Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עיני לא צרה על ההשגים של המועדון (למרות מה שליטל חושבת) ואני גם לא פרובוקטור. כשהתחושה שלי לא טובה לגבי עניין מסויים, אני מוציא את זה החוצה גם בעבור זה שאאלץ לספוג האשמות ולפעמים גם עלבונות.

תוציא תוציא .......

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשוב להוציא החוצה אין עם זה כל בעיה ... לא עלבתי , לא הטחתי אשמות וחלילה לא ניסיתי להמעיט בערכך , טענתי טענה נגדית

ירון, מצטער שלא הסברתי עצמי כהלכה. לא אליך שייכתי את ההעלבות והאשמות. הראשון, השבתי לו בגוף השרשור והשני, למרות שכמה דקות לאחר שכתב את הודעתו פניתי אליו בהודעה פרטית עם הבקשה הבאה :

"התגובה שלך לא ראויה. דעות יש לכאן ולכאן ולא צריך להכנס להעלבות אישיות.

תחשוב שנית, אולי תמצא לנכון לשנות את תגובתך.

כל טוב,

ארז "

העדיף להתעלם והודעתו, שנמצאה לא ראויה ע"י מנהל הפורום, נמחקה.

ולעניין , עדיין מאוד מקובל בארץ שמי שחבר במועדונים מסויימים מקבל הנחות והבולטים בכך הם "חבר" - מועדון אנשי צבא הקבע ו "הוט" מועדון השוטרים שמשיגים עד עשרות אלפי שקלים הנחה בקניה של דירות /מכוניות וכד'.

ואם מה שאתה חושב נכון , לדעתי עדיף לשאול קודם בפרטי את ראובן ואז להעלות טענות עם בסיס ולא לפי חשדות שונים.

ירון

מי שיקרא את הודעתי המקורית וכדי לחסוך חיפוש אצטט:

אני מציע לבעלי רכבי אספנות שאינם חברים במועדון ה-5, שכאות מחאה על שמועדון שמתיימר לדאוג לאינטרסים של חבריו בפרט ושל כל חובבי רכבי האספנות ככלל, המוציא הודעה בפורום הציבורי שעושה סלקציה בין מי שאיתם לבין מי שלא, להפסיק לתדלק את רכביו בתחנות "דלק".

יוכל לראות שההודעה טובה, עיניינית וראויה (לפחות בעיניי). הבעת דיעה זה דבר לגיטימי, מחאה זה דבר לגיטימי. סתימת פיות, לא.

(ולא ירון, אני לא חושב שאתה סותם את פי, פשוט אני מנצל את ההודעה שלך כדי לאמר את שעל ליבי).

(הערת אגב, הטעות לגבי תחנות דלק נובעת מההודעה המקורית של מועדון ה-5)

ארז רונן

ארז רונן

פורסם
השגים שהמועדון משיג בענין רכבי אספנות, הם לא לתועלת חברי המועדון בעלי רכב אספנות, אלא לתועלת כלל בעלי רכבי האספנות בהווה ובעתיד, שכן את הישגייהם אלה הם מנהלים מול גורמי ממשל רשמיים. במקרה זה, כל אלה שאינם חברים במועדון, פשוט תופסים "טרמפ" ונהנים מעמל חברים. ימצאו אנשים שתקנה 07:00-09:00 למשל, אינה לרוחם ויצעקו "מי שמכם" (שם אתכם).

יחד עם זאת, זכותו של המועדון המאגד חברים בתוכו להתארגן ולהשיג הטבות והנחות לחברים במועדון, בפרט כשהטבות אלה מושגות מגורמים פרטיים. יש כאן פרדוקס, לשבת במו"מ מול גורמי ממשל רשמיים ולהשיג תוצאות/הגבלות המחוייבות בחוק, זה מחייב את כלל הציבור. אבל הטבות לא מחייבות מול גורמים פרטיים זה רק לחברי המועדון?

אאל"ט, יצא לי לראות בעבר שמי שמחזיק כרטיס מנוי של מפעל הפיס, מקבל הנחה בספארי.

תאר לעצמך שהקאנטרי המקומי היה מפרסם שכל מנוי זכאי ל-10 אחוז הנחה בטיסות אלעל.

אתה רוצה 10 אחוז הנחה?- תרשם לקאנטרי.

אתה רוצה הנחה בתידלוק - תרשם למועדון.

אני לא מוצא כל פסול באופן שבו המועדון פירסם את הטבת התידלוק, גם אם מאחרי זה ניצב הרעיון לגייס חברים נוספים.

חבר לא חייב להיות בעל רכב אספנות, משמע הוא יכול לתדלק גם רכבים אחרים.

אני לא חבר במועדון ה-5 או במועדון אחר.

אני לא מכיר אף אחד מחברי המועדון כחברי מועדון.

אני לא מכיר את הפורשים, המתנגדים וכיו"ב.

.

אין לי פתרון לבעיה, אבל אם יש למועדון היכולת והמהלכים מול משרד התחבורה, שמשפיעים עלי באופן ישיר, לחיוב או לשלילה, מבלי להיות חבר במועדון, כך אני דורש להנות גם מההטבות שהמועדון משיג לחבריו, מבלי להיות חבר במועדון.

אתה יכול לראות את ההגיון בדברים שאני מציג?

נ.ב.

אוי לא, רן נוכח בפורום.

ארז רונן

פורסם

ארז ידידי

מחוץ לוויכוח כן או לא לפרסם ואיפה, בעבר שהצעתי לתת לחברי מועדון

הנחות במקומות מסויימים נופנפתי בתירוצים שעצם החברות במועדון היא הזכות ואין צורך

בשום דבר נוסף.

וראה איזה פלא היום דווקא כולם מפרגנים בזכות חברות במועדון הנותן תמורה לחבריו

לדעתי התקדמות נהדרת, אתה לא חושב כך?

עוד מעט אפילו אני ארצה לחזור.

אגב, גש לתחנת דלק קרובה התקן דלקן וקבל הנחה של 40 אג' לכל ליטר ללא צורך לשלם

כופר נפש של...כמה זה יוצא היום?

אם הסתבכת דבר איתי אסדר לך הנחת שוטר....:mm_tongue - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אין לי פתרון לבעיה, אבל אם יש למועדון היכולת והמהלכים מול משרד התחבורה, שמשפיעים עלי באופן ישיר, לחיוב או לשלילה, מבלי להיות חבר במועדון, כך אני דורש להנות גם מההטבות שהמועדון משיג לחבריו, מבלי להיות חבר במועדון.

אתה יכול לראות את ההגיון בדברים שאני מציג?

נ.ב.

אוי לא, רן נוכח בפורום.

בוא נצא מתוך הנחה שאתה צודק - רק לצורך הדיון

למועדון ה5 ניתנת הנחה במחיר מוצר כל שהו (שעניינו רכב) ההנחה תקפה עם הצגת תעודת חבר מועדון

ובאה מתוקף ההתאגדות כמועדון - אתה, (אפילו באופן לגיטימי) רוצה את ההטבה הזו בזכות בעלותך על רכב אספנות

איך ברצונך לפנות לנותן ההטבה? - "תשמע גם לי יש רכב אספנות - גם אני רוצה הנחה" יענה לך אותו גורם בערך כך: "וואלה?"

או שאולי תביא את רכב האספנות שלך למשרדי החברה ותציג אותו בפני מנהליו - אני בטוח שזה ישפיע וגם אתה תקבל הנחה

או שיש לך רעיון אחר?! - איך תקבל גם אתה את ההנחה מבלי להיות חבר בקבוצה המקבלת את ההטבה, איזה אינטרס יש לנותן ההטבה

לתת את ההטבה לגורם בודד אלה אם הוא חבר בקבוצה שיש לה כח קניה מעצם גודלה.

משקלך היחסי בתוך הקבוצה הוא זה שמעצים אותה ומקנה לך את הזכות לקבל הטבה - אני בטוח שאת זה אתה יכול להבין

פורסם

האם כל מי שנהנה מהטבות האספנות בביטוח ובטסטים חייב להצטרף למועדון ה-5 ? לא !

אז מדוע המועדון לא יכול לפרסם את ההטבה הנ"ל, גם אם היא רק לחברי המועדון, הרי מדובר כאן ב-ד-י-ו-ק באותו משקל רק מהצד השני של המאזניים.

אני ממש נדהם שגם מהשרשור הזה התפתח וויכוח. ארז, אתה צריך דחוף חומוס סעיד כדי להרגע (עוד לא ראיתי מישהו שאחרי החומוס הזה לא יושב, מלטף את הבטן ואומר שהחיים יפים).

ולמען השם, מהה לעזאזל קרה ?! מקסימום מישהו יגיד, וואוו ! אולי אני אצטרף למועדון ? אולי אפילו הוא יצטרף, אולי אפילו יכיר חברים חדשים, אולי אפילו יקבל את הטבת הדלק. ואולי לא, וגם אז לא קרה כלום.

אני לא רוצה להיות לידך כשאתה רואה חדשות, מעניין מה התגובה שלך לפרשת הולילנד... או ששם הכל בסדר, כי מועדון ה-5 לא מעורב... :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני ממש נדהם שגם מהשרשור הזה התפתח וויכוח. ארז, אתה צריך דחוף חומוס סעיד כדי להרגע (עוד לא ראיתי מישהו שאחרי החומוס הזה לא יושב, מלטף את הבטן ואומר שהחיים יפים).

:-D

אלון, 100% צודק.

כשאני מנגב חומוס אצל חליל ברמלה ומסתכל סביב, אני תמיד חושב שלא יכול להיות שמי שיוצא מכאן אחרי מנה כזו יריב עם זה שישב וניגב גם הוא, לא בכביש, לא בעבודה וגם לא בפורום.

אני מציע לכולם חומוס לשלום בית, בלי הנחה, רק אנחת רווחה.

פורסם
אני מציע לבעלי רכבי אספנות שאינם חברים במועדון ה-5, שכאות מחאה על שמועדון שמתיימר לדאוג לאינטרסים של חבריו בפרט ושל כל חובבי רכבי האספנות ככלל, המוציא הודעה בפורום הציבורי שעושה סלקציה בין מי שאיתם לבין מי שלא, להפסיק לתדלק את רכביו בתחנות "דלק".

שלום ארז!

אציין מראש שאומר את דעתי האישית בלבד, כחבר גאה במועדון ה - 5.

למיטב ידיעתי איני עובד אצלך,

איני עובד תחת ניהולך,

לא קנית מניות של מועדון ה - 5 ולכן גם לא מגיע לך דיוידנים.

לא זכור לי שאוזכר \ רשום \ חרוט \ מוטבע, במקום כלשהו שמועדון ה- 5 התחייב לדאוג לאינטרסים של חובבי רכבי האספנות,

ואם כן אנא יידע אותי על כך.

מועדון ה-5 אינו חייב לך במאום, הוא חייב לחבריו שמשלמים את מיסי החבר(אגב , סכום סמלי למדי).

אי לכך אגדיר כסופר חוצפה להעביר ביקורת על מועדון שאינך נמנה עם חבריו.

הודות למועדון ה- 5 , אתה ואחרים שכמותך , שלא נוקפים אצבע ויושבים על הגדר, נהנים מהפריוילגיות העצומות, שמועדון

ה -5 השיג בדם יזע ודמעות(ולא אמנה אותם כעת) שבלעדיהם הרבה מאתנו לא היו חולמים להית אספנים.

אני כחבר מועדון ה- 5 אדחוף ואדרבן לפרסם בפורום הפתוח(ומי אתה שתמנע ממני , ותנסה לחנך אותי),ע"מ שאנשים מסוגך ידעו על כל ההטבות שנקבל ,ושתבינו שהכושי עושה לטובת חבריו,ולא לאלו שיושבם מנגד על הגדר ומחכים לטרף שהפרייר דאג להם.

אז באמת!!! גם לחוצפה יש גבול. ולחילופין אם ברצונך להינות מיצירת מועדון ה -5 אתה מוזמן להיות חבר מן המניין.

ולסיום אחדד שוב את הנקודה שחוזרת על עמה לעיתים: מועדון ה- 5 לא התחייב לדאוג לאינטרסים של חובבי רכבי האספנות.

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

פורסם

[

אני לא חבר במועדון ה-5 או במועדון אחר.

אני לא מכיר אף אחד מחברי המועדון כחברי מועדון.

אני לא מכיר את הפורשים, המתנגדים וכיו"ב.

.

אז תבוא ביום שישי הקרוב למפגש בנשר ותוכל להכיר הרבה חברי מועדון נחמדים וגם תראה מכוניות יפות. ביחס לפורשים אני לא יכול להבטיח הבטחות אבל לפעמים אחד או שניים מהם מגיעים...

בקיצור הזדמנות!

אתה מוזמן.

שלמה דן גדרון

פורסם

oldcar,

תודה.

אני מגיע מידי פעם לתצוגה החופשית שלכם בנוקיה ת"א.

עבורכם זה מפגש, בשבילי זאת תצוגה. בכל פעם שיש לי אורחים מחו"ל, בין היתר אני לוקח אותם לראות את התצוגה בנוקיה.

אם לא הייתם מפרסמים בגלוי על מועדי תצוגה והשקה, לא הייתי יודע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברכות למועדון החמש על ההטבות ברכישת דלק

באשר לתגובות שאינן במקומן כחבר מועדון מרגיש שהמועדון תרם רבות לקידום הענף בארץ ואם לא הוא לא היו היום רכבי אספנות מתוחזקים ברמה כזו מתוך פועל יוצא של עצם הקמת המועדון ושינוי התקנות של טסט חצי שנתי למעבר לשנתי,אז לכתוב למה אני לא קבלתי כי איני חבר?אז נכון שבארץ הוקמו גם מועדונים אחרים שתרמו גם כן בנושא האספנות.אך מועדון החמש הוא זה שקידם את נושא הטסט פעם בשנה ואף דברים אחרים.

יירשם למועדון החמש אותו כותב ,יהיה פעיל כמה שיוכל ויהנה מההטבות שהמועדון נותן.

בידידות וחברות במועדון החמש 

עופר בן צבי

פורסם
בוא נצא מתוך הנחה שאתה צודק - רק לצורך הדיון

למועדון ה5 ניתנת הנחה במחיר מוצר כל שהו (שעניינו רכב) ההנחה תקפה עם הצגת תעודת חבר מועדון

ובאה מתוקף ההתאגדות כמועדון - אתה, (אפילו באופן לגיטימי) רוצה את ההטבה הזו בזכות בעלותך על רכב אספנות

איך ברצונך לפנות לנותן ההטבה? - "תשמע גם לי יש רכב אספנות - גם אני רוצה הנחה" יענה לך אותו גורם בערך כך: "וואלה?"

או שאולי תביא את רכב האספנות שלך למשרדי החברה ותציג אותו בפני מנהליו - אני בטוח שזה ישפיע וגם אתה תקבל הנחה

או שיש לך רעיון אחר?! - איך תקבל גם אתה את ההנחה מבלי להיות חבר בקבוצה המקבלת את ההטבה, איזה אינטרס יש לנותן ההטבה

לתת את ההטבה לגורם בודד אלה אם הוא חבר בקבוצה שיש לה כח קניה מעצם גודלה.

משקלך היחסי בתוך הקבוצה הוא זה שמעצים אותה ומקנה לך את הזכות לקבל הטבה - אני בטוח שאת זה אתה יכול להבין

למיטב הבנתי, במקרה הספיציפי הזה, ינופק כרטיס נפרד להטבה מטעם נותן ההטבה.

תראה, אין משמעות לגודל הקבוצה במקרה הזה. זה לא שמועדון החמש קנה 100000 ליטר בהנחת מועדון מחברת הדלק וחילק את זה לחבריו במחיר מוזל. חברת הדלק תשמח לתת את ההנחה לכל עובר אורח עם חצ'קונים שיסכים לתדלק בתחנתם ובפרט שייתן את פרטי כרטיס האשראי/חשבון הבנק שלו. איך אני יודע את זה? התקשרתי לאחת מחברות התדלוק, הצגתי את עצמי כרונן ארז שמייצג את רונן ארז, לשאלה האם יש לי ח.פ., עניתי שלי אין אבל לאשתי יש והתשובה הייתה יאללה, בסדר וראה זה פלא, גם אני מתדלק במחיר מוזל מאוד. (אתה יודע, אני חושב שאפילו יותר מוזל מאשר אתה).

עכשיו אני בטוח שגם אתה מבין את זה.

ארז רונן

פורסם

...

אני לא רוצה להיות לידך כשאתה רואה חדשות, מעניין מה התגובה שלך לפרשת הולילנד... או ששם הכל בסדר, כי מועדון ה-5 לא מעורב... :-D

אני לא בטוח שהגרוטאה שלי תוכל לסחוב אותי אחרי חומוס אצל סעיד.

אל פחד, אני לא בחור אלים, לפי התגובות בשרשור הזה אתה יכול לראות מי תגובותיו ענייניות לנושא (ואפילו אם דעתו מנוגדת לדעתך) ומי מתייחס לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.

(אפילו תגובתך הרגועה מתייחסת אלי ולא לנושא)

ארז רונן

• תוכן חדש...