Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להתעדכן לגבי מחירי טוסטוסים משומשים. האם 50 סמ''ק של פיג'ו (סטריטבורדים למניהם)נמכר בחצי מחירון או במחיר גבוה יותר?

לפי תצפיותיי, השוק מוצף קטנועים משומשים: אני מציג למכירה אחלה קטנוע, אבל אין יותר מדי התעניינות. המצב בשוק האופנועים שונה: יש דינמיקה.

תודה

פורסם

קח בחשבון שבגלל העלאת מחירי הדלק קטנועי ה50 סמ''ק התעוררו פלאים,

כמובן תמיד נוח לשלם פחות , אבל כעת יהיה קשה יותר.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

מאיפה השטויות הללו, על איזה התעוררות אתה מדבר ומה הקשר לדלק. סיני פשוט תתאפק תתחיל להגיב על כל הודעה שלישית לא חייבים להגיב על כל אחת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מאיפה השטויות הללו, על איזה התעוררות אתה מדבר ומה הקשר לדלק. סיני פשוט תתאפק תתחיל להגיב על כל הודעה שלישית לא חייבים להגיב על כל אחת.

האמת, שלתווח הארוך הוא צודק...

לתווח הקרוב, זה לא כול כך מדוייק...

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

סקוטרהמן שטויות ? אני קופץ? לענות או לא לענות? שני או שלישי?

תקח אויר בן משפט למשפט, והכי חשוב תפעיל את התאים האפורים בין משפט למשפט.

בתור בעל מוסך מה שאני רואה זה שבשבוע האחרון היתה אצלי התנפלות אימים (גם יחסית לעונה) על ביקוש ל50 סמ'ק, וגם אחרי בירור קצר בת'א הבנתי שעלה הביקוש בשבועיים האחרונים, ולידיעתך גם אחרי בירור עם הקונים, הרבה מהם אמרו לי בפירוש, שהעדיפות שלהם לקטנוע 50 סמ'ק הוא עקב עליית מחיר הדלק, ולסידורים בעיר עדיף קטנוע זה מהיר יותר וחסכוני ואין בעיות חניה.

לא מבין למה ענית בצורה כזאת, פגעתי בציפור נפשך?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לשלם פחות- זה מצויין, השאלה: עד כמה? להוריד 10- 15 אחוז ממחיר המחירון- לא יותר מדי בעיה, אבל היו שלבים שהיו משלמים 50- 60 אחוז ממחיר המחירון בשביל טוסטוס 50 סמ''ק. האם המצב כבר השתנה?

פורסם

תנסה להתחיל מכמה שפחות מתחת למחירון לפני בדיקה, ואם יש דברים חורגים בבדיקה מעבר לרג'קטים בהתאם לגיל האופנוע תנסה לבקש להוריד את מחיר תיקונם, בהצלחה.

ודרך אגב יש טייפון 01 במצב מצויין למכירה, פרטים בפרטי.

פורסם

לשאלתך הראושנה:

האם 50 סמ''ק של פיג'ו (סטריטבורדים למניהם)נמכר בחצי מחירון או במחיר גבוה יותר?

מעולם הם לא נמכרו בחצי מחירון. כלי טוב יכול להימכר בפחות המחירון אם הבעלים לחוץ, אבל קרוב מאד למחירון ובמחירון אם בהעלים סבלן והכלי טוב. הקביעה שלך אינה נכונה. יותר מכך - היא ילדותית.

ולגבי קביעה נוספת:

המצב בשוק האופנועים שונה: יש דינמיקה.

ב-א-מ-ת?

נחמד לדעת שיש "דינמיקה", רק שאם הכוונה שהשוק חי ובועט יותר משוק הקטנועים, זה קשקוש. לא מאמין? - פתח טבלאות מכירות.

ואידך זיל גמור, ילד.

stupid.jpg

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

קטנועי פיג'ו טרקר שימשו ומשמשים עדיין בשוק השליחים הזוטרים, קטנוע כזה עם הרבה קילומטרז, או מצב לא אי יא יאייי מבחינת הצורה והמצב יכול להימכר עד 50 אחוז מתחת למחירון, או שכמו שרשם קודמי בשרשור , הבן אדם ממש לחוץ.

בכל אופן תנסה לבדוק היסטוריית הקטנוע.

פורסם

ixmix! שוק הקטנועים גדול יותר, מאסיבי, אבל לאור היצע קשה למכור- כלי נוסף שלי, שאני מנסה למכור- הרבה זמן לא מוצא קונים! בשנה שעברה המצב היה שונה- היו חוטפים כלים טובים כמו לחמניות חמות.

לא מזמן החלפתי אופנוע (לא קטנוע) והייתה לי אפשרות להשתכנע כי השוק דינמי.

פורסם
ixmix! שוק הקטנועים גדול יותר, מאסיבי, אבל לאור היצע קשה למכור- כלי נוסף שלי, שאני מנסה למכור- הרבה זמן לא מוצא קונים! בשנה שעברה המצב היה שונה- היו חוטפים כלים טובים כמו לחמניות חמות.

לא מזמן החלפתי אופנוע (לא קטנוע) והייתה לי אפשרות להשתכנע כי השוק דינמי.

מקרי לחלוטין. יש אופנועים שעומדים הרבה הרבה הרבה זמן...

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

• תוכן חדש...