Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

רשמים חיוביים:

נסעתי עליה שעה שלמה - אחלה גיר, שקטה, מנוע סביר ל 1.4 (110 קמ"ש בלי להרגיש)

פנים הרכב - מרווח ויפהפה - מרגיש כמו משפחתית ב 120,000 ש"ח.

רשמים שליליים ועזרה ! :

עליות - ככה, ככה - אין לי בעיה מיוחדת עם זה

הבעיה המרכזית - מזגן - חלש ביותר. בנסיעה בעיר אפילו הזעתי אבל בכביש מהיר היה קר. - מה זה ???

כסא נהג - נוקשה אבל ניתן לשיפור בלי בעיה עם כל המושבי נוחות שמלבישים על הכיסא.

למעשה, אין לי ספק שהיא נותנת כיום את התמורה הכי גבוהה לכסף.

ראיתי פיקנטו ושכנותיה - לא בר השוואה בכלל.

אני צריך להחליט עד יום שני שנגמר המבצע והמזגן מטריד ביותר - בכל זאת ... חם פה.

מה לדעתכם הבעיה? מה אפשר לעשות ?

תודה רבה.

פורסם

קשה להאמין שכך יתנהג מזגן תקין ברכב זה. ייתכן שזה רכב מבחן והמזגן שבו אינו במיטבו. האם העלת את הסוגיה בפני נציג המכירות? תבקש לבדוק ברכב דומה נוסף.

פורסם

מי אמר לך שהמזגן ברכב הנ"ל לא תקין?! קשה לי להאמין שסוכנות כלשהי תיתן לבצע נסיעות מבחן

עם מזגן תקול. אבל זה טבעי שהמזגן יעבוד יותר טוב במהירות גבוהה לעומת העיר, המדחס עובד טוב יותר,

אבל זה קצת מוזר שברכב חדש המזגן כל כך חלש כמו שמתאר פותח השרשור.

פורסם

המזגן אצלי ב206 פלוס דווקא עובד בסדר גמור.

הכסא באמת יותר נוקשה מהדגמים של ה206 הקודמות שהיו לי ואני גם שוקל להלביש את אחת הכריות בסגנון ד"ר גב.

פורסם
המזגן אצלי ב206 פלוס דווקא עובד בסדר גמור.

הכסא באמת יותר נוקשה מהדגמים של ה206 הקודמות שהיו לי ואני גם שוקל להלביש את אחת הכריות בסגנון ד"ר גב.

יש לך 206+ והמזגן מקרר טוב ?

היה לי חם, אפילו לנציגת השירות היה חם. רק כשיצאנו מחוץ לעיר היה בסדר

היא גם אמרה שזה אולי בגלל שזה רכב הדגמה אבל זה לא נראה לי הגיוני - היה רשום עליו 1900 ק"מ - כבר בעיות ?

פורסם
יש לך 206+ והמזגן מקרר טוב ?

היה לי חם, אפילו לנציגת השירות היה חם. רק כשיצאנו מחוץ לעיר היה בסדר

היא גם אמרה שזה אולי בגלל שזה רכב הדגמה אבל זה לא נראה לי הגיוני - היה רשום עליו 1900 ק"מ - כבר בעיות ?

ענו לך כבר ונאמר שיש שרשור עם אנשים שמפרטים בעיות של מיזוג לא מספק, חיפוש היה פותר לך את השאלות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=378390&highlight=206&page=4

תוכל להתרשם מתגובה 55 מהלאה מתגובות לבעיה דומה.

בהצלחה ואשמח לפירוט באם תיפתר הבעיה.

פורסם

איזו עוד עזרה אתה מבקש? על מה ששאלת ענו לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזו עוד עזרה אתה מבקש? על מה ששאלת ענו לך.

איתמר.

עזרתם לי מספיק

אני אדבר עם היבואן ביום ראשון

תודה.

פורסם

אפילו לנציגת השירות היה חם.

קח את זה בתור מחמאה. :)

מכל מקום, ברכב שלי אני לא מרגיש בעיה כזו, ודאי שלא בסדרי הגודל המתוארים.

אכן במסגרת המבצע אין תחרות במונחי תמורה למחיר לרכב הנ"ל. תוכל לפרט לטובת הקוראים מהו האבזור עמו מגיע הרכב במסגרת המבצע?

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
קח את זה בתור מחמאה. :)

מכל מקום, ברכב שלי אני לא מרגיש בעיה כזו, ודאי שלא בסדרי הגודל המתוארים.

אכן במסגרת המבצע אין תחרות במונחי תמורה למחיר לרכב הנ"ל. תוכל לפרט לטובת הקוראים מהו האבזור עמו מגיע הרכב במסגרת המבצע?

נחכה לבחור אם וכאשר יפרט.

אבל לדעתי אין הבדל מהאיבזור המפורט באתר החברה. שגם הוא לא הכי נדיב יש לומר :-)

מה שאתה קיבלת, אם אינני טועה, היה כי רכשת את הרכב במסגרת חגיגות 75 שנים ללובינסקי.

פורסם

שלום לכולם,

גם אני הזמנת י את הרכב המדובר ויש לי התיחסות ושאלה...

ההתיחסות שלי כלפי המזגן היא כזו...גם אני עשיתי נסיעת מבחן ולא הרגשתי בשום בעייה עם המזגן...אגב הנסיעה שלי היתה ברובה בעיר.

השאלה שלי היא לגבי האבזור של הרכב...בגדול הוא כבר מגיע עם מגנזיום ועם חבילת הניקלים אבל מעבר לא קיבלתי שום דבר בגלל שהגעתי דרך המבצע של סופרסל... (יש הנחה קבועה של 20 אחזור על כל יתר סוגי האבזור)..

האם משהו ממכם קיבל דברים נוספים שאוכל לדרוש...

אגב דרך המבצע של הסופר הרכב עולה 71400 על הכביש.

פורסם
שלום לכולם,

גם אני הזמנת י את הרכב המדובר ויש לי התיחסות ושאלה...

ההתיחסות שלי כלפי המזגן היא כזו...גם אני עשיתי נסיעת מבחן ולא הרגשתי בשום בעייה עם המזגן...אגב הנסיעה שלי היתה ברובה בעיר.

השאלה שלי היא לגבי האבזור של הרכב...בגדול הוא כבר מגיע עם מגנזיום ועם חבילת הניקלים אבל מעבר לא קיבלתי שום דבר בגלל שהגעתי דרך המבצע של סופרסל... (יש הנחה קבועה של 20 אחזור על כל יתר סוגי האבזור)..

האם משהו ממכם קיבל דברים נוספים שאוכל לדרוש...

אגב דרך המבצע של הסופר הרכב עולה 71400 על הכביש.

אז ככה:

1. ניסיתי ללכת על יד 2 ובאמת אין שום דבר שנותן תמורה ל 70,000 ש"ח יותר מהרכב הזה.

2. האיבזור כולל ניקלים על מראות צד וכל מיני קישוטים, גלגלי מגנזיום, 2 מראות חשמל קדמיות - כל השאר ידני

3. אגרה בערך 1100 + קודן 800-900

4. יש תוספת של הרמת שמשות חשמלית (חסר טעם כי מאחורה זה ידני), מערכת מולטימדיה ועוד שטויות כאלה ואחרות

אני דווקא שמח על האופציות הידניות כי כל האקסטרות החשמליות סתם עולות ביוקר בסופו של דבר

המנוע קצת חלש (לעומת מאזדה 2 יש הבדל מאוד משמעותי)

הדילמה שלי כרגע (אחרי שאני אעשה ברור לגבי המזגן) זה או 206+ או מאזדה 2 שנת 2009 במחיר זהה

פורסם

למה לאכול אותה בעתיד?

יכול להיות שאנשים פה יגידו שאני משוחד אבל חובב צרפתיות אני לא...(אלא אם הן ממש מתלבשות טוב חח)

ואם נהיה יותר רציניים לרגע הרי שאם תקנה לעצמך פיז'ו אני יכול לנבא לך רק שחורות בעתיד...

הרבה בעיות חשמל!!!

אבא שלי נהג גרר והאמן לי שראיתי לא מעט צרפתיות דנדשות על המשאית והרבה בגלל אותן בעיות חשמל.

ואם במידה והחלטת ללכת על זה בכל זאת - שאלוהים יהיה עימך ואני מאחל לך רק בהצלחה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...