Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ש: "מה רכב השטח הכי טוב בישראל?"

ת: "רכב שכור"

משפט אמיתי במלוא הכוונה שאמר לי מישהו שאני מכיר, שנוסע ברכב שכור באופן יומיומי (מהעבודה)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משפט אמיתי במלוא הכוונה שאמר לי מישהו שאני מכיר, שנוסע ברכב שכור באופן יומיומי (מהעבודה)

הכל נכון, עד הבדיקה של חברת ההשכרה עם קבלת הרכב.

כל נזק למרכב + צמיגים אשר נעשה עקב נסיעות שטח מחויב במלואו מהשוכר ואו החברה אשר שכרה את הרכב.

ראיתי מקרים של אנשים אשר שילמו קנסות על פגיעות חריגות ברכבי ההשכרה , גיבורים גדולים היו אילו עד אשר הכרטיס האשראי חויב בעלות הנזק.

כולם גיבורים עד אשר מגיע הרגע לשלם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אפילו בפורום הזה יש שרור על מישהו ששכר רכב ולפי השארות של אנשים מסויימים למטרת התעללות (לאור הממצאים ומידע הסותר אני אפילו מוצא שיש אפשרות סבירה שאכן כך היה).

איפה?

פורסם
הבעייה שיש אנשים ונדאלים שחושבים שכולם חייבים להם ולא מכבדים את הזולט והרכוש שלו. זו הרי מדינת "מגיע לו", יש כאלה שחושבים שלמישהו אחר משהו מגיע ומוצאים את זה לפועל (שורפים רכבים וכד').

1. לצבי - הסרטון כלל לא צולם בישראל , אלא במקום כלשהו בארה"ב (נראה שקליפורניה או פלורידה), כך שהירידה על התרבות הישראלית אינה במקומה במקרה זה.

2. כשביררתי לפני כמה חודשים לגבי רכישת רכב בשלמה סיקסט, הם הציעו רכבים מהשכרה עם אחריות לשנה והתחייבות לרכישה חוזרת. כמה אפשר ליפול עם זה?

3. גועל נפש של התנהגות. זה אמור להצחיק מישהו?

פורסם

קשקוש בלבוש.

לי יש כרגע 2 רכבים עם עבר של השכרה.

האחד סוזוקי סויפט 00 עם 120 אלף קמ גיר רגיל

השני קיא פרייד 00 עם 100 אלף קמ גיר אוטמט

2 הרכבים הנל נמצאים ברשות המשפחה משנת 2002, מציגים אמינות מופלאה ושירות יוצא דופן.

וכן, אני לא אהסס לקנות עוד רכב מהשכרה באם אצטרך, פשוט בודקים טוב טוב את האקזמפלר המיועד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוטו ליסינג.

כבר דובר רבות בפורום (נכון, אני סתם מגזים. לא דובר כלל, למעט הודעה אחת שלי) על המגאן ליסינג המפורסמת של חבר שלי, שצלחה תנאי שטח, וכעת מפתחת בעיות בהגה ובבלמים (עם או בלי קשר).

מצורפת תמונה להמחשה (לאחר טשטוש מספר הרישוי - חבר שלי לא עצבן אותי לאחרונה :-) )

cccP2160568.jpg

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

גועל נפש.

היונדאי השכורה שלי אצלי אוטוטו 9 חודשים והמונה שלה היום נעצר בתדלוק הבוקר על 40 אלף קילומטרים, שזה בכלל לא מעט. אמנם היא מונעת ונוסעת רוב שעות היום, לפעמים דורשת שני תדלוקים והשבוע נסעה ביום אחד בבוקר מתל אביב לבאר שבע, משם לירושלים, חזרה לתל אביב, שוב לבאר שבע ומשם חזרה לתל אביב ולמרות כל הנסיעות אחרי השטיפה שהיא עברה היום היא נראית חדשה לגמרי.

זה סתם וונדליזם לשמו להוריד רכב פרטי לשטח ולא משנה למי הוא שייך וכמה משלמים או לא משלמים עליו, אין שום סיבה בעולם.

פורסם

במילואים האחרונים שלי ברמת הגולן המגד החליט משום מה לקחת ניסאן מיקרה מהשכרה...

בואו רק נגיד שחלק ממנה נשאר שם בין עצי התפוח...

פורסם
1. לצבי - הסרטון כלל לא צולם בישראל , אלא במקום כלשהו בארה"ב (נראה שקליפורניה או פלורידה), כך שהירידה על התרבות הישראלית אינה במקומה במקרה זה.

צר לי לאכזב אותך, אבל למרות שספציפית הסרטון הזה לא צולם בארץ, כאן עושים עם הרכבים דברים לא פחות רעים. לא אמרתי כולם. רק אמרתי שיש כאלה. בזמנו מישהו סיפר איך הוא עשה מילואים. הוא היה שיריונר, במקום לרוץ אחרי נגמ"ש או טנק בדרך משובשת הוא לקח את המזדה ליסינג שלו. זה רק אחד מהסיפורים הרבים. לפעמים אומרים בצחוק שרכב השכרה זה רכב שטח הכי טוב, יש אמת בדברים האלה. זה לא אומר שכולם עושים את זה, אבל בהחלט יש אנשים שעם רכב השכרה/ליסינג עושים דברים שלא היו מעיזים לעשות עם רכבם הפרטי: החל מ"לחיצות", "רכב לא מושך בעלייה? אין בעייה - יש קיק דאון".

אני רואה הרבה מאוד רכבי השכרה/ליסינג בכבישים שנוסעים מהר, מזגזגים בין נתיבים, תמיד ראשונים במירוצי רמזורים. סלח לי, אבל לרכבים האלה קורעים את הצורה. עוד פעם: לא כולם עושים את זה. יש כאלה שעושים דברים כאלה אפילו עם הרכב הפרטי. אבל מה לעשות: יש כאלה שגומרים את הרכבים האלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני לא מבין מה הבעיה עם הקיק-דאון.

ולגבי הדביל שנוהג שם, אני מתאר לעצמי (ומקווה) שהרוב ממש לא ככה.

אני לא מתנהג באלימות כלפי רכבי השכרה ואני בטוח שרוב חברי הפורום גם לא.

הפיאט שלי הייתה במקור רכב השכרה אבל היא עדיין הרכב הכי אמין שהיה לי אי פעם.

פורסם

גם אני אוהב לקרוע לרכבים את הצורה בשטח. אז קניתי גרוטאה בכמה גרושים ואני מטייל איתה בכיף (למען האמת, אני כבר די מכור וזו הגרוטאה הרביעית :lol:), בלי דמותו המרחפת של קצין הרכב / הרס"ר בצבא, ובלי להעיק על המצפון. למה להרוס רכוש שלא שלך?

לרכבי ליסינג/צבאיים תמיד התייחסתי כאילו הם שלי! (למעט נהיגה אגרסיבית בגבול הטעם הטוב. שאת זה אני עושה גם עם הרכבים הפרטיים שלי).

נ.ב לא מזמן קניתי פרוזה, יד עשירית מהשכרה! מעניין כמה נהגו עליו וכמה ק"מ הוא באמת עשה (יש 5 ספרות).

פורסם
ומה בדיוק הבעיה עם זה? הקיק-דאון קיים בדיוק כדי לענות על הבעיה הזאת.

סיבובי מנוע גבוהים זה בלאי מוגבר. יש הבדל בין אם מישהו משתמש בקיק דאון באופן נקודתי לצורך עקיפה בטוחה לבין מישהו שמשתמש בדוושת גז כמו בסויץ': או קיק דאון או ברקס. שימוש ברכב תחת עומסים מקסימליים גורמת לקיצור חייו.

במיוחד באקלים חם שלנו כאן בארץ

גילוי נאות, באף רכב שלי עדיין לא עשיתי ולא היה צורך בקיק דאון. גולף שלי פעם אחת היגיע ל-4500סל"ד למספר שניות, BMW שהייתה לי פעמיים היגיע ל5000סל"ד גם למספר שניות, אלפא 164 רק פעם אחת כאשר פספסתי הילוך.

אני נוסע לפי אפשרויות הרכב, תוך התחשבות במערכות שלו.

נכון למי שמחליף רכב כל שנתיים וקונה רכב חדש לא אכפת. את התוצאות ירגיש מישהו שהוא יד שלישית או אולי חמישית.

בגלל זה יש רכבים שהם בדיוק אותו דבר על הנייר ואחד קרוע גמור ומבקר כל יום במוסך ואחר לטיפולים תקופתיים.

למה רכב ליסינג מחליפים כל שלוש שנים? כי בלאי והתעללות בגיל הזה עוד לא באים לידי ביטוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב ליסינג אומנם מחליפים בכל שלוש שנים, אבל מסיבות שונות לגמרי ממה שציינת.

ובכלל, אני מבין מדבריך שמעודך לא שמעת על ניקוי פיח מהמנוע בסגנון האיטלקי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חח בקיצור, שני דבילים שהרסו אוואו (האמת אני לא מעריץ גדול של אוואו.. לדעתי לא משהו), יצאו מפגרים אבל תכלס מצאנו סיבה על מה לדבר :)

• תוכן חדש...