Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעייה שיש אנשים ונדאלים שחושבים שכולם חייבים להם ולא מכבדים את הזולט והרכוש שלו. זו הרי מדינת "מגיע לו", יש כאלה שחושבים שלמישהו אחר משהו מגיע ומוצאים את זה לפועל (שורפים רכבים וכד'). מישהו למשל נכנס ברכב אחר ושילם לבעל הרכב על בקליט 450 ש"ח, אז הוא החליט שזה היה מוגזם לשלם וכמובן השמיד את הרכב של אותו בן אדם. מישהו אחר חשב שמורה בבית ספר שמה לא ציון לא מספיק גבוה ושרף לה את הרכב. עוד מישהו חושב שהוא שילם על רכב השכרה יותר מידי וזה קנס בשבילו הוא הרי היה אמור לקבל את הרכב חינם, אז משמיד את הרכב, עושה ניסויים כמה הרכב יכול לספוג נזק. יש מספיק סיפורים.

צביקה ידידי, אני חייב שתשלח לי קצת מהפטריות שאתה מחזיק...

אני חושב שאני אוכל לקבל חוות דעת אחרת לגמרי על העולם :wink:

Confidence In Motion

פורסם
צביקה ידידי, אני חייב שתשלח לי קצת מהפטריות שאתה מחזיק...

אני חושב שאני אוכל לקבל חוות דעת אחרת לגמרי על העולם :wink:

תעשה קצת חיפוש בפורום רכב כללי לדוגמא, יש שם סיפור אישי על הבקליט שסיפר מישהו מהפורום. תאמין לי, לא צריך פטריות, אפשרות החיפוש של הפורום נותנת תוצאות עדיפות, יש גם נושא מעניין בפורום טכני - באמת שלא חסרים סיפורים שלצערי הרב בסבירות גבוהה אמיתיים. לא מספיק תמונה של המגאן כדי ליראות איך מתיחסים לרכבי הליסינג?

פורום יותר טוב אפילו מפטריות ;)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור עובד לשעבר בחברת ליסינג והשכרה אני יכול להגיד שהיו כמה נהגים שבכל פעם שעלו על רכב השכרה היו לוקחים אותו לשטחים פתוחין ומשתוללים איתו ברמה מטורפת. על רכבי הליסינג הם היו נזהרים יותר אבל עדיין היו נוהגים בצורה פרועה. אחרי העבודה שם אני לא אתקרב בחיים לרכב מהשכרה.

פורסם
אוטו ליסינג.

כבר דובר רבות בפורום (נכון, אני סתם מגזים. לא דובר כלל, למעט הודעה אחת שלי) על המגאן ליסינג המפורסמת של חבר שלי, שצלחה תנאי שטח, וכעת מפתחת בעיות בהגה ובבלמים (עם או בלי קשר).

מצורפת תמונה להמחשה (לאחר טשטוש מספר הרישוי - חבר שלי לא עצבן אותי לאחרונה :-) )

אוי אנשים כמוכם... אני מסתכן בענישה אבל אני חייב להגיד שלחבר שלך מגיע שיקחו את החור תחת שלו לטיול שטח אצל עדר שחקני פורנו מצויידים.אולי ככה הוא ילמד.

• תוכן חדש...