Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר לא מעט חומר לקריאה באתר, די הבנתי את הרעיון הכללי שעומד מאחורי הדגם, אך את עניין המזגן לא הצלחתי להבין/לפתור.

במשפחה מעוניניים לרכוש מאזדה 3 מנוע 2000 בשנים 06-08.

זכורה לי בעייה במנועי ה-2000 סמק בנוגע למזגן - אם זכרוני איננו מטעה אותי, מדובר על הפסקת פעילותו בהגעה לכמות סל"ד מסויימת.

אני זוכר כי בעיות בנושא הנ"ל הועלו בעבר באחד הפורומים באתר, אך אני לא מוצא את התשובות לכך.

בנוסף להעלאת הבעיה, זכור לי כי דובר על פתרון של החלפת חלק מסויים, אשר מהווה את הבעיה עצמה.

ברשותכם, שתי שאלות:

1. באילו שנים, הבעייה הייתה קיימת (או עודנה קיימת) ?

2. אשמח לשמוע באופן כללי על המזגן.

אנו, במשפחה, די רגישים בנושא המזגן, ז"א שהווה מהווה עניין שלא מוכנים להתפשר לגביו (יעבוד קבוע ב-80 אחוז מהנסיעות).

תודה מראש.

פורסם

אני זוכר שהבעיה הייתה בדגמי ה-1.6 דווקא וממש בתחילת השיווק, כלומר שנתון 2004.

זמן קצר לאחר שהחלה שנת המודל 2007 הגיעה המאזדה 3 לאחר מתיחת פנים קלה ועל הדגם המחודש לא שמעתי תלונות כאלה מעולם, בגירסת ה-2 ליטר מדובר בחבילה טובה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

מניסיון אישי, אין שום בעיות במזגן וכמו שהבחור שכתב מעלי, הבעיות שהיו נגעו רק לדגמי ה-1.6 ליטר, לפני כמה שנים טובות

והן נפתרו בעדכון תוכנה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני מעריך את העזרה שלכם, אבל בניגוד למה שכתבתם, אני בטוח כמעט במאה אחוזים, כי דובר על מנוע 2000 סמ"ק והפיתרון לא היה עדכון תוכנה. מה שכן, אני מאמין שאכן דובר על שנת 2004.

אם כבר העניין הוזכר פה, בשנת 2007 קיימים שני תצורות של הדגם? כיצד ניתן להבדיל ביניהן?

פורסם

ההבדלים בחוץ מאוד קלים ומסתכמים בג'אנטים עם זרועות מפוצלות בדגמים המחודשים, פגוש קדמי עם כונסי אויר מעט שונים מקדימה וגם פגוש אחורי שונה במעט.

בפנים הדגמים המחודשים קיבלו ריפוד מושבים שחור בשילוב עם בד אפור, קונסולה מרכזית כסופה (בדגמי ה-2 ליטר בלבד) וגם את לוח השעונים עם תאורת הרקע הכחולה.

פורסם

אתם זוכרים אולי על קריאת שירות דחופה למאזדה 3? משהו שכלל החלפת צמת חוטים מהמחשב,שיכולה לגרום לכשל באמצע נסיעה?קראתי על זה איפה שהוא אבל אני לא יודע אם הבעלים הקודמים עשה משהו.

אגב..

שלי 05 ולא נתקלתי בבעיות במיזוג.

ג'ובני

פורסם
אתם זוכרים אולי על קריאת שירות דחופה למאזדה 3? משהו שכלל החלפת צמת חוטים מהמחשב,שיכולה לגרום לכשל באמצע נסיעה?קראתי על זה איפה שהוא אבל אני לא יודע אם הבעלים הקודמים עשה משהו.

אגב..

שלי 05 ולא נתקלתי בבעיות במיזוג.

התקשר לשירות הלקוחות ובקש לברר לפי מספר רכב אם הרכב שברושתך עבר את הקריאה לתיקון.

אני חושב שגם התקלה הזאת הייתה רלוונטית לדגמי ה-1.6 בלבד.

פורסם

הייתה לך 3 אקטיב עם רדיו דיסק שקורא MP3?

אני חושב שרק בדגמי 2009 האחורונים, בגירסת ה-2 ליטר היה רדיו דיסק שקורא MP3. הם נבדלו מהדגמים הקודמים בקונסולה מרכזית ועוד מספר נגיעות בתא הנוסעים של פלסטיק שחור ומבריק.

אבל יכול מאוד להיות שאני טועה, זה פשוט מה שזכור לי.

• תוכן חדש...