Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום כשנסעתי ברכבי הגברתי את המערכת כמעט למקסימום.

הרמקולים האחוריים שלי אכותיים בהספק 250W. הרמקולים הקדמיים שלי 80W. לאחר מספר דקות של ווליום גבוה יחסית נשמע פיצוץ ויצא עשן מתוך המערכת (כנראה הפיצוץ היה בחיבורים מאחורה). לאחר שבדקתי מה הנזק גיליתי שהרמקול קידמי ימני פועל בצורה גרועה עם רעשים. חשבתי שהרמקול נהרס אבל כאשר חיברתי את אותו רמקול בדלת השנייה הוא פעל היטב. וכל רמקול קידמי אחר שניסיתי לחבר במקום נשמע גרוע למרות שהרמקולים החלופיים הם רמקולים טובים. למישהו יש מושג מה קרה כאן? למה כל רמקול שאני מנסה לחבר במקום נשמע גרוע?

תודה לעוזרים...

פורסם

שים עוד סמבוסק, שים עוד סמבוסק... :-P

איזה ת'רד בורקס :-D

רמקולים איכותיים ב250 גוועאלט - אנחנו ברגרסיה בזמן האחרון :-D

לפי מה שאתה מתאר

אם יש מגבר - ערוץ ההגברה שעליו יושב הרמקול הזה כנראה נשרף או נפגם.

אם אין מגבר - ערוץ ההגברה הפנימי בHU (רדיו דיסק) שלך כנראה הלך.

אתה אומר שיצא עשן ופיצוצים - תבדוק פיוזים במגבר אפרופו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי מגבר ברכב. הרמקולים האחוריים נשמעים מצויין והרמקולים הקדמיים שלי נשמעים על-הפנים (אחרי הטראומה שהם עברו כתוצאה מעומס ווליום).

שאלה שנייה: אם אני רוצה להוסיף מגבר לרכב האם אני צריך לקנות רמקולים חזקים יותר מ-250 וואט או שאין צורך?

נכון לעכשיו כאשר אני מגביר יותר מידי הרמקולים מתחילים לזייף, האם מגבר יכול לעזור פה? או שאני צריך לקנות גם רמקולים חזקים יותר וגם מגבר.

* יש לי במחסן מגבר 200W של פיוניר.

פורסם

איזה רמקולים?

יש לך רמקולים 250W ולא RMS הבדל עצום.

כנראה יציאה ימיני של רדיו דיסק הלכה(ניסרף דיודות או משהו בסגנון).

תבדוק האם יש לך ברדיו דיסק יציאה להגברה.

תקנה רדיו דיסק מיד 2 יותר איכותי.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

שלום

היה לי כזה סיפור. היה לי רדיודיסק של SONASHI, סתם זבל סיני. גם היה פיצוץ ומעט עשן ואחרי זה לא נשמעו טוב הרמקולים האחוריים. כשפתחתי את הרדיודיסק ראיתי שקבל ביציאה התפוצץ. (לא פלא בהתחשב בעבדה שזה היה קבל של 10 וולט) החלפתי בחדש, הכל עובד.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

ראשית תודה לעוזרים. רציתי לציין שהמערכת שברשותי היא לא זבל סיני אלה sony cdx-gt500 52Wx4

כך שמוזר ששני רמקולים קדמיים קטנים יגרמו למערכת להוציא עשן (העשן יצא מתוך המערכת).

בכל מקרה, נראה לי שאני יוותר על רמקולים קדמיים.

אבל מישהו יודע לאמר לי אם כדי לי להתקין מגבר 200W שנמצא אצלי במחסן? (יש לי רמקולים 250W)

המגבר יוכל לגרום לזה שיהיה צליל יותר יפה וחזק? או שאני צריך לקנות רמקולים חזקים יותר מ-250W?

• תוכן חדש...