Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר התעוררתי ואני רואה סידרה של מיילים מPAYפאל:

- כרטיס אשראי נמחק מהחשבון. גם הכרטיס השני נמחק.

- החשבון שלך הפך ל- premier

- הסיסמא שונתה.

- הוסף כרטיס אשראי חדש

- שאלות האבטחה שונו.

המייל הבא מהם: החשבון שלך הפך למוגבל בגלל פעילות חשודה. אז הם חסמו לי את החשבון כי הפורץ הטמבל עשה במהירות את כל הפעולות האלה וזה הפעיל מערכת אבטחה אוטומטית.

כל זה קורה תוך 5 דקות.

כן עשיתי טעות גדולה והשתמשתי באותה סיסמה של PAYפאל גם באתרי מסחר אחרים. לפחות לגימייל היה לי שכל לשים סיסמה ייחודית רק לו.

כמובן שהמוקד הטלפוני בארץ לא עובד ביום שישי. בערב אני אנסה להתקשר לארה"ב לשחרר את החסימה.

חשבתי להודיע מייד לחברת האשראי אבל בPAYפאל אתה לא יכול לראות את מספר הכרטיס אשראי שלך עצמך אלא רק את 4 הספרות האחרונות.

אז למי שקורא - אל תעשו את הטעות שלי ותשתמשו בסיסמאות ייחודיות לאתרים החשובים באמת.

....ולמעשה החשבון לא בדיוק נפרץ אלא כנראה פשוט נכנסו אליו כמו שאני הייתי נכנס אליו תמיד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לדעתי יש להם שירות צ'אט כמו באיביי. לי קרה שפרצו לחשבון האיביי, ודרך הצ'אט ביטלו לי את השטויות

שאותו בנאדם עשה.

למזלי אני מחזיק ססמאות שונות לאיביי, לפייפאל, ולשאר האתרים, מה שכנראה מנע ממנו לעשות לי סבוטאז'.

תנסה לבדוק, אולי יוכלו לסדר לך את זה בלי פניה טלפונית.

פורסם

תמיד חובה להחזיק סיסמאות ניפרדות (ומסובכות בהרבה) לדברים החשובים - פייפאל ומייל הם בהחלט החשובים ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי ההודעה שלך ההודעות היו באמת מפייפל, כי יש הרבה הודעות דרמטיות של התחזות, במטרה להבהיל ולגרום לך ללחוץ על הקישור שיש במייל, כדי להתחבר כביכול לאתר, וככה תקיש משתמש/סיסמה, שזה מה שהם רוצים לדעת.

אני מציע לפנות אליהם טלפונית, גם אם יקח כמה דקות לעבור את כל הסלקציות במענה הקולי.

כשהיה לי צורך לעשות החלפת מספר כרטיס (כי לא שמתי לב לרשום אצלם כרטיס חדש) - דברתי איתם והטיפול היה מהיר מאוד.

לאיביי, פיייפל ואתרים עם משמעות כספית או מחוייבות אחרת, אני נכנס רק דרך קישור שלי ממועדפים או אתר רלבנטי כמו איביי/חנות מוכרת ובדוקה בחו"ל. אף פעם לא מקישור במייל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לפי ההודעה שלך ההודעות היו באמת מפייפל, כי יש הרבה הודעות דרמטיות של התחזות, במטרה להבהיל ולגרום לך ללחוץ על הקישור שיש במייל, כדי להתחבר כביכול לאתר, וככה תקיש משתמש/סיסמה, שזה מה שהם רוצים לדעת.

ההודעות אכן היו מהם. אמיתיות. החשבון שלי אכן היה חסום ולא ניתן להיכנס אליו. שאלות ההזדהות הן בכלל אחרות ממה שאני בחרתי. מישהו באמת נכנס לחשבון ושינה אותו. ואני יודע בוודאות שזה יכול להיות רק בגלל גניבת הסיסמא שלי מאתר אחר או אולי במקרה מחשב שהשתמשתי בו שהייתה תוכנה זדונית לגניבת סיסמאות, מה שהרבה פחות סביר. אין מצב שנכנסתי לאתר מתחזה לPAYפאל והקשתי את הסיסמה שלי.

אני דווקא חושב כן לחכות ליום ראשון למוקד הישראלי. הרי הם בטח ירצו אמצעי זיהוי כלשהו כמו צילום תעודת זהות או אולי העתק של חיובי האשראי. הכי טוב לדבר עם מישהו בעברית.

איך באמת הם מזהים אותי ומאמתים שאני הוא זה שגנבו לו את החשבון ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

לאחרונה קיבלתי סדר גודל של עשרות אימיילים המתחזים לחברת PayPal ודורשים ממני "לאשר את חשבונך" (activate your account). אולי נפלת קורבן לאחד האימיילים הללו והזנת את הפרטים הנכונים שלך בעמוד הפישינג אליו הם מובילים?

פורסם

לא.

4

5

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

עוד פעולה שכדאי לעשות - בימים הקרובים לעקוב באתר חברת האשראי שלך אחרי תנועות בכרטיס. אם יש בעיה - תתייעץ איתם, אתה אמור להיות מכוסה בביטוח מטעמם על רכישות במירמה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני מציע לפנות אליהם טלפונית, גם אם יקח כמה דקות לעבור את כל הסלקציות במענה הקולי.

כשהיה לי צורך לעשות החלפת מספר כרטיס (כי לא שמתי לב לרשום אצלם כרטיס חדש) - דברתי איתם והטיפול היה מהיר מאוד.

לאיביי, פיייפל ואתרים עם משמעות כספית או מחוייבות אחרת, אני נכנס רק דרך קישור שלי ממועדפים או אתר רלבנטי כמו איביי/חנות מוכרת ובדוקה בחו"ל. אף פעם לא מקישור במייל.

ורכישות תמיד תעשה בדפדפן שיכול לעבוד במצב private ככה אתה לא משאיר כלום אחרייך גם .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אין שום בעיה לסגור את שני החשבונות, בתוך הגדרות הפרופיל שלך בשני האתרים תהיה לך אופציה לבטל אותם.

פייפל יקחו ממך עמלה של דולר וחצי והחשבון ייסגר מיידית בהנחה שאין לך חובות לאנשים, ובאיביי ביטול החשבון זהה לזה שבפייסבוק - בהתחלה הם משהים לך אותו ואחרי תקופה מסויימת שאתה לא מתחבר לחשבון הוא ימחק, גם כאן בהנחה שכל העסקאות הושלמו ולא נשארו חובות.

תריץ חיפוש בגוגל: disable ebay/paypal account, האפשרויות הראשונות בחיפוש יהיו לינקים לאתרים עצמם עם הסברים צעד אחרי צעד איך לבטל אותם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בידיוק שבוע שעבר החזרתי לחיים את חשבון הפיפל שלי,

2 הקשות קוד שגוי

אחזור סיסמא ושינויה

שינוי שאלת אבטחה

שינוי כתובת מייל

אימות מייל חדש

הסרת הכרטיסים הישנים

הוספת כרטיס חדש

ביצוע רכישה

הסרת הכרטיס החדש (ליתר ביטחון כי לא אשתמש בחשבון עוד הרבה זמן)

כל זה רצוף ולא לקח יותר מ 2 דקות על השעון

איך לא פעל המנגנון הגנת חשבון כפי שתיארת? 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל זה רצוף ולא לקח יותר מ 2 דקות על השעון

איך לא פעל המנגנון הגנת חשבון כפי שתיארת? 

זה רק מראה שמנגנון ההגנה שלהם עובד לא רע. כנראה שאצלי הפורץ שם מספר של כרטיס גנוב שלא על שמו. או משהו אחר.

בכל מקרה מנגנון ההגנה הכי יעיל בPAYפאל הוא העובדה שאתה עצמך לא רואה את מספר כרטיס האשראי שלך עצמך.

היום התקשרתי לחברה בישראל. לקח קצת זמן להסביר להם שהם לא יכולים לזהות אותי דרך מספר כרטיס אשראי כי מה שרשום כרגע אצלהם הוא לא שלי וברור שאני לא יודע את המספר שלו.

בקיצור שלחתי להם תעודת זהות+ספח. פירוט של הויזה, איזשהו חשבון של הבית (מים חשמל וכו'), הכל עם הכתובת שלי ועכשיו תוך 7-10 ימים יחזירו לי את החשבון.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...