Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחידי שאותי מעניין ברכב הזה הוא ההתנהגות.

אם הוא יתנהג טוב כמו אבותיו עתירי הכבוד כמו אז לא ממש יהיה מעניין כמה זמן לוקח לו להגיע ל100.

המשקל כבד אולי מדי אבל כנראה שזה המחיר בייצור רכב בטוח היום .

אולי כדי להפסיק עם ההשמצות ולהמתין למבחן דרכים נורמלי?, אנשים כאן קופצים למסקנות כבר מדף נתונים יבשים כאשר עדין אין שום מבחן או חוות דעת ממישהו שנהג ברכב.

150 שלף ש"ח ?- תיהיה ריאלים ה308 בגרסת הטורבו הרגילה עולה ככה אז הGTI כנראה תעלה יותר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמובן שתוספת המשקל הזו מניבה נתון 100-0 פחות

טוב מרכב (כמעט) ריק, כפי שהיצרניות מדדו פעם. למיטב ידיעתי פיז'ו היא האחרונה שעדיין מציגה את הנתון

ה"מיופה" לצד נתון התקן.

מה שאתה אומר פה, בעצם, הוא שהנתוני ההאצה של הרכבים כיום טובים יותר מהמוצהר? נשמע מוזר שכן מגזין אוטו מדד עשרות רכבים שרובם הגדול לא שיחזר את נתון היצרן האיטי יותר.

(אגב, באיזו תקופה מדדו תאוצות כשהרכבים היו ריקים ממשקל עודף?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
רונן היקר, שמעת פעם על דיסוננס קוגנטיבי?

זה שרכשת פג'ו (לא כל כך מוצלחת) לא אומר שהמכונית שבתמונה טובה יותר.

מה אוהב להרגיש חכם? חוץ מיזה אומרים קוגניטיבי.

מה הקשר לרצון שלי לשמור על עקביות בתפיסות שלי??:?, אני בסך הכול אומר שאי אפשר להגיד שהרכב עגלה והוא רק יצא ואף אחד לא נסע בו.

אני לא אמרתי עם הוא יותר טוב או פחות.

נ.ב לפחות פעם הבאה שאתה מנסה לצאת חכם תכניס משהו קשור:-P

בברכה, רונן8-)

פורסם

מה שבאמת מעניין, האם השילדה וההגה טובים והאם בקרת האחיזה ניתנת לניתוק מלא כמו ב 207 GTI.

הספק אפשר לשפר (במיוחד אם היא גודשת) וגם אחיזה.

5 דלתות? אם תהיה לי משפחה, אין לי בעיה להסתדר עם כזה רכב.

האמת, מי אמר שיביאו אותה בכלל לארץ? היא ידנית, השם ישמור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצטער לחלוק על הטון הכללי בשרשור - ה GTI של פז'ו מעולם לא היו החזקות ביותר או המהירות ביותר, הן היו בעלות השלדה הטובה ביותר וההגה הטוב ביותר. אם ה 308 תחזור לקו הזה, אני אקנה אותה (אם אוכל) גם אם היא לא תהיה המהירה ביותר ל 100.

בשבילי, בגילי ומעמדי, זה שיש לה 5 דלתות ולא 3 זה רק יתרון.

פורסם
רונן היקר, שמעת פעם על דיסוננס קוגנטיבי?

זה שרכשת פג'ו (לא כל כך מוצלחת) לא אומר שהמכונית שבתמונה טובה יותר.

דיסוננס קוגנטיבי? אני לא בטוח שהבנת את המשמעות של דיסוננס קוגנטיבי. מצ"ב ההגדרה המדוייקת:

"מצב של אי-התאמה בין תפיסות שונות של הפרט לבין עצמו, או בין עמדות הפרט לבין התנהגותו בפועל"

אני מציע שתחזור ותקרא איזה ספר מבוא לפסיכולוגיה:wink:

ובנוגע לדיון המתמשך, כמו שאמר פה מישהו מוקדם יותר, אני שמח על כל גרסת ספורט שיוצאת לשוק. ואדרבא אם זאת גרסה עממית וזולה יותר.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

לא יודע איפה נופלת ה 307 XSI אצל חובבי ההגה, אבל בשבילי היא מכונית מהנה יותר מהמשפחתיות הרגילות, גם אם היא לא הכי מהירה, אם ה 308 GTI תשמר את זה, אשקול בהחלט מעבר אליה, יכול להיות שלא תהיה מספיק הארד קור להצדיק את ראשי התיבות, אבל מכונית שונה וטובה מהממוצע יכול מאוד להיות שתהיה.

פורסם
עם משקל עצמי של טון ו-400 קילו :shock: אני איכשהו לא ממש מטפח ציפיות. מצד שני אוטוקאר מפמפמים כל הזמן שפיז'ו רוצים

לחזור לעידן ה-GTi's של פעם ולמכוניות מתנהגות. אז מי יודע...

אם אני זוכר נכון (ואתה בטח יכול לבדוק זאת ו/או יודע טוב ממני), ההתדרדרות באיכות הניהוג של פיז'ו החלה כשהפסיקו לייצר את המתלים שלהם in-house ועברו לקנות מקבלן חיצוני (כמו כולם). מה-307 צפונה ניכר כי מה שייחד את הפיז'ו (והסיטרואן עם המתלים הסטדנרטים) של שנות ה-80' וה-90', שילוב של ניהוג מצויין, כיול משובב, והכל לא על חשבון נוחות הנסיעה - נעלם.

לגבי ההערה:"זה המקסימום שיכלו להוציא מה-1.6 טורבו?" אם אתה כזה חזק בשיפורים אתה תמיד יכול ללמד אותם אך עושים את זה. משפט של ישראלי ממוצע שלא מבין יןתר מידי.

תמיד טוב לדעת עם מי אתה מדבר, לפני שפולטים שטויות.

איזה יורשת, עם טון 400...

אכן. יש לזכור שמשקל לא משפיע רק על הביצועים. יש לו (מממ...) משקל מכריע גם לגבי התנהגות הרכב.

תראו את רכבי הגרופ B - קלים, לא בטוחים בעליל ועם מנועים עצבניים. זה רכב ספורט :)

לא, זה רכב גרוטיידא שבנה רגע עם החברים (בעיקר מקרטון), וששמו עליו מנוע. אם ראית פעם אחת אתה יודע שילד בן שנתיים עלול לפרק אחת, אם משאירים אותם ביחד לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה אוהב להרגיש חכם? חחח חוץ מיזה אומרים קוגניטיבי.

אומרים קוגנטיבי. "I" היא לא כמו "ee". ולהרגיע מהר את הטון. בתור מי שיש לו קורולה בסמלון, אני הייתי מחריש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
S^M - התקן מחייב את היצרניות להציג נתון ביצועים שנמדד כשהרכב מלא בכל הנוזלים והשמנים למיניהם,

כולל חצי מיכל דלק ומשקל השווה ערך לשני נוסעים. כמובן שתוספת המשקל הזו מניבה נתון 100-0 פחות

טוב מרכב (כמעט) ריק, כפי שהיצרניות מדדו פעם. למיטב ידיעתי פיז'ו היא האחרונה שעדיין מציגה את הנתון

ה"מיופה" לצד נתון התקן.

פיג'ו וסיטרואן מציגות את הנתון של האצה עם נהג בלבד במקרים שהתוצאה לא ממש מחמיאה למכונית.

הנוהג הזה החל בתחילת שנות ה 90' עם הפיג'ו 605 והסיטרואן XM 2.0 וכיום הם משתמשים בו בפיג'ו 308 1.6 האוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם אני זוכר נכון (ואתה בטח יכול לבדוק זאת ו/או יודע טוב ממני), ההתדרדרות באיכות הניהוג של פיז'ו החלה כשהפסיקו לייצר את המתלים שלהם in-house ועברו לקנות מקבלן חיצוני (כמו כולם). מה-307 צפונה ניכר כי מה שייחד את הפיז'ו (והסיטרואן עם המתלים הסטדנרטים) של שנות ה-80' וה-90', שילוב של ניהוג מצויין, כיול משובב, והכל לא על חשבון נוחות הנסיעה - נעלם.

נכון.

מאז ימי הפיג'ו 404 פיג'ו יצרו בעצמם את בולמי הזעזועים, ולא קנו אותם מספקי חוץ, עד הפיג'ו 607, שהיתה הראשונה שהשתמשה בבולמים שנקנו מספק חיצוני.

השינוי שחל בפיג'ו 307 הוא בעיקר בסדר העדיפויות של פיג'ו, שניסו לחקות את הצלחת הגולף MK4 ע"י יצירת מראה מכובד ועשיר, ולאור הניסיון הרב שיש לפיג'ו, כנראה שהשילוב של נוחות נסיעה והתנהגות כביש לא ממש עמד בראש סדר העדיפויות שלהם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דיסוננס קוגנטיבי? אני לא בטוח שהבנת את המשמעות של דיסוננס קוגנטיבי. מצ"ב ההגדרה המדוייקת:

"מצב של אי-התאמה בין תפיסות שונות של הפרט לבין עצמו, או בין עמדות הפרט לבין התנהגותו בפועל"

אני מציע שתחזור ותקרא איזה ספר מבוא לפסיכולוגיה:wink:

ובנוגע לדיון המתמשך, כמו שאמר פה מישהו מוקדם יותר, אני שמח על כל גרסת ספורט שיוצאת לשוק. ואדרבא אם זאת גרסה עממית וזולה יותר.

לראיה: לבחור הלא כ"כ נחמד יש סמלון עם 307, מן הסתם יש לו אחת בבית או שלאמא שלו יש, או לסבתו. הוא מאמין שפג'ו מייצרים את המכונית הכי טובה בעולם רק כי יש לו כזו, הוא הופך מהחסרונות שלה ליתרונות וכך מצדיק את הרכישה שביצע באמצעות תירוצים "הום מייד". (אולי שילמד אותנו איך רושמים "הום מייד" בעברית?)

עד כאן פסטינגר 8) נחזור לנושא המקורי שהוא פג'ו מייצרים יאכטה חדשה, שנראית כמו ספינת קרוזים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אז האם ה-308GTi תהיה תשובה ראויה לפולקסווגן שירוקו ורנו מגאן ספורט?

שירוקו לא קשורה פה, מולה יש את ה RCZ.

זו סה"כ RCZ בעיצוב הרגיל שלה, למה מישהו פה חושב שיש פה איזה קסם ופתאום היא הולכת להתנהג כמו 306?

אין פה שום תחרות וגם לא כוונה להתחרות במגאן ובגולף הספורטיביות.

emotion of motion

פורסם
האמת, מי אמר שיביאו אותה בכלל לארץ? היא ידנית, השם ישמור.

תכלס :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...