Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין הפיאסטה החדשה 1.25 לבין האיביזה החדשה 1.4 רפרנס,

הקריטריונים להחלטה הם:

1. צריכת דלק - אני מבין שהאיביזה צורכת 1:14 קצת מודאג שהפיאסטה תצרוך יותר זה דגם שרק הגיע לארץ ואין באמת עדויות לגבי צריכת הדלק האמיתי שלה רק לגבי הדגם האוטומטי שלא נחשב חסכוני בכלל.

2.רמת הסחירות- אני מתעד להחזיק את האוטו בין 3-5 שנים אני יודע ששוק המשומשות חלש ובטח של הידניות אבל מבין שתי הרכבים הללו מעניין לדעת איזה רכב אמור להיות יותר סחיר.

3.עלויות אחזקה- מפחיד אותי להכנס למוסכים של צמפיון מוטורס אחרי כל מה שנאמר פה בפורומים השונים בנוסף האם אמורים להיות הבדלים מהותיים במחירי הביטוח ומחירי החלפים של המכוניות?

באופן כללי יש 5K שקל הבדל בין שתי הרכבים הללו האם הפער הזה שווה את המחיר לדעתכם? אמנם לפיאסטה יש 7 כריות אויר לעומת 4 באיביזה , 6 רמקולים וכניסות USB וAUX לעומת 2 רמקולים בלבד באיביזה ,אך היא ללא בקרת השיוט ומערכת הזינוק בעלייה שיש באיביזה וללא כיסא נהג מתכוונן לגובה(דבר שהוא מהותי ובסיסי בעניני).

תודה על העזרה ,דעתכם חשובה לי...

פורסם

לדעתי האיביזה עולה בכמה רמות על הפורד מבחינת איכות,

רמקולים, הגברות, ושאר אביזרי בידור תמיד ניתן להוסיף בהמשך ותתפלא

שהם יכולים להיות הרבה יותר טובים משהיבואן מציע,

השירות של "דלק מוטורס" בהחלט עולה בכמה וכמה רמות על שירות VAG באופן כללי,

למרות שיש כמה מוסכים יחידי סגולה, אישית, אני מעדיף בהרבה פרמטרים את קנצרן VAG

מבחינת הרכב עצמו, מבחינת מה שמסביב (שירות, מוסכים, אחריות) כל דבר יותר טוב מצ'מפיון,

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

1-אתה יכול לקרוא ביקורות בחו"ל על הצריכת דלק אך לדעתי הם יהיו די זהים.

2-הפיאסטה לא ממש נמכרה בכמויות,והשוק לא קיבל אותה טוב,מנגד יש הרבה איביזות למכירה ביד 2,כך שגם אתה צריך להיות אטקרטיבי ב נתונים או במחיר.

3-לגבי הביטוח יש הרבה חברות שמציעות סימולציה באינטרנט לבדיקת המחיר.

האיביזה לפחות בגירסת הבסיס ניראית מאוד פשוטה בפנים לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד לא יכול לנבא הים איך יתנהל השוק עוד שלוש שנים. אפשר לצאת מנקודת הנחה שרכב כמו האיביזה שמאוד פופולארי ישאר כזה גם בשוק המשומש ורכב שלא נמכר הרבה כמו הפיאסטה פחות, אבל בקצב התפתחות טכנולוגי כמו שיש כיום, ומצב פוליטי מדיני מעורפל אף אחד לא יכול להתחייב לך איך ומה יהיה פה השוק עוד שלוש שנים (אם בכלל יהיה פה שוק...). האיביזה בכל מקרה מאוד ממלצת כיום על ידי התקשורת המוטורית ונחשבת לעיסקה מצוינת ביחס של עלות לתמורה. לגבי הפיאסטה עוד אין ממש דיעה

פורסם
לדעתי האיביזה עולה בכמה רמות על הפורד מבחינת איכות,

לדעתי - הפוך.

האיביזה בכל מקרה מאוד ממלצת כיום על ידי התקשורת המוטורית ונחשבת לעיסקה מצוינת ביחס של עלות לתמורה. לגבי הפיאסטה עוד אין ממש דיעה

ממש לא נכון. האיביזה לא נחשבת כקנייה כל כך טובה בימינו, היא מכונית ממוצעת למדי בסופו של דבר. הפיאסטה מכונית מצוינת. לא נהגתי על גרסת הבסיס הידנית ולכן אני ממליץ לפותח השרשור לבצע נסיעת מבחן על שתיהן ולהחליט.

בנוגע לצריכת הדלק - לפי נתוני היצרן מדובר על יתרון קל לפיאסטה, מקביל למדי ליתרון של האיביזה בביצועים.

עלויות אחזקה - יש אחריות לשנתיים באיביזה ושלוש בפיאסטה - יתרון לפורד. בדוק הבדלים בעלויות הביטוח. לא אמור להיות משמעותי.

סחירות - נמכרות יותר איביזות אבל זה לא בהכרח יתרון. השוק שלהן מעולם לא היה טוב במיוחד והן נמכרו מתחת למחירון. גם פורד, האמת, כך שאל תצפה לשמירת ערך של טויוטה. עם זאת, מדובר על מכוניות ב-75000 שקלים. עוד 3 שנים הן יהיו שוות פחות מ-50000, ועוד חמש פחות מ-35000 שקלים. זה סדר הגודל אליו אתה צריך להתכונן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על העזרה האם ידוע לכם על עוד מכוניות בקטגוריה של הסופר מיני שאמורות להוריד מחירים?

האם הסוויפט הידנית אמורה להגיע לארץ בקרוב?

• תוכן חדש...