Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה שום תחרות וגם לא כוונה להתחרות במגאן ובגולף הספורטיביות.

אז במה היא תתחרה, ביונדאי I10 או בסוזוקי אלטו ?!

דבר אחד ברור מנהיגה ב 308 "רגילה",פיג'ו יזדקקו להרבה כישרון ומאמץ להפוך את שלדתה הסתמית של ה 308 למשהו שאפשר יהיה לכנות "מהנה לנהיגה".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז במה היא תתחרה, ביונדאי I10 או בסוזוקי אלטו ?!

דבר אחד ברור מנהיגה ב 308 "רגילה",פיג'ו יזדקקו להרבה כישרון ומאמץ להפוך את שלדתה הסתמית של ה 308 למשהו שאפשר יהיה לכנות "מהנה לנהיגה".

טוב, אז אני אשאר עם ה 306 שלי והאישה, כשתהיה, תסתפק ב 308 GTI. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא מבין מה הקטע שלכם פז'ו לקחה מכונית עשתה אותו ספורטיבי ושמה לו את האותיות GTI אולי זה לא גולף GTI

ויש לה שתי דלתות מיותרות.

אבל יש אנשים שיש להם משפחה ועדיין רוצים מכונית חזקה שתיתן להם קצת פאן אז אולי היא לא GTI "אמיתית"

ולא לשכוח שזה מנוע 1600 שהוציאו ממנו 200 כ"ס ובגולף יש מנוע 2000 שהוציאו ממנו "רק" 10 כ"ס יותר

זאת נראת כמו מכונית נוחה וחזקה עם כול היתרונות של פג'ו של אבזור טוב ותא מטען גדול ומנוע שנראה על הנייר טוב למכונית משפחתית שעברה שדרוג.

בר.

פורסם
לראיה: לבחור הלא כ"כ נחמד יש סמלון עם 307, מן הסתם יש לו אחת בבית או שלאמא שלו יש, או לסבתו. הוא מאמין שפג'ו מייצרים את המכונית הכי טובה בעולם רק כי יש לו כזו, הוא הופך מהחסרונות שלה ליתרונות וכך מצדיק את הרכישה שביצע באמצעות תירוצים "הום מייד". (אולי שילמד אותנו איך רושמים "הום מייד" בעברית?)

עד כאן פסטינגר 8) נחזור לנושא המקורי שהוא פג'ו מייצרים יאכטה חדשה, שנראית כמו ספינת קרוזים.

את ההודעות שלי מורידים ולא נותנים להגיב לא חוכמה ללכלך ושאין לי יכולת להגיב. אבל ההודעה הזו ממש לעניין.

ממש פורום רציני.

בברכה, רונן8-)

פורסם
לא מבין מה הקטע שלכם פז'ו לקחה מכונית עשתה אותו ספורטיבי ושמה לו את האותיות GTI אולי זה לא גולף GTI

אבל יש אנשים שיש להם משפחה ועדיין רוצים מכונית חזקה שתיתן להם קצת פאן אז אולי היא לא GTI "אמיתית"

ולא לשכוח שזה מנוע 1600 שהוציאו ממנו 200 כ"ס ובגולף יש מנוע 2000 שהוציאו ממנו "רק" 10 כ"ס יותר

זאת נראת כמו מכונית נוחה וחזקה עם כול היתרונות של פג'ו של אבזור טוב ותא מטען גדול ומנוע שנראה על הנייר טוב למכונית משפחתית שעברה שדרוג.

בר.

אני לא מבין מה הקטע שלך, זה פורום פתוח ואם אנשים חושבים שהרכב הזה הוא סתם פח שמן עם גלגלים מוגדלים אז זכותם להגיד את זה, ואם אחרים כמוני חשובים שזה רכב מדהים ביופיו והייתי שמח מאוד ומאושר מאוד להיות עלים של אחד כזה אז זאת זכותי, ולדעתי אי אפשר להשוות בין הרכבים כי שני הרכבים לא ממש פונים לאותו קהל יעד , הגולף לאנשים שמחפשים נטו ספורטיביות ללא שום התחשבות באם זה יתאים למשפחה ואם הוא מרווח מאחורה לעומת הפיז'ו שמציעה כח והרבה וגם רכב שיתאים לנסיעות משפחתיות וכו'.

ולרונן הנכבד, למען האמת הפורום הזה כן רציני ויש פה אנשים בוגרים ורציניים , אם יש לך בעיה עם מישהו אז תסגור את זה איתו בה''פ ולא פה בפומבי , אם מחקו הודעות שלך כנראה יש לזה סיבה , אני בטוח שלאף מנהל כאן אין שום דבר אישי נגדך, ואל תסטה מהנושא שלכבודו השרשור נפתח כי זה יגרור לויכוחים תתי רמה ולבסוף לנעילה מצד המנהלים , חבל שכך.

שתהיה שבת שלום לכולם ולכו לעשות קניות ,מה אתם עושים פה בשעה עמוסה כזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בר.

לגבי ה"רק" 10 כ"ס יותר, זה אולי לא הרבה אבל כנראה השימוש בכל ה- 200 האחרים בגולף GTI הרבה יותר טוב (אני מתייחס לזמני האצה רשמיים).

לגבי כל השאר - אתה ממש צודק. אם זה יימכר במחיר דומה לשל גולף TSI 160 (שמציעה נתונים דומים), יש סיכוי. בעצם, זו ה- TSI שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מתחרה של גולף 160?

לא ידעתי שבישראל רכב ידני ורכב אוטו' פונים לאותו קהל יעד.

המתחרה העיקרית שלה היא הגולף GTI 5 ידנית- שניהם קומפקטיות עם מימדים, הספק, גיר, אבזור ו-BADGE על הישבן דומים.

ולפני שחלקכם גוזרים את דינה, חכו למבחנים.

פורסם
לגבי ה"רק" 10 כ"ס יותר, זה אולי לא הרבה אבל כנראה השימוש בכל ה- 200 האחרים בגולף GTI הרבה יותר טוב (אני מתייחס לזמני האצה רשמיים).

לגבי כל השאר - אתה ממש צודק. אם זה יימכר במחיר דומה לשל גולף TSI 160 (שמציעה נתונים דומים), יש סיכוי. בעצם, זו ה- TSI שלהם.

לא, המתחרה של פיז'ו ל-TSI 160 היא, כמה מפתיע, ה-308 1.6 טורבו עם 156 כ"ס.

ה-308GTi מתחרה ראש בראש עם הגולף GTI. האם היא טובה כמוה (ממש לא משימה בלתי אפשרית), נחכה ונראה.

למרות כל הסייגים לגבי היעדר הרצון של פיז'ו בעבר וכדומה.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין, קשקוש מוחלט!

כל אלא שנוהגים פה בגולף GTI DSG, ללא יכולת נטרול של בקרת אחיזה ועם 5 דלתות פתאום נהיו שיא הצדקנות והפוריטניות.

"קרנף של טון 400" (דרך אגב, מגאן ספורט 250 שוקלת 1385 ק"ג, אני מקווה שאיתה אתם כן מוכנים להכנס לסיבובים).

יש לה 5 דלתות"

"יש לה גוף שמנמן"

וכל הביקורות המתוחכמות האלה, לרכב שעדיין לא נבחן!

אם זה לא היה פורום רכב, זה היה מצחיק.

מאחר וזה פורום הרכב המוביל בארץ ובהתיחס לזהות האנשים עם הטענות האלה, זה פשוט מביך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואני רוצה ברשותכם להתייחס לעיצוב הפנימי המאוד מרשים של האוטו הזה. בכלל יש לי תחושה ששני מוחות שונים לחלוטין מעצבים, זה את החוץ וזה את הפנים. את הראשון אגב הייתי שולח לעבוד אצל המתחרים שלי, את השכר של השני אני מכפיל ונותן לו הטבות כאוות נפשו ובלבד שלא יעזוב. אותה בעיה בדיוק קיימת גם בסקודה, עיצוב פנימי מוצלח, מרשים ואלגנטי ועיצוב חיצוני על סיפה של בחילה. ואם יש למישהו ספק, נקודת המבט שלי מאוד אישית.

פורסם

אני מתחיל לאהוב את העיצוב ,אני חושב שאפילו הצבע הולם אותה מאוד!

Peugeot-308_GTi_2011_photo_07.jpgPeugeot-308_GTi_2011_photo_08.jpgPeugeot-308_GTi_2011_photo_06.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...