Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השמדה עצמית.

(סליחה, הייתי חייב)

לייק:-D

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
השמדה עצמית.

(סליחה, הייתי חייב)

:)

פותח השרשור במקרה למאזדה 6 יש כנפיים וטילים מחוברים אליהם? ואתה חייב ליסוע עם קסדה ודבר שמחובר לפה שלך וגורם לך להישמע כמו דארת' ויידר? אם כן אז הכפתור הזה משגר טיל א"א :)

האמת שאני זוכר שחבר שאל אותי פעם משהו על דבר כזה ,בסוף זה היה כיוון הגה וזה היה ברכב אחר ,אינני זוכר איזה. יש מצב? אולי כתוב משהו על הכפתור? תעה תמונה זה יכול לעזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה הכפתור של הכסא מפלט. :roll:

גם אני חושב ככה. זה בטח דגם עם סאנרוף. דגמים ללא סנרוף באים ללא כסא מפלט. אגב, זה הדגם עם כיסא של MARTIN BAKER?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper לפי הקישור בחתימה שלך כבר היית אמור למות הרבה לפני שהגעת ל"פורומניאק"...

סורי, הייתי חייב

אגב... מכיוון שגם אני ספרדי, גם אני כבר הייתי צריך למות ממזמן... יאללה, איזה מזל שקונספירציות נשארות בעיקר ברשת הווירטואלית...

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

bono92, תודה. מנסה לשרוד איך שיכול, מכשירי המדידה שלי הצילו את בני משפחתי יותר מפעם אחת.

לצערי הרב הקונספירציות האלה הן מציאות. מכשירי מדידה שלי מוכיחים באופן חד משמעי על שימוש במתקני קרינה רדיואקטיבית נגד האזרחים. כאן למשל אפשר ליראות תוצאות מדידה: http://terrorkrina.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html

עריכה:

מדינה משלמת פיצויים לאנשים שהיו קורבנות של אותה תקרית המתוארת בקישור מחתימה שלי. כך שזה רשמי למדי, מעבר לזה עסקו בעינין אנשים חשובים, כולל פולוטיקאים. מה שמתואר שם זה הרבה מעבר לקונספירצייה. המספרים אמיתיים, אפילו בויקיפדיה מזכירים את העינין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...