Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויקינג חמוד, אם לדעתך לאדם שמתקרב ל- 40 אסור להתלהב, גם מגדג'טים או שטויות אחרות, אני מאוד מקווה שדעתך תשתנה כשתתקרב לגיל הזה, אחרת באמת צר לי עליך. ניסיתי להסביר לך שאני אדם שאוהב טכנולוגיה וגיימינג (להזכירך זה היה תפקיד שמילאתי בהתנדבות), כדי שתבין מאיפה אני מגיע ומהיכן ההתלהבות. לדעתך זה לא קשור - זה בסדר, לא אצל כולם הלוגיקה עובדת באותה מידה.

לגבי האייפון - זה מכשיר. בעיני - מכשיר מעולה. אולי לא טלפון מעולה, בגלל אורך חיי הבטריה, אבל מכשיר מעולה בגלל כל מה שהוא מציע. לחבר אותו למקרן במקום לקחת איתי לפטופ זה גאוני. לא ראיתי שיש כזה ל- HTC החדשים. אם יש - יופי. אבל להשוות אותו לנוקיה E72 או BB, זה לא רבלנטי משום שהחוויה שונה לחלוטין. צריך להשוות אותו למסכי מגע מלאים אחרים, כמו למשל של HTC, ושם כל אחד ייקח מה שבא לו. מעולם לא טענתי שהוא עדיף על HTC, מהסיבה הפשוטה שלא ניסיתי (הם גדולים מידי לטעמי). ואילו אתה - תוקף אותי כי אני אוהב את האייפון וכי ניהלתי ויכוח עם אורנג' (שבדיעבד כנראה השתלם לי, אף שלך נראה שטותי). GROW UP.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הWAVE לא בליגה בגלל מערכת ההפעלה.

לא בליגה בגלל המערכת הפעלה? מה הקשקוש הזה? המערכת הפעלה שלו מורכבת ממערכת הפעלה של האייפון ושל הmotorola milestone.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בטח שכן, תקרא קצת באינטרנט על המכשיר ותבין על מה אני מדבר.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
ויקינג חמוד, אם לדעתך לאדם שמתקרב ל- 40 אסור להתלהב, גם מגדג'טים או שטויות אחרות, אני מאוד מקווה שדעתך תשתנה כשתתקרב לגיל הזה, אחרת באמת צר לי עליך. ניסיתי להסביר לך שאני אדם שאוהב טכנולוגיה וגיימינג (להזכירך זה היה תפקיד שמילאתי בהתנדבות), כדי שתבין מאיפה אני מגיע ומהיכן ההתלהבות. לדעתך זה לא קשור - זה בסדר, לא אצל כולם הלוגיקה עובדת באותה מידה.

לגבי האייפון - זה מכשיר. בעיני - מכשיר מעולה. אולי לא טלפון מעולה, בגלל אורך חיי הבטריה, אבל מכשיר מעולה בגלל כל מה שהוא מציע. לחבר אותו למקרן במקום לקחת איתי לפטופ זה גאוני. לא ראיתי שיש כזה ל- HTC החדשים. אם יש - יופי. אבל להשוות אותו לנוקיה E72 או BB, זה לא רבלנטי משום שהחוויה שונה לחלוטין. צריך להשוות אותו למסכי מגע מלאים אחרים, כמו למשל של HTC, ושם כל אחד ייקח מה שבא לו. מעולם לא טענתי שהוא עדיף על HTC, מהסיבה הפשוטה שלא ניסיתי (הם גדולים מידי לטעמי). ואילו אתה - תוקף אותי כי אני אוהב את האייפון וכי ניהלתי ויכוח עם אורנג' (שבדיעבד כנראה השתלם לי, אף שלך נראה שטותי). GROW UP.

קרא שוב. כמו תמיד, אתה בוחר לענות על מה שנוח לך.

אם לבסוף אתה מסיק שאני תוקף אותך, רק מראה כמה אני צודק.

ומה הקטע עם "החמוד" ? אתה גם מאלה שקוראים לכל אחד "אחי" ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
בטח שכן, תקרא קצת באינטרנט על המכשיר ותבין על מה אני מדבר.

אם הם היו מאמינים במערכת ההפעלה שלהם, לגלאקסי (הסלולארי הכי נמכר שלהם בתקופה האחרונה) לא היה אנדרואיד.

אני לא מזלזל בהם, אבל פשוט אי אפשר להשוות את BADA לאנדואיד כרגע (או לפחות עד שיתחילו למכור יותר מכשירים ויפתחו יותר אפלקציות).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לפי מה שאני יודע מה שמוטורולה, HTC וסמדונג (ועוד) עושים זה "סה"כ" לקחת את המערכת של האנדרויד ולהתאים אותה למה שנראה להם נכון, אם אני מבין (ולא בדקתי לעומק) זה נקרא ROM.

אבל המערכת בבסיסה (הקוד הבסיסי) תמיד יהיה אנדרויד, יהיה זה 2.1,2.2 או בקרוב מאוד 2.3.

בפועל אנשים לקוחים מערכות ROM ושמים אותם על מכשירים אחרים. ראיתי כבר מיילסטון 2 עם SENSE UI של HTC. אני מניח שאפשר למצוא עוד ווריאציות.

נ.ב המערכת של סמסונג לא מורכבת מזו של מוטורולה ואייפון ביחד. זה מיקס אנד מאצ', במקסימום היא מתבססת על הGUI שלהם באופן נרחב.

אגב, אני חושב שהאייפון מכשיר אדיר. אבל אני לעולם לא ארכוש אותו. רק בגלל שזה אייפון, ואני אוהב להיות שונה (ואני ממש לא אוהב את ההגבלות שיש עליו, ואני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

גם החלפת רום זה סוג של פריצה, רק שכנראה באנדרואיד הפריצות האלה מגיעות די מהר.

יש כבר פריצה לנקסוס החדש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפי מה שאני יודע מה שמוטורולה, HTC וסמדונג (ועוד) עושים זה "סה"כ" לקחת את המערכת של האנדרויד ולהתאים אותה למה שנראה להם נכון, אם אני מבין (ולא בדקתי לעומק) זה נקרא ROM.

אבל המערכת בבסיסה (הקוד הבסיסי) תמיד יהיה אנדרויד, יהיה זה 2.1,2.2 או בקרוב מאוד 2.3.

בפועל אנשים לקוחים מערכות ROM ושמים אותם על מכשירים אחרים. ראיתי כבר מיילסטון 2 עם SENSE UI של HTC. אני מניח שאפשר למצוא עוד ווריאציות.

נ.ב המערכת של סמסונג לא מורכבת מזו של מוטורולה ואייפון ביחד. זה מיקס אנד מאצ', במקסימום היא מתבססת על הGUI שלהם באופן נרחב.

אגב, אני חושב שהאייפון מכשיר אדיר. אבל אני לעולם לא ארכוש אותו. רק בגלל שזה אייפון, ואני אוהב להיות שונה (ואני ממש לא אוהב את ההגבלות שיש עליו, ואני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר)

לא הבנת נכון. לWAVE מערכת הפעלה שונה לחולטין, ולא אנדרואיד משופצרת כמו במקרה של HTC, גלאקסי, מיילסטון...

בקשר לאייפון אני מסכים איתך ב100%, הוא מכשיר מעולה אבל בגלל הטירוף סביבו והפאקים הקטנים שיכולים להרוס את כל חווית השימוש בסמארטפון (ע"ע מיקרו-סים, אייטונס) החלטתי לוותר עליו ולקנות נקסוס, מקווה שאני לא אתאכזב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כן. ביקשתי מאחותי שגרה בארה"ב לקנות לי אחד ביום שיצא (אתמול). הוא כבר בדרך לגרמניה, נראה כמה נזק יבקש עליו המכס הגרמני :evil: .

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קראתי שהוא כבר נפרץ, ושהוא טוב יותר מהגלקסי. בתמונות, מאוד מזכיר בצורתו החיצונית את האייפון הקודם, ובמיקום המצלמה וכו' - את הנוכחי. על כל פנים, דווח לנו איך הוא. אני מקווה שילך להם יותר טוב מאשר עם הקודם. בשרשור הזה בינתיים, כמעט ואין אנשים שממש התנסו במכשירים שהם ממליצים (או לא) עליהם...

אני מבין (לפי פרסומים) שבלי הפריצה הוא נעול ל- TMOBILE? (או שרק הרשעים מאפל נוהגים כך...)

הרשת הזו בגרמניה וארה"ב היא אותה רשת מבחינה זו, או שאחותך השיגה אחד ללא מגבלה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

BestBuy מוכרת את המכשירים. טכנית הוא לא שייך לT-Mobile, כי היא קנתה אותו במחיר מלא בלי חוזה והוא סים-פרי, אבל כשפתחה את הערכה היה שמה משום מה כרטיס סים של T-Mobile.

הרבה אנשים מגרמניה מנסים להשיג אותו, אבל הבעיה שBestBuy לא מאפשרת מכירה לבעלי Paypal\כ"א לא אמרקאי. בעוד כמה ימים אמורים להשיק אותו באנגליה רק ששם הוא עולה 550 פאונד, שזה מטורף לעומת מה שהוא עולה אצל דוד סם.

בקשר לפריצה, עדיין לא התעמקתי בעניין, נבדוק כשיגיע.

אגב, אולי אתה יודע משהו בעניין: אני עכשיו נמצא בגרמניה על תקן תייר(למרות שאני באוניברסיטה - פישלו איתי קצת ואני עדיין לא רשום פה כסטודנט). אתה יודע אם אני יכול לנצל את זה לטובתי בעניין המיסים על הטלפון? הרי אם קניתי אותו בחנות פה אני למעשה לא משלם מיסים אלא מקבל TAX REFUND כאשר אני יוצא מהמדינה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אם תצא תוך 3 חודשים מהרגע שנכנסת תוכל לדרוש החזר מיסים (בשדה התעופה) אחרת אל תטרח (ואין לך שום סוג של ויזה גרמנית בדרכון).

נ.ב.

אם אתה שוהה כרגע מעבר ל-3 חודשים מרגע הכניסה למדינה (גרמניה) ללא שום ויזה (בין אם זאת ויזת סטודנט או אחרת) אתה מסתכן מאוד ולכן ממליץ לטפל בעניין הזה קודם.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...