Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאזניות קשת יקרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

אני לא מבין גדול באזניות ולכן מבקש את עזרתכם.

אני לא אוהב את אזניות ה in-ear, זה מציק לי באוזן ואני כל 10 דקות צריך להוציא ולגרד וכל הזמן להסתובב עם מקל אזניים בגלל כל הג'יפה שזה יוצר שם.

אני מעוניין באזניות קשת בעלות צליל כמה שיותר איכותי.

מחיר? אני מוכן לשלם בסביבות ה 1000, אולי קצת מעבר אם הן באמת שוות את זה.

דפדפתי קצת בזאפ ואין שם יותר מדי ביקורות וגם אני לא מכיר את החברות לכן אני לא יודע איפה בכלל להתחיל חפש.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין ולהמליץ על אזניות או לפחות להכווין אותי במה שלחפש בהן.

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מעוניין באוזניות קשת קטנות יחסית או העצומות?

לי אישית יש את ה-KOSS PORTA PRO, וממה שקראתי באינטרנט זה לרוב המקסימום איכות פחות או יותר שאפשר למצוא בגודל כזה.

השלב הבא זה כבר אוזניות קשת ענקיות שהם יהיו איכותיות יותר אך מצד שני יהיו קצת מגוחכות להסתובב איתם ברחוב(לדעתי לפחות)

בכול אופן, להרחיב על ה-KOSS PORTA PRO אין מה, הם מפוצצות בביקורות מהללות באינטרנט. אני אישית ממליץ בחום אם העניין של הגדול הפיזי אכן אמור להוות מכשול.

פורסם

האמת תכננתי לקנות את העצומות כי לפי איך שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבידוד רעש שלהן הרבה יותר טוב.

כמובן שאם יש אזניות יותר קטנות שעושות את העבודה לא פחות טוב לא אפסול אותן.

תודה על ההמלצה.

פורסם

ממליץ על SHURE SRH840, יש לי אותם, איכות מצויינת, עולות 815 בKSP. ממליץ לקרוא ביקורות ברחבי הרשת.

shuresrh8401.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
האמת תכננתי לקנות את העצומות כי לפי איך שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבידוד רעש שלהן הרבה יותר טוב.

כמובן שאם יש אזניות יותר קטנות שעושות את העבודה לא פחות טוב לא אפסול אותן.

תודה על ההמלצה.

אין טעם להשקיע באוזניות איכותיות, מבחינת סאונד, לנגן נייד, לדעתי.

אני משתמש גם ב-Koss Porta Pro, והן מספקות.

אוזניות סגורות אולי יספקו לך יותר אטימה, אבל הן מסורבלות, ויש לאטימה מחיר בסאונד, שיכול להפריע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין טעם להשקיע באוזניות איכותיות, מבחינת סאונד, לנגן נייד, לדעתי.

אני משתמש גם ב-Koss Porta Pro, והן מספקות.

אוזניות סגורות אולי יספקו לך יותר אטימה, אבל הן מסורבלות, ויש לאטימה מחיר בסאונד, שיכול להפריע.

הסרבול לא מפריע לי.

תוכל להסביר בבקשה את המשפט המודגש?

איך ייתכן שאטימה יותר טובה יכולה דווקא להפריע לסאונד?

האטימה חשובה לי לא רק מהצד של איכות השמע אלא שגם לא ישמעו בחוץ (יש הרבה מקרים בהם אני שומע מוזיקה במקומת בהם זה יכול להפריע לסובבים).

פורסם

אני דווקא חסיד של ענקיות ואטומות משום שהן לא לוחצות בכלל על התנוך של האוזן

(לי זה מפריע). יש לסנהייזר כמה אופציות לא רעות בכלל במחיר הזה,

אישית אני חסיד של AKG - בתקציב הזה תצליח לקנות את אחד הדגמים האולפניים שלהם.

(למשל, ה-272):

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={9B278F9F-3F0F-4005-BA3A-5C41A6FB3383}

מה שכיף בדגמים היקרים הוא שהאוזניות מכוסות בד ולא חיקוי עור שגורם להזעה.

מבחינת איכות סאונד זה כבר טעם אישי - לדעתי סנהייזר מדגישים יותר את הבאס בהשוואה לשאר.

בחנויות של אודיופילים (כאלה שמוכרים מערכות סטריאו וקולנוע ביתי בלי מקררים ומסירי שיער)

אפשר לעתים קרובות להתנסות עם אוזניות מהסוג הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוזניות זה עניין של העדפה אישית. לך לחנות אודיופילים עם דיסקים שאתה מכיר טוב ותנסה את כל האוזניות שם, קח מה שישמע לך הכי טוב ויהיה בגבולות התקציב. מומלץ גם לקנות מגבר אוזניות או אם זה מתחבר למחשב - כרטיס קול איכותי.

בקשר להמלצות פרטניות - אני אישית לא סובל סנהייזר חוץ מדגם אחד שלהם שזה ה- HD25 שהוא מוצר פשוט מדהים. מלוות אותי כבר 5 שנים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תוכל להסביר בבקשה את המשפט המודגש?

איך ייתכן שאטימה יותר טובה יכולה דווקא להפריע לסאונד?

האטימה חשובה לי לא רק מהצד של איכות השמע אלא שגם לא ישמעו בחוץ (יש הרבה מקרים בהם אני שומע מוזיקה במקומת בהם זה יכול להפריע לסובבים).

אטימה מדגישה תדרים מסויימים ומגבילה את זרימת (דחיסת) האוויר.

לכן, עקרונית, אוזניות פתוחות נחשבות טובות יותר מבחינת הסאונד. כמובן שכאשר נכנס הרבה רעש (ו/או יוצא) וזה מפריע, אז זה לא "איכותי", כי יש איכות לשקט של אוזניות סגורות.

הנה מאמר: http://headphones.com.au/blog/open-vs-closed-headphones

אני ממליץ בחום לבדוק מחירים בחו"ל לפני קנייה. יש נטייה לשחוט בארץ על אוזניות.

עוד משהו, לפני שאתה קונה תוודא שאתה קונה אוזניות שמתאימות לנגן נייד, ולא כאלו שזקוקות למגבר ייעודי.

פורסם

אם אתה אוהב מוזיקה, אלה האוזניות של המפיק Dr.Dre מדהימות האיכות הדיוק שבזה מטורף פשוט

Beats-by-Dr.-Dre-Solo-HD-Headphone-in-Red.jpg

עולות פחות מ1000שקל

ואם אתה רוצה להיות הארדקור 1700שקל

beats-by-dr-dre.jpg

את שתיהן החזקתי למשך יום שלם תענוג וההבדל בניהם דיי גדול אפשר לומר

פורסם

ממליץ על אוזניות של GRADO ושל audio-Technica, בין החברות היותר איכותיות מבין כל מה שהמליצו לך פה.

אישית ממליץ על דגם Grado SR225, לגרדו יש חתימת צליל מאוד שונה משל שאר החברות חובה להאזין לפני כן.

הAD700 של AT גם אופציה טובה, לאוזניות של AT יש צליל יותר 'מיינסטימי' שיותר קל להתחבר עליו. לאוזניות של גרדו וAT מומלץ לקנות מגבר כדי להנות מכל טווח התדרים שהן מציאות.

בכל מקרה, בסופו של דבר אוזניות/צליל זה עניין מאוד אינדווידואלי, תלך לחנות אודיופילית עם מבחר גדול של אוזניות, ממליץ על "אבי יפה" בירושלים, ופשוט תן לאוזן שלך להחליט ולא להסתמך רק המלצה כזו או אחרת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מומלץ גם לקנות מגבר אוזניות או אם זה מתחבר למחשב - כרטיס קול איכותי.

זה לא "או". כרטיס קול איכותי לא מחליף מגבר. יש אוזניות שצריכות מגבר, אחרת אי אפשר לשמוע איתן, ויש כאלו שרק "נהנות" מהגברה.

פורסם

שום אוזניה מהאוזניות שהוצעו כאן לא מתאימה להגדרה של "צליל מדהים ומחיר ששווה כל שקל"

האוזניה הטובה והנפוצה בקרב הדיג'יים בעולם - Sennheiser-HD-25-II

שיילוב מצוין באין סאונד טוב לבין אטימות של האוזניה על האוזן, מה שבעצם גורם לזה שלא תשמע שום רעשים מבחוץ, וככה לא תצטרך לשמוע בווליום גבוה (מה שיפגע לך מאוד בשמיעה)

סאונד מושלם- יש אנשים שמשתמשים בה אפילו ליצירה.

האוזניה מיוצרת מהחומרים הטובים ביותר, וזה מבטיח לך שהיא תחזיק לך אפילו עשור בלי בעיה.

1300 ש"ח.

אפשר להשיג גם "יד שניה" סגורות בקופסא ב-1000.

אם אתה באמת רוצה תמורה טובה לכסף- רק זאת.

1916-sennheiser-hd-25-ii--large.jpg

פורסם

http://www.fareastgizmos.com/entry_images/0806/25/bose2.jpg

ישתבח שמו של הממציא של האוזניות האלו.

4 שנות נסיעה ללימודים באוטובוסים הכוללים : רוסיות צעקניות , בוכרים עם מכשירי שמיעה כבויים וסתם פרחות וערסים עם ניידים מקוללים עם אבי ביטר בפול ווליום,,,לא הורגשו כלל עם האוזניות המדהימות האלו.

הבטירה מספיקה לאיזה 12 שעות נגינה ואף יותר.

איכותי מאוד.

השתמשתי ביחד עם: מיני דיסק,אייפון דור ראשון,איפוד,ונגן של סנסה דיסק. {המיני דיסק נתן את הכי איכות לפי דעתי...}

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/noise_cancelling_headphones/index.jsp

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...