Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בולשיט יכול אולי להביא אותך לצמרת אבל לא יכול לשמור אותך שם.

בב"ח,

ארז רונן

.

 

תוכן הדברים נמחק.

נא לשמור על תרבות דיון ולהתיחס לגופו של עניין בלבד.

בני, מנהל הפורום

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע, בתעשיה האווירית יש מבחר חנויות המוכרות מוצרים שונים במחירים מוזלים לעובדי התעשיה ולכל שאר האזרחים המגיעים לפיתחם.

תאר לעצמך שבמו"מ מול משרד התחבורה על מבחן רישוי חד שנתי לרכבי אספנות, ההטבה הייתה ניתנת לחברי מועדון אחד בלבד.

 

יש הבדל בין רשות ממשלתית או מונופול, ששם אסור לבצע מבצעים לחברי מועדון X לבין מועדוני חברים שונים. קח למשל את מועדון חבר או מועדון הוט אשר משיגים הנחות גבוהות לחבריהם ברכישת רכב חדש לפעמים עשרות אלפי שקלים. ומפרסמים את המבצעים שלהם ברדיו ובכל מקום. למרות שאתה לא יכול להצטרף לחבר. אז מה לא תקנה רכב ? דוגמאות יש לרוב (המשביר , מועדוני לקוחות של שופרסל, מגה וכד')

 

למרות שאני לא חבר מועדון אני חושב שהפרסום במקום, וזאת שיטה טובה מאוד לגייס חברים. לא רוצה , לא חייב.

 

 

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כאשר הדעה נוגדת לשלך, יש לך נוהג לכתוב בצורה בוטה. גם הדרך שלך לא מכובדת. מצא מין את מינו.

 

אתה בהחלט צודק, יש לי לעיתים נוהג לכתוב בצורה בוטה אבל זה לא קשור בכלום לדעה שמנוגדת לדעתי.

 

בשל התפקיד שאני נושא כאן, אני לא אפרט מהוא הסויווג האמיתי של הודעות שגורמות לי להגיב בבוטות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה יודע, בתעשיה האווירית יש מבחר חנויות המוכרות מוצרים שונים במחירים מוזלים לעובדי התעשיה ולכל שאר האזרחים המגיעים לפיתחם.

לידיעתי, החנויות של התעשיה האווירית , בשנות ה70 המוקדמות (1970 עד שנות ה-80) היו מיועדות אך ורק לעובדי התעשייה, לו רצית לקנות שם היית צריך להפעיל חברים שעבדו בתעשייה.

כך גם היום לו אתה רוצה להשתתף במבצעי "חבר" אתה צריך להיות חבר ב"חבר" והם עוד מפרסמים זאת ברבים.

לכן להקניט זה קל , אבל לפרגן זה הרבה יותר קשה.

מה"גורר"

מצא משה

פורסם

איגוד של מועדון הוא "כח" לקניה להנחות ולעוד הטבות.

לכן זה חשוב מאד וכל הכבוד על היוזמה הברוכה. של הרעיון.

כמו כן זה פורום של מועדון החמש ועל כן מן הראוי שיפורסם בפורום זה.

כל מועדון נותן הטבות לחברי המועדון אותו הוא מיצג .

מי שרוצה יצטרף מי שלא לא יצטרף {מדינה דמוקרטית)

ועלכן אנני מבין על מה הכעס והויכוח? :evil:

פורסם
יש הבדל בין רשות ממשלתית או מונופול, ששם אסור לבצע מבצעים לחברי מועדון X לבין מועדוני חברים שונים. קח למשל את מועדון חבר או מועדון הוט אשר משיגים הנחות גבוהות לחבריהם ברכישת רכב חדש לפעמים עשרות אלפי שקלים. ומפרסמים את המבצעים שלהם ברדיו ובכל מקום. למרות שאתה לא יכול להצטרף לחבר. אז מה לא תקנה רכב ? דוגמאות יש לרוב (המשביר , מועדוני לקוחות של שופרסל, מגה וכד')

 

למרות שאני לא חבר מועדון אני חושב שהפרסום במקום, וזאת שיטה טובה מאוד לגייס חברים. לא רוצה , לא חייב.

 

 

ירון

לצערי, הכרתי את ראובן זומר רק ביום המסלול שהוא אירגן בנחשונים. (כשאני כותב לצערי אני מתכוון שחבל שלא הכרתי אותו קודם). מההכרות הקצרה, התרשמתי, שהבחור חי ונושם ספורט מוטורי ורכבים ישנים והרצון והדאגה שהעסק ידפוק כמו שצריך ושהחברים יצאו מסופקים, הם בראש מעייניו. מדוע אני מלאה אותך בסיפור הזה, מאחר וראובן אירגן את יום המסלול לחובבי רכבי האספנות באשר הם ולא לחברי מועדון החמש בלבד למרות שהינו חבר במועדון. אני מאמין שגם בפנייתו לחברת הדלק (ולפי מה שכתוב במודעה זו יוזמה שלו), התכוון ראובן לדאוג לכל אספני הרכב באשר הם ולא לחברי מועדון החמש בלבד.(יצער אותי מאוד להווכח שטעיתי). הפירסום בערוצים השונים היה מובן אילו המועדון היה פותח תחנת דלק משלו ומוכר דלק לחבריו במחיר מסובסד. אז גם אי אפשר היה לבוא בטענות. עיני לא צרה על ההשגים של המועדון (למרות מה שליטל חושבת) ואני גם לא פרובוקטור. כשהתחושה שלי לא טובה לגבי עניין מסויים, אני מוציא את זה החוצה גם בעבור זה שאאלץ לספוג האשמות ולפעמים גם עלבונות. אמר מי שאמר: "אל תבהל מאנשים הממעיטים מערכך, הם מנסים להקטין אותך לגודל שלהם".

ארז רונן

פורסם
איגוד של מועדון הוא "כח" לקניה להנחות ולעוד הטבות.

לכן זה חשוב מאד וכל הכבוד על היוזמה הברוכה. של הרעיון.

כמו כן זה פורום של מועדון החמש ועל כן מן הראוי שיפורסם בפורום זה.

כל מועדון נותן הטבות לחברי המועדון אותו הוא מיצג .

מי שרוצה יצטרף מי שלא לא יצטרף {מדינה דמוקרטית)

ועלכן אנני מבין על מה הכעס והויכוח? :evil:

 

 

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
לידיעתי, החנויות של התעשיה האווירית , בשנות ה70 המוקדמות (1970 עד שנות ה-80) היו מיועדות אך ורק לעובדי התעשייה, לו רצית לקנות שם היית צריך להפעיל חברים שעבדו בתעשייה.

כך גם היום לו אתה רוצה להשתתף במבצעי "חבר" אתה צריך להיות חבר ב"חבר" והם עוד מפרסמים זאת ברבים.

לכן להקניט זה קל , אבל לפרגן זה הרבה יותר קשה.

מה"גורר"

שלום משה,

היום כל אחד יכול לקנות בחנויות התעשיה האווירית(לכסף אין ריח) כשכל מה שאתה צריך זה תעודת זיהוי בכניסה(מה אין כניסה ל"ערבים טובים"???).

לגבי "חבר" אין לי תשובה בדוקה, אולי "חבר" נותן רשת ביטחון לספקים ולכן הוא מגביל את הקניות לאנשי כוחות הביטחון בלבד.

 

תודה עבור הגרירה,

 

ארז רונן

 

נ.ב.

לגבי הפירגון, הינה ציטוט שלי מלפני כמה ימים שיכול להשמע כמפרגן:

אני לא חסיד של מועדון זה או אחר אבל אני חושב שקצת לא הוגנת ההכרזה שלך. חוזקו של גוף נמדד במספר האנשים החברים בו ומן הסתם בדמי החבר שהם משלמים. לשבת בצד ולחכות להצלחות של המועדון ורק אז להצתרף זה ממש NO NO.

ארז רונן

פורסם

מכל הוכוח הזה לא הבנתי מה גודל ההנחה שחבר המועדון יקבל?

אני מקבל היום בתחנות דלק כ- 30 אג' הנחה בתדלוק עצמי ,

האם ההנחה של הכרטיס הינה משמעותית או שמא זהו קשקוש בלבד,

 

בפרסום רצוי לפרסם מה ההנחה הוויכוח הסוער הזה לא היה מתקיים ,

וכדאי לכור שסוף מעשה במחשבה תחילה...

_________________

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

שלום ארז,

 

על פי ראייתי למועדון ה- 5 יש את כל הלגיטימציה לפרסם את ההטבה הניתנת לחבריו גם בפורום שאינו סגור.

ליוזמות מסוג זה, מעבר להטבה עם חברי המועדון, יש גם מניע משני - למשוך אחרים אליו.

 

גם תחרויות שונות הנערכות ע"י מועדון ה- 5 (הגביע הנודד למינהו) מותנות בחברות במועדון ומפורסמות בפורום הכללי,

אם איני טועה גם ההזמנה להצגת המכוניות בתערוכת אוטומוטור הייתה לחברי המועדון אך פורסמה כאן.

 

להיפך, דווקא "הצנעת" העניין בפורום הסגור הייתה מעוררת יותר טרוניה כאילו יש עניין להסתיר אותה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לצערי, הכרתי את ראובן זומר רק ביום המסלול שהוא אירגן בנחשונים. (כשאני כותב לצערי אני מתכוון שחבל שלא הכרתי אותו קודם). מההכרות הקצרה, התרשמתי, שהבחור חי ונושם ספורט מוטורי ורכבים ישנים והרצון והדאגה שהעסק ידפוק כמו שצריך ושהחברים יצאו מסופקים, הם בראש מעייניו. מדוע אני מלאה אותך בסיפור הזה, מאחר וראובן אירגן את יום המסלול לחובבי רכבי האספנות באשר הם ולא לחברי מועדון החמש בלבד למרות שהינו חבר במועדון. אני מאמין שגם בפנייתו לחברת הדלק (ולפי מה שכתוב במודעה זו יוזמה שלו), התכוון ראובן לדאוג לכל אספני הרכב באשר הם ולא לחברי מועדון החמש בלבד.(יצער אותי מאוד להווכח שטעיתי). הפירסום בערוצים השונים היה מובן אילו המועדון היה פותח תחנת דלק משלו ומוכר דלק לחבריו במחיר מסובסד. אז גם אי אפשר היה לבוא בטענות. עיני לא צרה על ההשגים של המועדון (למרות מה שליטל חושבת) ואני גם לא פרובוקטור. כשהתחושה שלי לא טובה לגבי עניין מסויים, אני מוציא את זה החוצה חשוב להוציא החוצה אין עם זה כל בעיה גם בעבור זה שאאלץ לספוג האשמות ולפעמים גם עלבונות. לא עלבתי , לא הטחתי אשמות וחלילה לא ניסיתי להמעיט בערכך , טענתי טענה נגדית אמר מי שאמר: "אל תבהל מאנשים הממעיטים מערכך, הם מנסים להקטין אותך לגודל שלהם".

 

ולעניין , עדיין מאוד מקובל בארץ שמי שחבר במועדונים מסויימים מקבל הנחות והבולטים בכך הם "חבר" - מועדון אנשי צבא הקבע ו "הוט" מועדון השוטרים שמשיגים עד עשרות אלפי שקלים הנחה בקניה של דירות /מכוניות וכד'.

ואם מה שאתה חושב נכון , לדעתי עדיף לשאול קודם בפרטי את ראובן ואז להעלות טענות עם בסיס ולא לפי חשדות שונים.

 

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
במידה ומועדון החמש מעוניין למכור מנויים חדשים עדיף שיעשה זאת בפורום קניה ומכירה.

במידה והמועדון מעוניין לידע את חבריו בהטבות החדשות מוטב שיעשה זאת בפורום הסגור.

החליט המועדון לפרסם את השגיו בפורום הכללי, שישתף בהישג את כל רכבי האספנות בארץ מבלי להתנות זאת בחברות.

 

השגים שהמועדון משיג בענין רכבי אספנות, הם לא לתועלת חברי המועדון בעלי רכב אספנות, אלא לתועלת כלל בעלי רכבי האספנות בהווה ובעתיד, שכן את הישגייהם אלה הם מנהלים מול גורמי ממשל רשמיים. במקרה זה, כל אלה שאינם חברים במועדון, פשוט תופסים "טרמפ" ונהנים מעמל חברים.

יחד עם זאת, זכותו של המועדון המאגד חברים בתוכו להתארגן ולהשיג הטבות והנחות לחברים במועדון, בפרט כשהטבות אלה מושגות מגורמים פרטיים.

אאל"ט, יצא לי לראות בעבר שמי שמחזיק כרטיס מנוי של מפעל הפיס, מקבל הנחה בספארי.

תאר לעצמך שהקאנטרי המקומי היה מפרסם שכל מנוי זכאי ל-10 אחוז הנחה בטיסות אלעל.

אתה רוצה 10 אחוז הנחה?- תרשם לקאנטרי.

אתה רוצה הנחה בתידלוק - תרשם למועדון.

אני לא מוצא כל פסול באופן שבו המועדון פירסם את הטבת התידלוק, גם אם מאחרי זה ניצב הרעיון לגייס חברים נוספים.

חבר לא חייב להיות בעל רכב אספנות, משמע הוא יכול לתדלק גם רכבים אחרים.

 

אני לא חבר במועדון ה-5 או במועדון אחר.

אני לא מכיר אף אחד מחברי המועדון כחברי מועדון.

אני לא מכיר את הפורשים, המתנגדים וכיו"ב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.


×
×
  • תוכן חדש...