Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הבעיה היא כזאת. שאני מתחיל לסוע מעמידה ולוחץ עד הסוף על הגז אז מנורת הסטופ מהבהת לכמה שניות ונבכית.

חוץ מהמנורה הזאת גם יש מנורת אדומה קטנה עגוה מעל המד חום של הרכב היא מהבהבת ביחד אם הסטופ ונכבית גם.

זה קורה שאני לוחץ גז פתאומי.

מה זה יכול להיות?

תודה ררבה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הנחה שלי- בהאצה חזקה המנוע זז על התושבות, וזה גורם למתיחה או תזוזה של צמת חשמל לחיישן טמפרטורה, נוצר בה נתק זמני ולכן נדלקת נורת חום.

נורת STOP מחוברת במקביל לנורת חום (ולעוד כמה נורות) ולכן היא נדלקת גם.

פורסם

תודה רבה. עוד שאלה קטנה האוטו מגמגם ולא נוסע חלק יכול להיות שזב פלאגים? ויכול להיות שזה ממיר קטליטי? כי יש רעשים מכיוון האגזוז

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ראשית, תבדוק נוזלים:

מים/ שמן/ נוזל בלם/ נוזל הגה הידראלי.

חוסר בנוזלים (בעיקר מים ושמן) ידליק לך נורת stop בהאצות ובלימות (מתקשר לי עם מנורת החום שנדלקת).

לגבי מנורת צ'ק אנג'ין, תצטרך מוסך מתמחה עם סורק תקלות יעודי (לקסיה).

יכול להמליץ על מוסך בת"א אם בא לך לנסוע קצת, מתמחה בצרפתיות בכלל, אמין ומקצועי ולא יקר.

מוסך גבע בת"א.

בהצלחה

פורסם

אני לא זוכר לומר לך כרגע מה יושב אצלך ברכב (הקסרה שלי דיזל, אין פלגים)

כל מוסך מתמחה שיטפל ברכב ידע לומר לך, לך על המלצת יצרן בלבד

• תוכן חדש...