Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאזניות קשת יקרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את הQC15 שזה הדגם העדכני, אם יש לו מישהו שיביא אותן מארה״ב, זה לא כזה רחוק מהתקציב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני משתמש בסוני MDR-V6 שהחליפו MDR-V2 שנרכשו אי שם בשנות ה-80

אוזניות סטודיו מוניטור, אני מת על הצליל שלהם. נקי חד ומדויק.

שמעתי גם הרבה ביקורות טובות על ה HD25, כדאי לנסות אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר כאן ובפרטי.

אצטרך למצוא יום שאוכל להגיע לחנות שמוכרת כאלה בשביל לנסות, כי מסתבר שיש יותר מבחר ממה שחשבתי.

חג שמח!

פורסם

אוזניות קונים מחברת אודיו ולא מראפרים.

אני לא הייתי משקיע ב BEATS אם הפוזה לא חשובה לך.

יש לך ב 250 דולר את

Beyerdynamic T50P

שהם רמה אחרת.

פורסם

סנהייזר מעולות@

שור מעולות.

אני הייתי בודק דגם נוסף טכניקס DJ 1200. מעולות. קלות. נוחות וחוט ארוך!!

המחיר בגבול שלך. באזור ה1100 שקלים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מוכן לחצות את הגבול אם הן באמת יהיו שוות את זה.

אבל אני גם אצפה מהן לאורך חיים כי כשאני משקיע כזה סכום במשהו אני מצפה שיהיה בהתאם.

פורסם
אוזניות קונים מחברת אודיו ולא מראפרים.

אני לא הייתי משקיע ב BEATS אם הפוזה לא חשובה לך.

יש לך ב 250 דולר את

Beyerdynamic T50P

שהם רמה אחרת.

ניסית ביטס שאתה מדבר? האוזניות ברמה גבוהה מאוד(יותר מכמה וכמה אוזניות של חברות אודיו)

פורסם

אני משתמש גם ב-Koss Porta Pro, והן מספקות.

אם מישהו מחפש, הבחור הזה באיביי מוכר כאלה בקצת פחות מ30 דולר : http://www.ebay.com/itm/KOSS-Porta-Pro-PortaPro-Stereo-Headphones-Stereophones-/150675961160?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item2314fcb548

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ביירדינמיקס זה מותג ישן. אני חושב שהיום זה סיני! לא הציוד המקצועי שמגיע אלי של המותג הזה. הרוב זה חיקויים של חברות אחרות. או מדברה על מותג אחר !@

לגבי בייטס. זה מותג של מונסטר.

הטכניקס שהמלצתי לך. יש אותן לחבר (הוא DJ) והוא טוחן אותן כל ערב. כבר לפחות 4 שנים.

יחסית לשימוש שלו הן אמינות.

היו תקלות של חוט קרוע (בגלל משיכות) ואוזניה שבורה בגלל בליינים. אבל המוצר עצמו אמין. יהיה לי אחד כזה בקרוב@!

אתה מוזמן להכנס לכאן (פורום שלם של אוזניות בלבד!!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שוב תודה רבה לכולם!

מקווה שיצא לי בימים הקרובים לנסות את האזניות שהצעתם ולעדכן בשרשור התחדשתי. :)

פורסם
ניסית ביטס שאתה מדבר? האוזניות ברמה גבוהה מאוד(יותר מכמה וכמה אוזניות של חברות אודיו)

היי,

לצערי או לשמחתי שמעתי יותר מידי אוזניות.

האוזניות של BEATS בנויות באיכות מעולה אך הצליל שהם מפיקים הוא פשוט סביר עם בס אגרסיבי.

קח AKG Q460, אוזניות ב 400 שקל. והם עולים באיכות הסאונד על ה SOLO HD.

המחיר מופרז. (לא אמרתי שהאוזניות עצמן לא טובות, אני אומר שבאותו מחיר אפשר להביא אוזניות טובות הרבה! יותר)

ועד היום אף אחד לא יודע למה MONSTER, היצרן של האוזניות לא מפרסם את המידע טכני אודות מכשיריו.

בקשר לקונה. אם אתה נוסע לחו"ל או יכול להזמין.

תחפש:

Beyerdynamic T50P

מבטיח לך שלא תצטער.

פורסם

אם אתה רוצה בנוסף לאיכות גם יופי, אני יכול להמליץ לך על סקול קנדי שהן הלהיט התורן עכשיו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

א. כל קשר בין סקאל לאיכות בנייה מקרי בהחלט. כמות התקלות ואיכות הבנייה לא בשמיים, הסאונד, גם, בינוני במקרה הטוב.

ב. בייאר מייצרים חלק מהמוצרים בגרמנייה וחלק בסין, ועדיין אין כמעט אוזניות שלהם שהם לא ברמה גבוהה מאוד, למרות שרוב

האוזניות "עוטפות אוזן" שלהם הן מוניטור ולא תמיד מתאימות לכל אוזן, אישית האזנתי ל880 DT שלהם, מדהים לא פחות. אבל, הליין הלא אולפני שלהם שT50P (אוזניות שמקבלות אחלה ביקורות) נחשב לטוב מאוד.

ג. הביטס, שוב, מיועדות למיינסטרים ולא לחובב מוסיקה אמיתי ולא מצאתי ביקורת או התרשמות אחת שהללה את הסאונד (אני בהן).

ד. ליין הקווינסי של AKG בנוי מדהים, מעוצב טוב מאוד ה701 מדהימות ויהיו ללא ספק קנייה מעולה. ה460 גם מקבלות אחלה ביקורות וגם נשמעות מדהים, אני אישית פשוט לא מתחבר לעיצוב על האוזן, רק תוך אוזן או סביב לאוזן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...