Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בכמה מקומות בפורום שיש יצרנים שממליצים למהול את נוזל הקירור עם מי ברז.

איך ייתכן? זה לא עלול לגרום לקורוזיה?

תודה :-)

פורסם

לא כי נוזל הקירור המקורי כולל בתוכו ריכוז חומרי הגנה מספק. ממש כמו תרכיז פטל.

אתה יכול לנסות ולשים מי ברז שעברו סינון אבנית, אני לא רואה איך זה יכול להזיק. לא הייתי ממליץ לשים מים מזוקקים, היה על זה דיון או שניים בעבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איני חושב שזה עניין של המלצה. זו יותר הוראה.

יש נוזלים (למשל G12 לסוגיו) שיש למהול אותם במי ברז כי אילו הוראות היצרן (G12 לא מגיע כ"נוזל מוכן לשימוש"). כנראה גם לאחר המהילה הנוזל מספיק ע"מ למנוע אבנית (ובצורתו המקורית בבקבוק ללא מהילה, הוא מרוכז יותר מדיי).

מן הסתם ישנם נוזלים שמגיעים "מוכנים לשימוש" ובריכוז המתאים ואותם אין צורך למהול.

alfa 156 2.5.

פורסם

בכל אופן - יש הבדל בין מי ברז ממקורות שונים, או שאני טועה?

אגב, להוסיף למערכת הקירור כ-200 מ|ל מי מזגן אם חסר זה בסדר?

פורסם

אני זוכר שירשורים לגבי זה,וויכוח בלי נגמר אם לשים מים מזוקקים או מי ברז,בפיאט למשל בספר רכב רשום מים מזוקקים דווקא.

יש כאלה שממליצים מים מינירלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...