Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל סטיישן או מסחרית?

דייהטסו לא המציאו את הגלגל כאן, רכבים בתצורת נוצ'בק היו גם לפני.

ואם כבר, אז תצורה דומה יש היום בסקודה סופרב החדשה.

ואם כבר, אצלי דייהטסו תמיד תישאר בזיכרון בזכות חבר שהתהפך עם YRV בגלל פנצ'ר ב60 קמ"ש.

היחידים שבאמת יצטערו הם המוסכים המורשים שנותרו ללא דייהו וכעת ללא דייהטסו.

דייהו לא מטופלים במוסכים של שברולט?

נ.ב. צריך להיות עם הרבה יותר כסף מהיגיון בריא כדי לטפל בדייהו במוסך מורשה יבואן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דייהטסו הייתה מותג נהדר שהציע בזמנו רכבים יחסית מתקדמים (כמו השרייד) רוב רכביה היו הצלחה בשוק.

אני אישית מאוד אוהב את המותג וחבל לי שלא נראה אותו כאן יותר.

כל בעלי הדייהטסו שאני מכיר מרוצים מאוד מהרכב שלהם.

פורסם
כל סטיישן או מסחרית?

דייהטסו לא המציאו את הגלגל כאן, רכבים בתצורת נוצ'בק היו גם לפני.

נכון, אבל בארץ אנשים משום מה לא אוהבים סטיישן וגם לא מתלהבים מלקנות מסחרית כרכב משפחתי.

הקסם של האפלאוז זה שהם הצליחו למכור רכב כזה בארץ.

פורסם
בשנת 1993 הייתי עולה חדש, ילד בן 11 בגובה ממוצע לחלוטין לגיל.

שכנה שלי מהבניין הגיעה עם הקניות הבייתה, נצמדה עם הגלגלים האחוריים למדרכה וביקשה ממני לעזור לה עם השקיות (של היפר שוק למי שזוכר בצומת גלילות).

כילד רציתי להרשים, צללתי לתוך תא המטען לקחתי כמה שיותר שקיות בידיים (כזכור לי שלוש בכל יד), והבאתי תנופה עם הגוף כדי להוציא את עצמי ואת השקיות החוצה מתא המטען.

כמובן שהגובה של המדרכה עליה עמדתי ביחד עם התנופה שהבאתי כדי להוציא את עצמי החוצה הפגישו את העורף שלי עם מנגנון המנעול של תא המטען שריחף מעלי.

מאז יש צלקת שרואים כל פעם שמגלחים את הפדחת . :lol:

אז יצאת חומוס :)

דייהטסו הוא יצרן מעולה למכוניות קטנות, לי יש זכרונות טובים מהסיריון, השרייד והאפלהאוז.

רכבים אמינים, פשוטים וקלים לתחזוקה, זריזים וחסכוניים.

haters will hate

פורסם
אז יצאת חומוס :)

דייהטסו הוא יצרן מעולה למכוניות קטנות, לי יש זכרונות טובים מהסיריון, השרייד והאפלהאוז.

רכבים אמינים, פשוטים וקלים לתחזוקה, זריזים וחסכוניים.

בהחלט יצאתי חומוס :lol:

למרות זאת, בנצי לא הייתי מגדיר את השרייד כרכב זריז, לדעתי הוא נוכח בשרשור אודות "הרכבים מאחוריהם לא היית רוצה להיתקע".

הרבה רעש אכן יש שם, תאוצה לעומת זאת...

זמין 8)

פורסם
בהחלט יצאתי חומוס :lol:

למרות זאת, בנצי לא הייתי מגדיר את השרייד כרכב זריז, לדעתי הוא נוכח בשרשור אודות "הרכבים מאחוריהם לא היית רוצה להיתקע".

הרבה רעש אכן יש שם, תאוצה לעומת זאת...

היום לא.

אבל בזמנו המנועי 16V של השרייד היו מהטובים והמתקדמים יותר שהיו.

וד"א - גם היום אם נשווה נגיד למנוע 1.4 של פולו - לא בטוח שהוא זריז יותר מהמנוע 1.3 של השרייד (שניהם בידני - כי הגיר של השרייד מ-89 כבר לא רלוונטי) - תן לי לבדוק את זה ולחזור אלייך.

פורסם

נ.ב. צריך להיות עם הרבה יותר כסף מהיגיון בריא כדי לטפל בדייהו במוסך מורשה יבואן

עצוב אבל נכון.

הבעיה של דייהטסו זה שהיא לא השכילה להיות סוזוקי.

היא מאוד כן, אבל נבלעה ע"י טיוטה שהרגו את המותג. אגב בסינגפור הטריוס נמכרת היום עם סמל טיוטה, לישנות יש סמל של דייהטסו.

שרייד 3 צילינדר ידנית, מכונית עירונית מצויינת בעלות של מנה פלאפל+שתיה.

קיבלתי אחת כזו בירושה כשהתחתנתי עם אישתי, זוועה שלא ברא השטן. ויברטור על גלגלים. הדבר היחיד שהיה טוב בזוועה הזאת זה עלויות האחזקה.

היום לא.

אבל בזמנו המנועי 16V של השרייד היו מהטובים והמתקדמים יותר שהיו.

.

רגע של היסטוריה - השרייד 16V היתה המכונית הראשונה עם מנוע 16 שסתומים שיובאה לארץ ביבוא סדיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל מי שמודאג יש עוד רכבים בבונדד יש סיריון וטריוס.

עד כמה שידוע לי לא ניתן להזמין סיריון חדשה. (כמה חבל- NOT)

לטריוס יש עדיין מלאי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במשך חודשים על חודשים הם טרחו להכחיש שהייבוא לא ייפסק.

אם תלך לסוכנויות ליסינג הסוכן יספר לך שזה לא נכון וכן מייבאים אותן.

אני מניח שבקרוב נראה מבצעים עצבניים על דייהטסו יד 2 מחברות הליסינג, שירצו להיפטר מהן כמה שיותר מהר, לפני שהערך צולל.

פורסם

מה השנאה והבוז על דייהטסו?

הם יצרו מכוניות מצויינות, אמינות במחירים נוחים.

אני חושב שהיתה להם תרומה אמיתית ומשמעותית לשוק הרכב הישראלי וחבל שהיבוא מופסק.

מעניין יהיה לראות אם טיוטה ישראל, תתחיל למכור טריוס עם סמל שלהם. (ראו אחת אדומה GTI בחתימה שלי, אוטו מגניב)

Toyota-Rush-Facelift-Japan-1.jpg

או את הסיריון שמיוצרת תחת השם MYVI במלאזיה

perodua-myvi-exterior.JPG

אגב, פנינה אמיתית שלא הגיע לארץ.

דייהטסו קופה...לא הייתם רוצים כזו בחניה?

daihatsu-copen%20(6).jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דייהטסו קופן

ואכן רכב חמוד מאוד. אני חושב שטופ גיר נתנו לו ביקורת טובה לפני כמה שנים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...