Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ענייני צבא - מפקד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

אני משרת כיום בגדוד שקר כלשהוא של אוג' 123456789. יש לי מפקד שכל מה שאני עושה לא טוב לו, והוא לא מפסיק להציק לי. זה מתבטא בכל מיני דברים כמו:

1. ימי ראשון היום שלנו מתחיל ב-12:00, וכולם נכנסים למשרדים ב-12:00, ובגלל שאני בא באוטובוס שמגיע ב-10:20 הוא מכריח אותי להתחיל לעבוד אז;

2. הוא מכריח אותי להגיע למרפאת שיניים X, בעוד שאני מטופל אצל רופא Y במרפאה Z, וזה לא נוח לו אז הוא לא נותן לי לצאת בשעות נורמליות;

3. כשאני רוצה לעלות לחדר לנוח קצת, כי אני אחרי ניתוח והרופאים לא נותנים מעבר לשלושה גימלים על זה, ואני מראה לו כמה אני לא יכול לתפקד, הוא לא מאשר, ומכריח אותי להישאר;

4. כשאני יוצא להפניה, הוא דורש שאדווח לו כל מה שקורה, כולל מה הרופא אמר, וכד', ואם ההפניה מתמשכת ואני כבר עובר את השעה 16:00, זה אומר שאגיע לבסיס באיזור 20:00, הוא מכריח אותי להגיע, למרות שהבסיס נמצא בשטחים, וכמה םעמים ירו על האוטובוס (ממוגן ירי) והיו נסיונות חטיפה מליד הבסיס.

מה אני אמור לעשות?

קבילה לא באה בחשבון, כי חבר שלי קבל אותו, ולמרות שלפי הפקודות הוא לא אמור לשרת תחתיו, הוא עדיין משרת תחתיו והוא מתנכל לו בלי הפסקה.

תודה לעונים,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן כולם.

אני משרת כיום בגדוד שקר כלשהואשל אוג' 123456789. יש לי מפקד שכל מה שאני עושה לא טוב לו, והוא לא מפסיק להציק לי. זה מתבטא בכל מיני דברים כמו:

1. ימי ראשון היום שלנו מתחיל ב-12:00, וכולם נכנסים למשרדים ב-12:00, ובגלל שאני בא באוטובוס שמגיע ב-10:20 הוא מכריח אותי להתחיל לעבוד אז;

אוי, אוי, אוי. תגיד תודה שאתה לא צריך להתייצב מוקדם יותר. הצבא מאפשר להגיע מאוחר יותר בגלל מגבלות של התחבורה הציבורית, לא כדי שתוכל להתפנן עד מאוחר. הגעת, התחל לעבוד.

2. הוא מכריח אותי להגיע למרפאת שיניים X, בעוד שאני מטופל אצל רופא Y במרפאה Z, וזה לא נוח לו אז הוא לא נותן לי לצאת בשעות נורמליות;

אני מניח שם היית ביחסים טובים איתו הוא היה מתגמש. היות וכנראה אתה כבר עושה לו בעיות, אין לו שום רצון להתגמש איתך. בכל אופן, אם מרפאה X מאושרת ע"י חיל הרפואה, אין לך יותר מדי בחירה כאן. לכל היותר בזמנך החופשי לך לרופא שיניים פרטי.

3. כשאני רוצה לעלות לחדר לנוח קצת, כי אני אחרי ניתוח והרופאים לא נותנים מעבר לשלושה גימלים על זה, ואני מראה לו כמה אני לא יכול לתפקד, הוא לא מאשר, ומכריח אותי להישאר;

אם אתה לא יכול לתפקד, תתעקש במרפאה שיתנו לך גימל או בית. אם לא נותנים ומצבך באמת רע, קבול את המרפאה. אם לא קיבלת גימלים או פטורים, אין למפקד סיבה להקל עליך.

4. כשאני יוצא להפניה, הוא דורש שאדווח לו כל מה שקורה, כולל מה הרופא אמר, וכד', ואם ההפניה מתמשכת ואני כבר עובר את השעה 16:00, זה אומר שאגיע לבסיס באיזור 20:00, הוא מכריח אותי להגיע, למרות שהבסיס נמצא בשטחים, וכמה םעמים ירו על האוטובוס (ממוגן ירי) והיו נסיונות חטיפה מליד הבסיס.

תגיד שלום, זה צבא. מסוכן שם. כמו שאמרתי קודם, עושה רושם שהגישה שלך גורמת לו לא לרצות להתחשב בך. אתה כבר לא בתיכון, קבל את זה.

מה אני אמור לעשות?

קבילה לא באה בחשבון, כי חבר שלי קבל אותו, ולמרות שלפי הפקודות הוא לא אמור לשרת תחתיו, הוא עדיין משרת תחתיו והוא מתנכל לו בלי הפסקה.

תודה לעונים,

אלרואי.

אתה עומד בפני בחירה. או להמשיך להתפנק ולעבור כמה שנים קשות, או לחליף כרטיס מנוקב (זה מה שהיה לפני דיסקטים) ולהבין שאתה בצבא, אומרים לך מה לעשות, ועושים דברים לא נוחים ואפילו מסוכנים.

אם תבין איפה אתה נמצא ותתחיל להתנהג בהתאם, יהיה לך יותר קל, והיות ויחס גורר יחס, יש סיכוי טוב שתקבל הרבה יותר גמישות מהמפקד שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, אני יודע טוב מאוד איפה אני נמצא. לפי מיטב ידיעתי אסור לו לפקוד עלי ללכת לקבל טיפול במרפאה X, בעוד שאני מטופל במרפאה Y. אני בטיפולים כירורגיים, והוא גורם לי פשוט טרטור יתר. הוא דורש שאלך לשם, והם יפנו אותי שוב ושוב. הם פשוט לא מסוגלים לראות אותי יותר. זה בגללו.

המפקד הקודם שלי פשוט רצה לדעת שאני בריא (כשאני באמת כזה) ושלם. זה הכל. הוא לא היה נטפל אלי ברמה כזו. בשביל המפקד הקודם שלי, ואני לא צוחק, הייתי מוכן לתת את החיים שלי. מה שהוא היה רוצה - עשיתי, ולא בגלל שהוא היה מתייחס אלי בצורה מיוחדת, אלא בגלל שהוא היה אדם.

המפקד הזה - מי שבא לו לא טוב בעין הוא מתנכל לו. אני פשוט לא יודע מה לעשות איתו. זה כולל זה שהרגשתי כל כך לא טוב, התעלפתי במשרד, החובש נתן לי ב' והמפקד שלי הביא לי לפטופ כדי להמשיך לעבוד. אני החדר היחיד בכל הבסיס שיש לו גישה לרשת הצה"לית.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מה אפשר להגיד לך? יש לך 4 פתרונות:

1.לקבול - אתה לא אותו חבר שכבר קבל. כשאני קבלתי את המפקד, מצאתי את עצמי אחרי יומיים אצל מפקד אחר.

2.לברוח - תקבל קצת כלא, קצת דפוק, אבל אפשרות טובה שתעבור יחידה

3.לשנות גישה- אנחנו שומעים רק את הצד שלך בעניין, יכול להיות שמהצד שלו, זה סיפור אחר לגמרי.

4.פשוט לדבר איתו- תתפלא עד כמה ששיחה פשוטה יכולה לשנות הרבה, במקום משחקי חתול ועכבר.

פורסם
אהלן כולם.

אני משרת כיום בגדוד שקר כלשהוא של אוג' 123456789. יש לי מפקד שכל מה שאני עושה לא טוב לו, והוא לא מפסיק להציק לי. זה מתבטא בכל מיני דברים כמו:

האם שאר החברים שמשרתים איתך מגיעים ב12, למרות שהם יכולים להגיע לפני?

במידה וכן, תתחיל להגיע גם אתה ב12. במידה וחבריך לשירות לא יכולים להגיע לפני 12 בגלל שהם תקועים באוטובוסים,

אין שום סיבה שלא תתחיל לעבוד לפני.

ביום חמישי כשהולכים הבייתה, אתה תגיע הבייתה לפני כולם, נכון? ועל זה אתה לא מתלוננן בטח :-)

בצבא אין חשיבות לסוג המרפאה, כלומר אין הבדלים בין מרפאות השיניים. אם יש לך העדפה זה כבר משהו אחר, והמפקד שלך לא חייב להתחשב בכך.

כשאתה אומר שהוא לא נותן לך לצאת בשעות נורמליות, מה הקוונה? האם יש לך מספיק זמן כדי לצאת מהבסיס ולהגיע להפנייה שלך?

אז אתה מקבל את שלושת הגימלים אחרי טיפול שיניים, וזה עדיין לא מספיק?

אם אתה באמת לא מרגיש טוב, גש למרפאה. לא קיבלתה כלום במרפאה, אין ברירה ותצטרך להמשיך לעבוד.

מה שכן, אתה יכול לדבר עם המפקד שלך ובמקום לדרוש לעלות לחדר, לדרוש קצת פחות עומס בעבודה.

אם יש לך איך להגיע לבסיס, אין סיבה שלא תעשה את זה. אין פה שום דבר חריג.

כמו כן, אין שום דבר חריג בזה שהמפקד שלך רוצה לדעת מה קורה עם ההפניה.

מה אני אמור לעשות?

תודה לעונים,

אלרואי.

גילוי נאות,

אני נגד בצה"ל.

אין לך פה שום סיבה לקבול את המפקד שלך.

במקום זה תנסה למצוא שפה משותפת איתו וכמה שפחות לנסות ו"לעקוץ", כי יש לי הרגשה שזה בידיוק מה שאתה עושה.

אל תבוא בגישה של "הכל מגיע לי", אלא ההפך לבוא בגישה של " איך אני עושה את העבודה שלי כמה שיותר טוב"

ותיראה איך הייחס אליך ישתפר פלאים.

בהצלחה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אם אתה חייב לקבל טיפול אך ורק במרפאה מסויימת, יש לציין זאת בהפניה.

אתה לא חייב לדווח למפקד כל מה שהרופא אמר, בכל זאת יש חסיון על מידע רפואי. אתה חייב להציג אישור חתום אם יש לך הקלות או פטור כלשהו.

השאלה היא לא אם דורשים ממך לחזור אחרי 20:00 לבסיס, אלא אם דורשים זאת גם מחיילים אחרים המקבילים אליך בתפקיד. אם יש הפליה, יש מקום לטעון. אם דורשים זאת גם מאחרים, אין לך על מה להלין. מקרה אחד אינו מעיד על הכלל, אלא סידרת מקרים.

אין שום חובה להעביר חייל למקום אחר בגלל שקבל על מפקדו. חייל קובל יכול להמשיך לשרת תחת אותו מפקד גם אם ימצא שהחייל הקובל צודק וגם אם בסוף בירור המפקד יענש.

יש הנחיה ברורה למפקד הנקבל ולמפקדיו של המפקד, שאסור לפגוע בחייל הקובל בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה (בהנחה שלא מדובר בעלילה מכוונת).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה אני אמור לעשות?

תודה לעונים,

אלרואי.

אתה לא חייב לדווח לו מה שהרופא אמר. במהלך ההפניה אתה לא חייב לעשות לו טלפונים/לענות לטלפונים בשביל העניין הזה המציאו את המושג "תדריך יציאה" בו הוא מתדרך אותך לקראת יציאה מהבסיס ואומר לך מה אתה עושה בכל מיני מצבים.

זה שירו על האוטובוס והיו ניסיונות חטיפה זה לא מעניין אף אחד, אלא אם יש הנחיה ע"י אלוף פיקוד/מח"ט גזרה/מב"ס שנוגדת את הוראות המפקד שלך.

וגם אם יש הנחיה כזו אתה עדיין תבצע את מה שהמפקד אומר- אח"כ אתה יכול להתלונן עליו.

כמו שnitch כתב, תחליף דיסקט.

ואם יש לך בעיה עם המפקד תפוס אותו לשיחה בארבע עיניים ותציג בפניו את הבעיות שלך ואיך לדעתך אתם צריכים להתנהל כדי להסתדר ולעבוד ביחד בצורה טובה.

ואם הוא לא קולט אז תבקש שיחה עם המפקד שלו ותדבר עם המפקד שלו ובו תסביר שאתה מנסה להסתדר וזה לא מצליח ואולי מילה שלו תפתור כמה בעיות.

אבל חשוב שאתה תהיה הוגן ותהיה בסדר- ללא צעקות ודווקא כי זה לא יוביל אותך לשום מקום.

פורסם
גילוי נאות,

אני נגד בצה"ל.

אין לך פה שום סיבה לקבול את המפקד שלך.

במקום זה תנסה למצוא שפה משותפת איתו וכמה שפחות לנסות ו"לעקוץ", כי יש לי הרגשה שזה בידיוק מה שאתה עושה.

אל תבוא בגישה של "הכל מגיע לי", אלא ההפך לבוא בגישה של " איך אני עושה את העבודה שלי כמה שיותר טוב"

ותיראה איך הייחס אליך ישתפר פלאים.

בהצלחה.

אני ממש לא מנסה לעקוץ. אני קיבלתי במהלך השירות רק פידבקים טובים, שכללו את המ"פ שלי, את המג"ד והסמאו"ג. יש לי תעודות הצטיינות והוקרה בין השאר בשל עבודתי בתפקידי וכן בשל היותי חייל טוב.

אני ניסיתי מספר פעמים לדבר איתו, וגם ההורים שלי דיברו איתו. שום דבר לא עוזר. ניסיתי כמה שיטות פעולה, גם לנסות ולסתום את הפה על כל מה שהוא אומר, וזה עדיין לא מזיז לו.

לגבי האוטובוס - אין הנחיה מפורשת שאין כניסה או יציאת חיילים מבסיס צבאי אחרי השעה 18:00?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אני ממש לא מנסה לעקוץ. אני קיבלתי במהלך השירות רק פידבקים טובים, שכללו את המ"פ שלי, את המג"ד והסמאו"ג. יש לי תעודות הצטיינות והוקרה בין השאר בשל עבודתי בתפקידי וכן בשל היותי חייל טוב.

אני ניסיתי מספר פעמים לדבר איתו, וגם ההורים שלי דיברו איתו. שום דבר לא עוזר. ניסיתי כמה שיטות פעולה, גם לנסות ולסתום את הפה על כל מה שהוא אומר, וזה עדיין לא מזיז לו.

לגבי האוטובוס - אין הנחיה מפורשת שאין כניסה או יציאת חיילים מבסיס צבאי אחרי השעה 18:00?

אני לא מכיר הגבלה על כניסה של חיילים למחנה.

לגבי יציאה מבסיס, מה שאני מכיר זה הגבלה על כלי רכב חומים וגם כאן יש חריגים באישורים מיוחדים.

פורסם

אם זה העיניין, תנסה לדבר עם המ"פ שלך, אם זה לא עוזר, דבר עם הסמג"ד, מג"ד וכו'.

חשוב לזכור לעלות בשרשרת הפיקוד לפי הסדר, כי בעלי התפקידים לא אוהבים כשעוקפים אותם בסמכויות.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

1)חיילים טובים תמיד נדפקים(99%). ככול שתיהיה יותר "חרא" התנאים שלך ישתפרו. (כמה גרוע שזה נשמע זאת האמת לצערי).

2)לערב את ההורים? אתה בבה"ס? (בטוח שזה ממש מעצבן את המפקד שלך שההורים מתקשרים אליו.)

נ.ב.

3)תמיד תעמוד על שלך ואל תשתוק.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תקבע פגישה עם מפקד שלך שמעליו

אני מאמין שהדרגה שלו לא יותר מסרן

תנסה לפתור את הבעייה ולא להתחיל משחקי אגו שתפסיד בהם

אם יש אמת שבאמת מסוכן להיגיע לבסיס אחרי שעה X והוא מחייב אותך לבצע את זה

מפקד בדרג מעליו יפתור את הבעייה ,

ךרוב מפקדים מבוגרים מבינים יותר, ויותר שקולים בהחלטות שלהם .

זה מה שאני הייתי עושה אבל הניסיון שלי בגדודיפ הוא אפסי , שירתתי בבסיס פתוח ועשיתי מה שבא לי ולא חיפשו אף אחד , נהגנו בכבוד בשיטת תהיה בסדר ונהיה בסדר איתך , וכך גם אני שהייתי אחראי על חיילים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מה אני אגיד לכם.. אני מקווה שהכל יסתדר. אני כבר לא יכול לסבול אותו, והאמת? רעיון הנפקדות קורץ לי. אני לא יכול כבר לסבול אותו. תודה לכל מי שעזר וענה, ומפה אני לעצמי. נראה מה אנחנו עושים איתו.

תודה לכולכם! :-)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

והדבר הכי גרוע שעשית הוא לפרסם את פוטיך בפורום. מישהו יעלה עליך ויהיה לך הרבה יותר רע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך הוא יודע בדיוק מתי הגעת לבסיס?! הוא מחכה לך בש.ג?

בקשר להפניות אתה לא חייב לו שום מידע,סודיות רפואית!

אין לך הרבה מה לעשות,בטוח שאין פה קבילה.

חיילים טובים מקבלים בטח כלל ז**I,רק הבעייתים שורדים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...