Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו זוג בתחילת דרכו, עדיין ללא ילדים, אבל יש תכנון לשנות סטטוס זה..

מכרנו את הרכב בבעלותנו(פולו 2003) וכעת מחפשים רכב אחר.

אנחנו מחפשים רכב נוח לנסיעה, חזק(הפולו היתה חלשה מדי,מעדיפים 1600), אמין, חסכוני והכי חשוב- כמה שפחות מוסך ועלויות. רוב הנסיעות שלנו הן בינעירוניות בלי ללחוץ יותר מדי על הגז...מהירות ממוצעת..

חשבנו על טויוטה ראן אקס- התקציב שלנו מוביל אותנו לשנתון נמוך יחסית 2006 ואפילו פחות.

יש המלצות אחרות???עדיפות ליפניות.

שוב, הדגש הוא על אמינות הרכב, כמה שפחות מוסך ועלויות חלפים לא בשמיים(שוב, כמו במקרה הפולו).

מרוב מבול "ההמלצות" שקיבלנו ממשפחה וחברים אפשר להניח ש90% מהרכבים שעל הכביש לא מתאימים לדרישות שלנו- תיקונים יקרים, הרבה מוסך, חוסר אמינות וכו'.

אתמול הלכנו לראות ראן אקס GLI , 2006, יד ראשונה, 45000 ק"מ, על פניו רכב שמור ביותר אבל פה נכנס נושא המחירון- אנחנו בדקנו לפי יד 2 , הבחור בדק לפי לוי יצחק- ויש הפרש של 10K!!! הדרישה שלו היא 80K(מחירון 76K+תוספת יד 1 וקילומטרז נמוך) ואילו ביד 2 המחיר כולל התוספות הוא 70K.

אז די ירדנו מהרכב הזה(לצערי,אני בטוח שהוא יחטף!!)

למישהו יש המלצות אחרות???

ועל פי איזה מחירון נהוג ללכת?? אני חשבתי שרק על לוי יצחק ואנשים דווקא טענו שהיום יש ענפים ברכב שעובדים לפי יד 2(ג'יפים וכו').

תודה מראש

דן

פורסם

מעולם לא הייתה ברשותי אלמרה,ממכרים וקריאה עליה הפידבקים חיוביים בעיקר בנושא אמינות.

אני חושב שהיא יכולה להוות מקבילה לראנקס המוצלחת ואולי אפילו לתת קצת יותר אם באבזור הדי חסר בטויוטות(גם בGLI ה"מאובזר").

אבי מחזיק בניסאן קשקאי אבל זו איננה אמת מידה(הוא מרוצה עד הגג).

אמי מחזיקה בטויוטה קורולה GLI 2005 ,הרכב זריז,חסכוני ואמין ותואם לראנקס כמובן.

רכב נוסף שעולה לי הינו הונדה ג'אז לכאורה בעל מנוע קטן 1.4 אך מספק בהחלט,רכב טוב,חסכוני,פרקטי.

הג'אז והניסאן יכנסו לתקציבך בשנתונים 2006

פורסם

בתקציב שלכם תוכלו לרכוש מכוניות ליסינג יחסית חדשות - נסיון של שני מכרים לפני שבועות אחדים הוא קורולה 2008 עם 99,000 ק"מ תמורת 61,000 ש"ח ופוקוס 2008 עם 55,000 ק"מ תמורת 64,000 ש"ח. כמו כל רכב צריך לבדוק שאכן מדובר ברכב במצב סביר, ויש כאלה גם בליסינג, וכמובן שאלת הקושי עעלול להווצר בעת מכירה. מאידך - אם אינכם מחליפים מכוניות כמו גרביים שאלת המכירה בעוד 6-8 שנים היא שאלה משנית, שכן אחוז ירידת הערך אולי לא ישתנה, אבל משמעותו בסכום אבסולוטי תקטן מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האלמרה רכב מצוין ולא פחות אמין מהקורולה. אולי כדאי לך לבדוק גם אופציות ל i30 או קיה סיד מודל 2008.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מצטרף להמלצה על קיה סיד או I30.

כמו כן תוכל לבדוק קיה סראטו - יש לי אחת.

לא מצטיינת בבטיחות או באבזור, אבל גדולה, אמינה וזולה לאחזקה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קיה?? פעם ראשונה שמישהו ממליץ לי על קיה.. אבל זאת הסיבה שאני בפורום הזה..:wink:

אני אבדוק את זה.

בנוסף אני רוצה לבדוק את עניין הליסינג.

אולי אמצא משהו עם קילומטרז לא בשמיים.

פורסם

לפי מה שרשמת, קורולה אוטומטית (עד 2007) מתאימה לכם מאוד.

רכב אמין, זריז, לא יקר לאחזקה.

המחירון שלו באמת מוזגם.

רכבים יפנים אחרים נסחרים במחירים קצת יותר נוחים : סובארו אימפרזה, ניסאן אלמרה גם כן אופציות ראויות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קיה?? פעם ראשונה שמישהו ממליץ לי על קיה.. אבל זאת הסיבה שאני בפורום הזה..:wink:

אני אבדוק את זה.

בנוסף אני רוצה לבדוק את עניין הליסינג.

אולי אמצא משהו עם קילומטרז לא בשמיים.

לאחר סקר שוק לקראת החלפה של הרכב של אישתי ובחינה של מספר רכבים , הלכנו על קיה סיד 2008 , 54 אלף ק"מ, עדיין באחריות לשנה בתווך המחירים שנקבת

אמורים לקבל אותה מחר- ואוכל לספק התרשמות.

הרכב קיבל ביקורות טובות מאד באתרים בחו"ל , רכב בטיחותי , נוח מאד לנהיגה ומקווה שיעמוד בציפיות מבחינת אמינות .

ממליץ לבדוק אפשות זו כנגד ה I30

אמיר

פורסם

ה-I30 תתאים לך כמו כפפה ליד. מדובר ברכב טוב מאוד, אמין וככל הנראה אחד שיהנה מביקוש גבוה בשוק המשומש.

בכללי אני ממליץ לך לחפש רכב במירכב של 5 דלתות, הגישה לתא המטען תמיד נוחה יותר ברכב כזה וכשאתם זוג עם תינוק, ב95% מהזמן לא תצטרכו יותר מבחינת הגודל.

בתקציב שלך הכי כדאי לך לפנות לאחת מחברות הליסינג הטובות, אלו שמטפלות ברכבים במוסכים מורשים, ולראות מה יש להם במלאי.

בניגוד למה שאתה חושב, טויוטה היא לא שיא האמינות ובמחיר המופקעים שמקשים עליהן אפשר למצוא מכוניות טובות בהרבה.

• תוכן חדש...