Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פונטו ספייס 2002, ידנית.

האם כדי להפעיל חימום יש להדליק את הA/C או רק לכוון על חימום ולהפעיל את המפוח?

יש רדיאטור חימום פנימי, תקין ולא נוזל.

השאלה שלי נובעת מהעובדה שגם כשהמנוע בטמפ' עבודה, כלומר על החצי, ואני מכוון על חימום ומפעיל מפוח עדיין אין חימום רציני אם בכלל.

רק לאחר נסיעה דיי ארוכה כשהמנוע כנראה ממש חם אני מרגיש חימום, וגם זה רק בלי להפעיל את המפוח, וכשאני שם את הבורר על כניסת אוויר מבחוץ.

אני שואל לא כי לי קר, פשוט יש חברה שקר לה וזה מפריע לה :wink: , אישית אני יכול לנהוג בתוך מקפיא, קור לא מפריע לי.

דעתכם בנושא.

נ.ב

תרמוסטט חדש - מקורי!

נוזל קירור פראפלו מקורי.

אין נזילות או דברים כאלה או אחרים.

פורסם

ברכב, מערכת חימום ומזגן אלה שתי מערכות נפרדות.

לכן לא צריך ללחוץ על AC כדי להפעיל חימום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סע חזק יותר, אולי תחמם את המנוע מהר יותר :wink::wink::wink::wink:

איזה חזק יותר?! זה פונטו. אתה רוצה שאני ייגמור את המנוע. לומדים להכיר את המגבלות של מה שיש לך ומסתפקים במועט, 80 כ"ס (ביום יפה עם רוח גבית ובירידה:lol: ) מספיקים לי כרגע :-)

תודה על התשובה, זה מה שחיפשתי, כנראה צריך לתת לו להתחמם קצת יותר זמן.

פורסם

תבדוק את הצינורות שנכנסים לרדיאטור חימום מתוך התא מנוע אם אחד מהם קר אז הוא סתום ואז לא יהיה חימום...

פורסם

החימום בספייס דומה בעוצמתו לתנור להכנת פיצות, כבר מרמה מספר 1 וללא לחיצה על AC.

העובדה שאצלך הוא חלש מעידה על רדיאטור חימום סתום.

גש למוסך ושטוף אותו - קח בחשבון שאם הוא רקוב, זה גם יהיה הסוף שלו ותצטרך להחליפו או לבטלו.

אגב - בזמנו עשיתי את השטיפה הזו בסובארו ליאונה 86. נעלם לי החימום יום אחד, וגם לפני כן הוא לא היה כזה משהו.

ניתקו שני צינורות - אחד שנכנס לרכב ואחד שיוצא ממנו, חיברו צינור מים בלחץ גבוה יחסית לפיית הכניסה לרכב - והפעילו את הברז.

בהתחלה עברו 20-30 שניות ולא היה כלום. לא הבנתי לאיפה נכנסים בדיוק המים.

אחרי כחצי דקה, התחיל לצאת בוץ מגעיל בטירוף, בהתחלה כמו בצק ואח"כ בזרם הולך ומתגבר, עד שאחרי כדקה יצאו מים נקיים כמו שנכנסו.

מה אגיד לך...אח"כ אי אפשר היה לשבת ברכב עם חימום מרוב שהוא עבד מצויין :) אז בסה"כ ההימור היה משתלם.

• תוכן חדש...