וזה ססטוס ואולי נורת אזהרה מצדם של : "לא עדיף לא להתעסק,בואו ונלך לדפוק את אלו שחונים ליד אותו מקום חניה ועוברים על החוק אך ידם אינה משגת והם לא יכולים להרשות לעצמם לקנות רכב כזה או אחר ".

גם לי יצא לראות סיטואציה דומה שבא פקח עובר ליד בנק(שאני לא יכתוב את שמו) ובחניה הגדולה מתחיל לחלק דוחות אך בחניה הקטנה שמיועדת לנכים חונות שלושה רכבים אחד מרצדס מדגם s500 השנייה במוו סדרה 3 והשלישית במוו סדרה 5 וכולם בלי תו חניה לנכה והפלא ופלא הוא פשוט דילג עליהם ואפילו לא טרח לבוא ולבדוק את מספר הרכב או את תו הנכה אם יש כזה.

ככל הנראה הרכבים הללו היו שייכים לדרגים גבוהים בבנק(מנהלי הבנק,סמנכלים וכו') שכנראה מזוהים עם העירייה/משטרה.

פורסם

אינכם מבינים

במחיר הרכישה כבר כלולה החניה חינם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אנשים, די להיות חנונים. כולה X6 עם חלונות שחורים, אני ארשום לו דו"ח כן אני ארשום אם צריך.

אנשים פה יותר מדי לוקחים את זה ברצינות.מצב שבו עבריין בX6 או בפורש לא ישלם ד"וח זה הגיוני, לא הגיוני הוא שיהיה עבירות אלימות כלפי הפקח בגלל דוח כזה.

חוקים זה חוקים.

למרות שאני הייתי נרתע, אבל בסופו של דבר אף אחד לא יודע איזה ומי שם לך את הד"וח.

וX6 כלל לא מפחידה אותי.

ולא, אני לא פקח. (בן 19).

• תוכן חדש...