Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוף סוף החברה חוזרת לעשות דברים שהיא טובה בהם!!!

איזה חובבי רכב אתם אם יש לכם רק דברים רעים להגיד על זה (תמיד אתם יכולם לחזור לנסוע במאזדה 3:lol:)

לגבי ההערה:"זה המקסימום שיכלו להוציא מה-1.6 טורבו?" אם אתה כזה חזק בשיפורים אתה תמיד יכול ללמד אותם אך עושים את זה. משפט של ישראלי ממוצע שלא מבין יןתר מידי.

חוץ מי זה מי אנחנו הישראלים שנלמד את הצרפתים אך לעשות רכבי ספורט???.

עם כל הכבוד לכל החבר'ה פה שלא מפרגנים ולו בטיפה אני חייב להסכים עם כל מילה ומילה שלו, מישהו פה עשה עליה סיבוב/נסיעת מבחן, מישהו הרגיש איך היא מתנהגת בסיבובים, בחייאת רק נולדת וכבר מתחילים ניסיונות הרצח, תנו לזה צ'אנס ואולי עוד נופתע לטובה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה אוסף של חרטטנים אתם, ממש נשים זקנות :wink:

אם השילדה תהיה יורשת ראויה ל 306 (כמו שאכן מגזינים בחו"ל לא מפסיקים לפמפם), אז לא נתון המשקל ולא ההאצה יעניין אף אחד וכולכם תתעלפו ממנה ותייחלו לאחת.

אפשר לחשוב שה 306 (חוץ מה GTI6) או ה 205 היו מפלצות תאוצה.

בא לא נשכח שכולנו מתעלפים היום על ה GTI של VW שגם היא בדורות מסויימים (3-4 ) הייתה זבל עופות מצוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האמת? לא נראה לי שיש אפילו מישהו אחד בפורום שכזה מעניין אותו מה יהיה ומה יהיה גורלה.

:-D

חזק!:-D

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

וכמה שוקלת גולף GTI?

לא 1340 ק"ג?

פורסם
הקומבינה הזאת של עם נהג בלבד\מבחן תקני מקובלת בעוד רכבים של יצרנים אחרים או שהם נאלצו להשתמש בזה המקרה של הקרנף טון וחצי (1488 ק"ג על פי אלון הנתונים שצורף) הזה על מנת לייפות קצת מספרים?

פיז'ו עושים את זה דרך קבע - מציגים נתון לפי התקן ולידו נתון "אופטימי". וזה שיפור, כי פעם הם הציגו רק את הנתון הטוב מהשניים.

פורסם

אני אישית לא מאמין שפז'ו תחזור לימי הזוהר שלה בשנות ה-90, הרכבים היום כבדים, "בטוחים" והכי גרוע חסכוניים.

זה ההרכב הכי גרוע שהרבה בגללו הרכבים היום כבר לא כ"כ מהנים (אומנם קיימים אבל הרוב לא).

תראו את רכבי הגרופ B - קלים, לא בטוחים בעליל ועם מנועים עצבניים. זה רכב ספורט :)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
וכמה שוקלת גולף GTI?

לא 1340 ק"ג?

1328. ההבדל היחידי הוא שהGTI (גולף, כן?) לא מתיימרת להתנהג כמו 306, ואפילו לא כמו MK1.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
איזה יורשת, עם טון 400...

למה סתם לזרוק מספרים?

הנתון היבש הזה לא אומר כלום!!!, לפחות לפני זה היתה בודק ומגלה שיחס משקל/כ"ס המצב של הפיגו הרבה יותר טוב מVW GTI. וזה לא הדבר היחד יש כל כך הרבה פרמטרים כמו מיקום מרכז הכובד וכו' שמשפעים אז לא לי ולא לך אין מושג אז למה סתם לפסול.

בברכה, רונן8-)

פורסם

כמו שאמרתי, זקנות פולניות! :lol:

פורסם
לפחות לפני זה היתה בודק ומגלה שיחס משקל/כ"ס המצב של הפיגו הרבה יותר טוב מVW GTI.

איך הגעת למסקנה הזו?

אלא אם פיז'ו מספקים את נתוני ההספק שלהם במספרים הקסדצימלים, אז לגולף יש 10 כ"ס יותר ובערך 70 ק"ג פחות (לפי מה שנטען כאן, 1,400). לא יודע מה אתה רוצה גבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא יודע מה הוא רוצה אבל אני אגיד לך מה אני רוצה, לצאת חוצץ כנגד הפיג'ו שאף אחד עדיין בכלל לא נהג בה, כשכל ההבדלים בינה לבין הגולף זה 10 כ"ס ו 40 ק"ג, זה ממש לא רציני מצידך.

פורסם

לדעתי ה-308 הזו רלוונטית לשוק בערך כמו גרסת דיזל חדשה לטויוטה אייגו.

אני אשמח אם הפג'ו הזו תוכיח אותי על טעותי ותהיה כן מהנה/מהירה מספיק/ חדה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...