Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אפסילון צנחה ל 89990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא הגיעה כבר למגרשים בירכא/כפר יאסיף?

מדהים אותי לחשוב שהלנצ'יה האלגנטית הזו יותר זולה מפיאט 500 בסיסית('פופ') בעלת מנוע ותיבת הילוכים זהים. מדהים אותי עוד יותר שאף אחד עוד לא התעורר בסמל"ת והוריד את ה-500 לרמת מחיר אטרקטיבית(ואפשרית), על מנת להעלות כמה מאות יחידות על הכביש.

נאה ככל שתהיה, המושב האחורי של האפסילון הוא סד עינויים בעל כרית קצרה במיוחד, שיגרום לירכיים שלכם לכאוב אפילו לאחר נסיעה קצרה.

קצת מזכיר לי את הסיפור על חברת התעופה הלאומית שלנו, שהתגאתה בשיפור מרווח הרגליים במספר סנטימטרים במחלקות האקונומי במטוסיה. אלא מאי, אותם מס' סנטימטרים פשוט "גולחו" מחלקה הקדמי של כרית המושב :lol:.

נומינלית, המרחב אכן שופר. בפועל, כנראה שרק ישראלים ואיטלקים מסוגלים לחשוב על ישראבלוף כזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פשוט יבואן נוראי מבחינת הלקוחות שכר קנו רכבים כאלה או דומים. הוא יכול להקים מועדון עם שלמה, לגבי תמחור ה- OPC, ועם קרסו לגבי תמחור ה- RS.

איפה אלה שיצאו נגדי לפני שנה, כשאמרתי שבמחיר המופרך (המקורי) של הרכב זה לא יימכר?

אגב, אני לא יודע אם לירכא היא כבר נשלחה, אבל ביד2 יש כמה כאלה עם 3000-5000 ק"מ מליסינג באזור "ירכא" הישראלי - הלא הוא מגרשי נתניה, מה שמראה אולי מה דעת הקונים/חוכרים על הרכב. נכון, תמיד אפשר להגיד שפשוט אין להם כסף לממן רכב יקר שכזה, אבל הוא לא כ"כ יקר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פשוט יבואן נוראי מבחינת הלקוחות שכר קנו רכבים כאלה או דומים. הוא יכול להקים מועדון עם שלמה, לגבי תמחור ה- OPC, ועם קרסו לגבי תמחור ה- RS.

איפה אלה שיצאו נגדי לפני שנה, כשאמרתי שבמחיר המופרך (המקורי) של הרכב זה לא יימכר?

אגב, אני לא יודע אם לירכא היא כבר נשלחה, אבל ביד2 יש כמה כאלה עם 3000-5000 ק"מ מליסינג באזור "ירכא" הישראלי - הלא הוא מגרשי נתניה, מה שמראה אולי מה דעת הקונים/חוכרים על הרכב. נכון, תמיד אפשר להגיד שפשוט אין להם כסף לממן רכב יקר שכזה, אבל הוא לא כ"כ יקר...

ידידי היקר, מה שלומך? :)

לענייננו - לנצ'יה חובבנים לעומת סיאט המאוסים לגמרי.

אל תבינו אותי לא נכון, אני מת על הרכב שלי, פשוט המחירון שלו כ"כ פיראטי וגמור כך שלעולם לא אשוב לקנות סיאט לא משנה מה. ההתנהלות והשיווק של היבואן בארץ פשוט מבריחה 50% מלקוחות קיימים של המותג.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האוטו הזה לא נמכר בזמנו וכנראה ימשיך לא להמכר, לא בשל מחיר מופקע, אלא בשל סטיגמות שאתה אגב מייצג מאוד נאמן שלהן לזכרוני. ובדיוק מהסיבה הזו סמל"ת מוכרת כאן מעט מאוד מכוניות באופן יחסי ולא רק את האוטו הזה, למרות שהיא מביאה לכאן מכוניות שאין להן שום סיבה אובייקטיבית לחשוש מתחרות , אולי להפך. כבר ציינו כאן ובצדק ש"מכת" ההוזלות הזו ( לפחות לגבי מי ששילם מחיר מלא ) החלה ובאופן אגרסיבי בהרבה אצל יבואן אחר. וכמו שם, כך גם אצל יבואן לנצ'יה, קיימת התקווה שהוזלות כאלו יועילו למחזור המכירות, אלא שכאן הסיכויים נמוכים בהרבה והסיבה כאמור מובאת בפתח.

פורסם

לא לא... זה המחיר, תספיק לחפש סיבות אחרות.

כולם רוצים לנצ'יה ואם המחיר היה נכון היא הייתה מציפה את הכבישים.

אם כל הסופר מיני 1.2 ידנית עולות 70-75 והלנציה הייתה עולה 78-80. אז הייתה רואה הרבה יותר לנצ'יה.

פורסם
אתה כמובן צודק. לרכוש סיאט במחיר מחירון, שגם הוא לא קבוע, זו הרפתקה.

מה בדיוק אתם מצפים מיבואן שרוצה לשפר את המכירות שלו? שיחלק נערות ליווי עם הרכב? נו באמת.

הורדת מחירים ומבצעים היא דרך מאוד לגיטימית למכור. אם בסיאט ידוע שיש מבצעים אגרסיבים, אז תחכו לאחד ואל תקנו במחיר מלא ואז תרוצו לבכות. תמיד לזכור שרכב זה לא נכס מניב או השקעה, הוא מפסיד כסף והרבה.

צמפיון לא באמת מודאג שתעזבו אותו, 'אתם' כמו כת. מה שלא יעשו לכם לא תעזבו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מאוד מסופק למרות שאין לי שום ביסוס מחקרי לספק זה, למעט מה שאני רואה בכבישים. ומה שאני רואה הן טויוטות, מזדות, יונדאי ועוד כל מיני "נכס צאן ברזל" שכאלו, נמכרות כאן ללא צורך בהוזלות ובמחירים כלל לא זולים, יחסית למה שהן מציעות ולאלטרנטיבות הפחות מבוקשות. אלו האחרונות נזקקות לתמריץ בדמות הוזלות כפי שאנחנו רואים כאן ובמרבית המקרים יש לכך בהחלט השפעה טובה על המכירות. אלא שאני חושש שלא זה המקרה, די לראות את הכותרת של הדיון הזה שמדבר על לא פחות מ"צניחה" במחיר, למרות ששיעור הוזלה גבוה בהרבה תמצא אצל המתחרים ואת התגובות הללו של שמחה לאיד, בכדי להבין עד כמה עזה הסטיגמה השלילית. אני בהחלט מקווה שהוזלה של הלנצ'יה הזו תעזור למכירות שלה, אבל כמי שכבר קרא כאן פוסט או שניים בענין התדמית של פיאט על שלוחותיה ( למעט פרארי ומסראטי כמובן ), קשה לי לצערי להיות אופטימי.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי ,בגלל הסטגימות לא הייתי נוגע ברכב הזה ,למרות שהעיצוב שלו מהמם.נחכה כמה שנים ,נראה אם היא תוכיח עצמה ואז נשקול .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

סטיגמה היא דבר מסוכן.

אם הייתי נכנע לסטיגמות היו נמנעות ממני הרבה הנאות בחיים:

לא היה לי כלב- "כי כלב חייב חצר..."

לא היו לי רכבים ספורטיביים- "כי הם לא אמינים", "כי שלוש דלתות זה לא בטיחותי ולא נוח"

לא היתה לי דירה משופצת- "כי אף אחד לא יקנה ממך דירה בקומה שלישית בלי מעלית (עולה 100K פחות- מחיר השיפוץ)"

בקיצור, מי שבור יילך שבי אחרי סטיגמות וימנע מהרבה הנאות בחיים.

ואף מילה על האפסילון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
סטיגמה היא דבר מסוכן.

אם הייתי נכנע לסטיגמות היו נמנעות ממני הרבה הנאות בחיים:

לא היה לי כלב- "כי כלב חייב חצר..."

לא היו לי רכבים ספורטיביים- "כי הם לא אמינים", "כי שלוש דלתות זה לא בטיחותי ולא נוח"

לא היתה לי דירה משופצת- "כי אף אחד לא יקנה ממך דירה בקומה שלישית בלי מעלית (עולה 100K פחות- מחיר השיפוץ)"

בקיצור, מי שבור יילך שבי אחרי סטיגמות וימנע מהרבה הנאות בחיים.

ואף מילה על האפסילון.

עידן

לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר. תחשבו על זה, זה כ"כ נכון :idea:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הטעות הגדולה ביותר שיכול לעשות יבואן הוא תמחור לא נכון מלכתחילה.

ברגע שנשקל יבוא סדיר, על היבואן להחליט לאיזה פלח שוק על המכונית לפנות, ולכוון בהתאם את המחיר.

כמובן שלא הכל בשליטת היבואן; לעיתים מכונית מסויימת הופכת למבוקשת מאד בחו"ל, מה שמקשה על היבואן לקבל הנחות, לפחות בשלב הראשוני.

הגרוע מכל זה לשווק את המכונית במחיר גבוה יחסית, ואז להצניח אותו.

זה גורם ללקוחות שכבר רכשו את המכונית להרגיש מרומים, מצניח את ערכה כמשומשת ויוצר לה תדמית שלילית.

לובינסקי ביצעו מהלך של הורדת מחירים חדה לדגמי ה BX בשנת 89', לאחר שנגמר ה "בום" הגדול, והשיגו בדיוק את האפקט ההפוך.

המכירות לא עלו, ערך המכוניות המשומשות צנח והישראלי הממוצע הרגשי פרייאר.

ואין דבר שנוא יותר על הישראלי הממוצע מלצאת פרייאר.

אפשר להוזיל מכונית ע"י מבצעי מימון אטרקטיביים, טיפולים חינם, טרייד אין במחיר מחירון ועוד כהנה וכהנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סוף סוף קול שפוי. היבואן ירה לעצמו ברגל עם תמחור הזוי מלכתחילה.

רועי - על איזה סטיגמות אתה מדבר? הדבר היחיד שתמיד אמרתי הוא שהמחיר מופרז ביחס למתחרות או בכלל (זו דיעה אישית, לא סטיגמה), שליבואן לא תהיה ברירה אלא להוריד את המחיר (סוג של נבואה שהתגשמה, אבל לא היה קשה לנבא אותה), ושהציבור הישראלי ישחוט את הרכב הזה במחירון (זו אולי סטיגמה, אבל מה לעשות שהיא נכונה ומתבססת על היסטוריה, לא על ניחוש). נדמה לי שצדקתי...

[לפעמים אתה יכול להסכים עם מה שאני כותב, זה לא יהרוג אותך]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...