Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מה הקשר לשירוקו?

הן לא באותה קטגוריה בכלל.

ה308 נראית סולידית מדי, אם 2 דלתות מיותרות מדי ונתונים ממוצעים.

נחכה ונראה איך ההתנהגות.

אני אישית מברך על כל גרסה מחוזקת שיוצאת לפועל ולזאת עוד יש סיכוי להגיע לארץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע מה הוא רוצה אבל אני אגיד לך מה אני רוצה, לצאת חוצץ כנגד הפיג'ו שאף אחד עדיין בכלל לא נהג בה, כשכל ההבדלים בינה לבין הגולף זה 10 כ"ס ו 40 ק"ג, זה ממש לא רציני מצידך.

אני יודע שזו תהיה גרוטאה ואתה יודע שזו תהיה גרוטאה, אז בשביל מה השכנוע העצמי, הציפיות הגבוהות, האכזבה הבלתי נמנעת ואז, באקט של הדחקה, ציפיה לעוד ממשיכה מודרנית ל306. לא נמאס? תקלטגו אותה כמו מה שהיא: עוד יצרנית שמנסה להיות VW. חוצמזה, איפה יצאתי חוצץ? רק אמרתי שזה בזבוז זמן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הידיעה הזאת הזכירה לי משהו...

פיג'ו לא תייצר יותר GTI.

100-0: 8.3 שניות (לפי התקן המחייב, או 7.7 שניות רק עם נהג) מה הכוונה ב"תקן מחייב"?

ROEE כתב:

ההבדל היחידי הוא שהGTI (גולף, כן?) לא מתיימרת להתנהג כמו 306, ואפילו לא כמו MK1
למה שהGTI 308 תתיימר להתנהג כמו ה306 אם ה308 בכלל מתיימרת להיות גולף?

אגב, המשקל של הגולף הוא לדגם ה5 דלתות?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

איזה תגובות "איכותיות"

רכב 200 כ"ס איבזור מפה ועד הודעה חדשה ויש פה כאלה שחושבים שהיא תתומחר ב150K ש"ח?? אתם חיים בללה לנד!

זאת לא תשובה לשירוקו? נכון. בשביל זה את את הRCZ.. זה לא אמור להתחרות בשירוקו.

הGTI של פיג'ו עשתה לי לפחות משהו ששום GTI לא עשתה לעולם - מצטער ROEE גם לא הVW שהיא באמת מצוינת לדעתי.

מבחינתי הבנצ'מרק שלי היא ה106GTI שהיוותה מבחינתי האישית את הכייף הכי גדול לשקל ועד היום אני מתגעגע לפג'טה שהיתה לי הרבה יותר מאשר אני מתגעגע לסובארית שמכרתי. . .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לגבי הנתון בהחלט טעיתי זה לא נכון.

אבל אני חוזר הנתון של המשקל שציינתה לא אומר כלום. זה שכבר החלטתה שזה עגלה רק מוכיח שאתה לא מבין גדול.

אתה לא חייב לקנות זה בסדר.

בברכה, רונן8-)

פורסם

רונן היקר, שמעת פעם על דיסוננס קוגנטיבי?

זה שרכשת פג'ו (לא כל כך מוצלחת) לא אומר שהמכונית שבתמונה טובה יותר.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

די להתלונן.

אכן אין לה נתונים מסמרי שיער, לא נורא, כל רכב ספורטיבי שיבלוט מעדר המזדה 3 מבורך.

רק חבל שאם יביאו אותה לארץ, יצמידו לה בטח כזה מחיר שיוריד את כל החשק והם ימכרו 10 יחידות בלחץ. (תחזית שלי :-D).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מצרף תחזית משלי: 180K ש"ח, עם הנחה של 10K אחרי מו"מ כדי "להתחרות" ב- TSI 160 (יותר זריזה על הנייר עם הרבה פחות כ"ס) ובאלפא ג'ולייטה. 10 יחידות? רק אם אתה מחשיב את אלה של המקורבים ליבואן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רועי צוקרמן מה קרה אין אף אתר שאתה כותב בו חדשות רכב ואתה נותן לנו בחינם מה שאתה מרוויח עליו כסף?

עומר ג R מה מצפה לנו מאברט שיתחרה בזה?

לכל מי שמזכיר את הגולף, פיג'ו עשו שימוש הרבה יותר טוב בשם GTI מפולקסווגן אבל כמו שאמרו יש פה יותר מדי דלתות.

8.3 0-100 נשמע ממש משעמם למי שרוכב על אופנוע.

אייל

פורסם

8.3 0-100 לרכב ספורטיבי שמתיימר איפשהו להתחרות בGTI הנוכחית? נו באמת.... רק חסר שם גיר AL4 להשלים את החגיגה.

אגב, אתם לא יכולים לחשוד ברועי בשינאת פיג'ו ,הבחור התנייד על 307XSI אם זכרוני אינו מטעה אותי. נסיון דיי רע להוציא גרסא ספורטיבית ל307 אבל לפחות מספר הדלתות שם היה נכון.

נ.ב. ההגה שם הוא העתק כמעט מושלם של ההגה בגולף GTI דור 5 ו6

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה בדיוק היה ספורטיבי ב-307XSI ?

זו סה"כ היתה 307 מאובזרת עם ג'אנטים גדולים יותר וצמיגים דקים יותר ועוד קצת פיצ'יפקס,ספורטיבית היא לא היתה ולא ממש התיימרה להיות כזאת.

לעניין ה-308GTI, כמו שכבר כתבו פה, לאף אחד כאן לא יצא לנהוג בה אבל כבר יש מליון ואחת ספקולציות.

הלוואי שיביאו אותה לארץ רק כדי לשבור את המראה הליסינגי של כבישי ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

S^M - התקן מחייב את היצרניות להציג נתון ביצועים שנמדד כשהרכב מלא בכל הנוזלים והשמנים למיניהם,

כולל חצי מיכל דלק ומשקל השווה ערך לשני נוסעים. כמובן שתוספת המשקל הזו מניבה נתון 100-0 פחות

טוב מרכב (כמעט) ריק, כפי שהיצרניות מדדו פעם. למיטב ידיעתי פיז'ו היא האחרונה שעדיין מציגה את הנתון

ה"מיופה" לצד נתון התקן.

פורסם

עכשיו באים ?

מאוחר מידי ותשובה חלקית ביותר.

איפה הם היו 10 שנים ? עם זה יהיה להם קשה להשתחרר מהתדמית המבוגרת והמשעממת שהם נמצאים בה.

עכשיו יהיה להם קשה מאוד להצטיין,

מצד אחד יש VAG איכותיות וחזקות ומהצד השני יש רנו ספורט היפראקטיביות.

הפז'ו כנראה תיפול באמצע.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

האחד אומר היא תיפול באמצע, האחר טוען שהיא מתיימרת להיות גולף, אותי מעניין לדעת מהיכן הדעות הנחרצות לגבי ה308, מישהו פה ישב על כסא הנהג שלה , מישהו פה עשה עליה סיבוב סטייל אילן פייביש :-) ?

ולפני שאתם מצבעים טבח עם לפיג'ו ולכל אלה שכל מה שהצליחו להוציא ממנה זה רק 200 כ''ס עם מומנט של 28 קג''מ בלבד, רק תזכורת הגולף מצוידת במנוע גדול 2.0 שמייצר 210 כ''ס עם מומנט זהה לפיג'ו , אני אומר , זה כל מה שהבווארים הצליחו להוציא ?

אגב למי שהזכיר את תאוריית הדיסוננס הקוגניטיבי של פסטינגר אז כנ''ל לכל בעלי הגולפים.

שיהיה לילה טוב ושאלה יהיו הבעיות והויכוחים של כולנו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...