Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין טויוטה SUN 2010 לבין GLI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני פונה בשם הוריי..

הוריי מתלבטים לגבי רכישה של טויטה קורולה שנת 2010 דגם SUN עם 8000 ק"מ מחברת ליסינג בעלות של 99,000 ש"ח לבין הדגם GLI שנת 2009 עם 7500 ק"מ בעלות של 101,000 ש"ח. הבנתי שבדגם של SUN החלונות מאחורה הם לא חשמליים, ואישית לי נראה שלהוציא מאה אלף שקל ולקבל רכב לא מפנק זה לא כדאי... אך, הבנתי שהיו בעיות עם הרכבים של 2009... מה דעתכם? אשמח אם תוכלו להגיד לי יתרונות וחסרונות לדגמים הללו ...

ובכלל בסכום זה, איזה רכב לדעתכם כדאי להם? דרישות - אוטומטי, מרווח, נוח ולא זולל דלק....

יום נפלא,

ענת

פורסם

אם מדובר בדגם אוטומטי ולא רובוטי ב-2009 אז המכונית זהות מבחינה מכנית.

אם ה-GLI הוא מיד פרטית הייתי מעדיף אותו על פני ה-2010 מליסינג.

חלונות חשמל מאחור - מעניין את סבתא שלי... (כמה הם כבר מסיעים אנשים מאחור?)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההבדלים בין ה- SUN ל- GLI הם ברמת האבזור. אם הרכב ישמש את הוריך ולא צפויות נסיעות רבות עם נוסעים במושב האחורי,

הרי שהיות החלונות האחוריים לא חשמליים לא אמורה לשנות יותר מדי. אם זה המצב, לא ממליץ להוציא עוד כסף רק על זה.

הקילומטרז' של שתיהן דומה, המחיר פחות או יותר דומה, ה- SUN חדשה יותר.

הבעלות הקודמת של הרכב (ליסינג מול אדם פרטי) לא אמורה, לדעתי, לשנות (ההפחתה במחיר בעת הקניה תתקזז עם ההפחתה במחיר בעת מכירת הרכב בעתיד).

לכן – ממליץ לקחת את שתיהן לבדיקה, והרכב התקין יותר הוא זה שיש לבחור.

שיהיה בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אין שום בעייה ידועה עם הקורולות של 2009. עד 2009 הקורולה הגיעה עם גיר רובוטי, שהתנהגותו לא הייתה חביבה במיוחד (בלשון המעטה) על הנהג הישראלי.

סביר מאוד להניח שה GLI היא יד פרטית וה SUN היא ליסינג, ובמקרה הזה יש עדיפות ליד הפרטית על אף השנתון הישן יותר. מצד שני, אם הליסינג שמור (ואין סיבה שהוא יהיה במצב פחות ממושלם כשעליו רק 8,000 ק"מ) אז הוא יכול להיות קנייה בראש שקט על אף החלונות האחוריים ועוד כמה שטיקים שאין בגרסת ה GLI.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחיים לא הייתי מוציא 100 אלף על אוטו בלי חלונות חשמליים. זה פשוט בדיחה עד כמה טויוטה מנסה לחסוך. גם אני חשבתי לקחת את הדגם הפשוט מליסינג, ואחרי ישיבה של דקה בפנים וכש ראיתי שחלונות אחוריים לא חשמליים ביטלתי את האופציה הזאת לחלוטין!!

פורסם

הלו אנשים!!!! חלונות חשמליים מאחור? למי איכפת? כמה "ישראלים ממוצעים" יש פה? הקורולה היא המשפחתית היחידה בשנת 2010 (פרט לכמה בראבו ספורות) שנמכרת עם 4 כריות אויר בלבד (לכל השאר יש לפחות 6)בכל רמות הגימור מה שגם גורם לציון מבחני הריסוק שלה (5 כוכבים) להיות לא רלוונטי (נבחנה עם 7 כירות אויר).

בקיצור מי שלא רוצה לצאת פראייר שיקנה קורולה GLI, מי שרוצה לעשות קניה חכמה יקנה רכב אחר.

• תוכן חדש...