Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אפסילון צנחה ל 89990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3. אין להבנתי שום דבר חריג במבצעי הוזלות ואין הם ייחודיים לסמל"ת, בדיוק כפי שאותה "התנהלות שוק" שאתה מזהה אצלו מאפיינת כמעט כל יבואן שמתקשה בעמידה ביעדי המכירה שלו. ...

4. אפשר להתווכח על מחירים ומידת השפעתם על מכירות. על הרוח, שנובעת גם מהשירשור הזה שמלא ( לאוו דוקא מצידך ) בכל מיני סטיגמות, לעג, שמחה לאיד, "אמרתי לכם" לסוגיו השונים ובכלל אוסף של משקעים מאוד טעונים ושליליים בכל הנוגע ליבואן הזה ולמכוניות שהוא מוכר, קצת קשה יותר להתווכח.

אתה כמעט צודק.

לגבי מבצעי מכירות - יש מותגים ששם ברור למי שמתעניין ברצינות, שהמחיר על התווית הוא המלצה בלבד, וניתן להוריד לפחות 10% רק בגילוי עניין רציני ברכב, ע"ע BMW ו- AUDI. יש מותגים, שלעולם לא יעשו מבצעים (לפחות עד היום לא עשו), ע"ע פורד ומזדה, אבל זה כי המבצעים הולכים ללקוחות האמיתיים שלהם - חברות הליסינג. יש מותגים שמידי פעם עושים מבצעים עם מועדון לקוחות כזה או אחר, אבל בסך הכל די קשוחים לגבי המחיר שלהם - ע"ע PSA, יש מותגים שהורידו מחיר באופן גורף לדגם מסוים, ע"ע קליאו, איביזה, כוכו', ויש מותגים שכל פעם יש מבצע עם מישהו אחר, ע"ע אופל. יש גם מותגים, שניסו את הדרך הזו של הנחות מועדונים, חטפו על הראש מהלקוחות, ועכשיו אין כמעט הנחות בכלל, ע"ע VW.

בכנות, אני לא יודע מה עדיף. במדינה בה התחרות היא מילה גסה, בין היתר בשל גודלה (או קוטנה ;-) ) וכמעט כל שוק הוא סוג של אוליגופול או מונופול מפלה מושלם, צריך באמת "להרגיש" את השוק. נראה מה יהיה עכשיו עם המחאה (המוצדקת) נגד שטראוס. התמחור של יבואן פיאט הוא פשוט בלתי הגיוני.

לגבי "אמרתי לכם" או שמחה לאיד, אני חושב שאתה קצת מפספס. משום שרק על עצמי לספר ידעתי, אתן לך את נקודת המבט שלי: אוהב רכבים, חובב רכבים, לפעמים אפילו חובב נהיגה. הפנטזיה שלי (לו הייתי גר באיזה מושב בצפון נניח) היא גראז' עם רכבים כגון 33, 205, AX, 306, 19 וכו', בדגמיהם המעניינים. נראה לי שב- 100K אתה מרים לך יופי של אוסף :-)

מותגים כמו אלפא ולנצ'יה עבורי זה כיף גדול. נכון שאין עדיין בבעלותי כזה, משלל סיבות, אבל תמחור הגולייטה הוא אחת מהן. לכן, חזרתו של מותג לנצ'יה היתה עבורי שמחה. עד שראיתי את התמחור ההזוי והבנתי שכנראה הן לא ממש תקשטנה את כבישי הארץ. גם לבראבו יש לי פינה חמה מהעבר, וגם התמחור שלה לדעתי לא רלבנטי. לעומת זאת, אני מאוד שמח לראות אצלי ברחוב קורסה ואסטרה חדשות. הן מרעננות את הכבישים, משום שהיבואן שלהן מתחמר אותן הגיונית יותר - וגם כי יש לו חברת ליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן להמליץ להוריך לרכוש כזאת.

האללו, בלי לקלל הורים!

תקנה אתה לנציה להוריך! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נניח והבאמת הצרכנים אשמים ובאמת הם מונעים על פי סטיגמות והמכוניות של סמל"ת הן טובות ואמינות. בשורה תחתונה היבואן בקושי מוכר ובמקום לנסות לשנות את הסטיגמה (למשל הארכת אחריות) הוא רק דופק מחירים ומרחיק עוד לקוחות. אין מה לעשות, כדי לשנות תדמית צריך לעבוד קשה ולהיות אטרקטיבי מספיק כדי שלקוחות יתגברו על המחסומים שלהם ויקנו בכל זאת.

פורסם
עזבו שטויות, מישהו כאן כבר נהג על האפסילון ויכול לספר לחברה? - רן

הוא:

http://www.youtube.com/watch?v=9EokFNeqTx0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מכונית כזאת, לדעתי לא צריכה להימכר ביותר מ70אש''ח. ושיגידו תודה שגם במחיר כזה אנשים יהיו מוכנים לקנות..

פורסם

http://www.themarker.com/dynamo/1.1645889

מר רועי 5 - לפני עמוד או שתיים סיפרתי לך על ההתנהלות של שוק שיש ביבואן.

הנה עכשיו אומר לך אחד מבכירי ענף הרכב שהתנהלות של באזר טורקי לא מובילה לשום מקום.

בוא נראה עוד שנה כמה מיני חדשות יעלו לכביש והאם השינוי גישה הזה היה שווה משהו.

פורסם

אחרי שאת המיני אפשר להשיג היום ב-110K כל שאר החבורה צריכה לרדת בסביבות ה-20K ,אני חושב שהצעד הדרסטי הזה והמחירים החדשים והמאוד שפויים של BMW והמיני יגרמו לסוג של טלטלה אמיתית בשוק מי שלא יחתוך מחירים בצורה דרסטית !! פשוט תיהיה לו נפילה של לפחות 50% במכירות,רכב כמו האפסילון צריך לעלות פחות מ-70K אחרת אין לו זכות קיום .

פורסם

אני בתור בעל פיאט לא מבין את התנהלות סמל"ת!

לפני כמעט שנה הם הביאו את גירסת ה150 של הפונטו איבו ב85,990 וכעת שאולי נתקעו עם מלאי של כמעט 100 מכוניות שאוטוטו הופכות ליד שניה הם מנסים לימכור אותו רכב ב"מחיר מיוחד" של 88,990 ש"ח! איך????

http://cars.walla.co.il/?w=/21/1840830

http://www.d-say.com/projects/fiat/punto150_2012/?Ref=YNET&BID=16603

מה ניסגר איתם? בכוח הם מנסים להרוס את המותג?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איזה בדיחה!

מישהוא בסמל"ת חושב שאוטו זה יין שהולך ומשתבח ומתיקר בחלוף השנים!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין איך היבואן מתעלם מכל מה שקורה מסביב וטומן את ראשו בחול.

מה , הם לא ראו שכל האיביזות והפאביות והפיקנטו נחטפו , וצ'מפיון מכרו את כל המלאי של הפאביות ב3 ימים מרגע שיצאו במבצע?

איפה ההגיון לתמחר אוטו עם אותם נתונים כמעט במחיר גבוה בהרבה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

די חבל שכולם יורדים על סמל"ת.

מאז האיבוד של קיה, פיאט בישראל נורא השתנו, הורידו את המחיר של ה-500, החלו בייבוא של הבראבו ודוקא ב-2009 ו-2010 זכו לעליה במכירות.

הבעיה שלהם זה הפונטו והפנדה, שנמכרו במחירים הישנים לחברות הליסינג ורגע פיאט לא יכולה להוריד אותם כנראה בגלל הלחץ של חברות הליסינג, רנו קליאו 1.2 וסיאט איביזה 1.4 ממש לא כיכבו אצל חברות הליסינג לפני שהורדו במחיר.

דוקא אלפא מוכרת לא רע, המיטו נמכרת במספרים מכובדים, ה-159 נמכרה במספרים לא רעים (אם משוים למכירות של אאודי A4 וביואיק לה קרוס שהן המתחרות שלה), ג'ולייטה מוכרת במספרים יותר גבוהים מה-147 אותה היא החליפה ומשנת 2005 אלפא רומיאו זוכה לעליה במכירות.

לגבי לנצ'יה, הסיבה היחידה שהתחיל הייבוא שלה חזרה לישראל, היא כיוון שסמל"ת רצתה גם לקבל את דגמי קרייזלר החדשים, נכון לעכשיו ההנהלה של פיאט החליטה שלנצ'יה וקרייזלר לא יימכרו באותו שוק ורק בריטניה היא השוק האירופאי עדין ניתן לרכוש קרייזלר כיוון שלנצ'יה שם נחשב למותג כושל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה כמעט צודק.

לגבי מבצעי מכירות - יש מותגים ששם ברור למי שמתעניין ברצינות, שהמחיר על התווית הוא המלצה בלבד, וניתן להוריד לפחות 10% רק בגילוי עניין רציני ברכב, ע"ע BMW ו- AUDI. יש מותגים, שלעולם לא יעשו מבצעים (לפחות עד היום לא עשו), ע"ע פורד ומזדה, אבל זה כי המבצעים הולכים ללקוחות האמיתיים שלהם - חברות הליסינג. יש מותגים שמידי פעם עושים מבצעים עם מועדון לקוחות כזה או אחר, אבל בסך הכל די קשוחים לגבי המחיר שלהם - ע"ע PSA, יש מותגים שהורידו מחיר באופן גורף לדגם מסוים, ע"ע קליאו, איביזה, כוכו', ויש מותגים שכל פעם יש מבצע עם מישהו אחר, ע"ע אופל. יש גם מותגים, שניסו את הדרך הזו של הנחות מועדונים, חטפו על הראש מהלקוחות, ועכשיו אין כמעט הנחות בכלל, ע"ע VW.

בכנות, אני לא יודע מה עדיף. במדינה בה התחרות היא מילה גסה, בין היתר בשל גודלה (או קוטנה ;-) ) וכמעט כל שוק הוא סוג של אוליגופול או מונופול מפלה מושלם, צריך באמת "להרגיש" את השוק. נראה מה יהיה עכשיו עם המחאה (המוצדקת) נגד שטראוס. התמחור של יבואן פיאט הוא פשוט בלתי הגיוני.

לגבי "אמרתי לכם" או שמחה לאיד, אני חושב שאתה קצת מפספס. משום שרק על עצמי לספר ידעתי, אתן לך את נקודת המבט שלי: אוהב רכבים, חובב רכבים, לפעמים אפילו חובב נהיגה. הפנטזיה שלי (לו הייתי גר באיזה מושב בצפון נניח) היא גראז' עם רכבים כגון 33, 205, AX, 306, 19 וכו', בדגמיהם המעניינים. נראה לי שב- 100K אתה מרים לך יופי של אוסף :-)

מותגים כמו אלפא ולנצ'יה עבורי זה כיף גדול. נכון שאין עדיין בבעלותי כזה, משלל סיבות, אבל תמחור הגולייטה הוא אחת מהן. לכן, חזרתו של מותג לנצ'יה היתה עבורי שמחה. עד שראיתי את התמחור ההזוי והבנתי שכנראה הן לא ממש תקשטנה את כבישי הארץ. גם לבראבו יש לי פינה חמה מהעבר, וגם התמחור שלה לדעתי לא רלבנטי. לעומת זאת, אני מאוד שמח לראות אצלי ברחוב קורסה ואסטרה חדשות. הן מרעננות את הכבישים, משום שהיבואן שלהן מתחמר אותן הגיונית יותר - וגם כי יש לו חברת ליסינג...

לימדו אותך כל מיני פתגמים בקורס קצינים, גם בתוך עמך אתה יושב, שלא לדבר על כך שרק על עצמך לספר ידעת, אז למה לא להפעיל חלק מאותו מטען אינטלקטואלי כבד משקל שאתה נושא ולגלות מעט יותר כבוד גם לאינטיליגנציה של מי שקורא אותך. שהרי הכמיהה שאתה לפתע מגלה כאן ללנצ'יה, כמו גם השימחה ששמחת כשגילית שהמותג הזה חוזר לארץ לא ממש "מתלבשים" על גילויי הזילזול, הביטול, האמירות מהסוג של מה שקונים טמבלים להורים שלהם וכמובן שיטוט גיאוגרפי בין כל מיני מגרשי מכירות בכל מיני כפרים בגליל שנועדו לאחסן את אותן "גרוטאות" שאף בר דעת לא יחלום לגעת בהן. אז אנא, מעט יותר תיחכום.

• תוכן חדש...