Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שמשרד התחבורה לא מתנה את מתן ההנחות לרכב אספנות לחברי המועדון בלבד .ככה המועדון היה ניראה אחרת

לזה התכוונתי כשכתבתי ראייה רחבה. אני שמח שבמקרה הזה ניחן משרד התחבורה בראייה רחבה.

ארז רונן

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לברך את המועדון ואת היוזמה להנחה.

אומנם איני יודע באיזו חברה ניתן לתדלק בהנחה, כמו גם מה היא ההנחה האמורה, אך בהחלט כל הכבוד על היוזמה!

וכן צריך לפרסם את זה. כמה שיותר.

אם זה יביא עוד חברים למועדון, אהלן וסהלן.

אם מועדון כמו "חבר" יכול לפרסם את ההנחות שלו ברדיו (והוא מועדון שלא כל אחד יכול להצטרף לשורותיו), מועדון החמש יכול לפרסם את זה בפורום הפתוח ובכל מקום אחר אשר הוא מוצא לנכון.

אם לצורך הדוגמא, ולצורך הדוגמא בלבד, ההנחה היא של 30 אגורות לליטר.

800 ליטר דלק, זה בערך 250 ש"ח (240 למען הדיוק).

800 ליטר דלק, זה בערך 20 תדלוקים ברכב שלי (קצת פחות, אבל זה "מתקזז" עם חוסר הדיוק בשורה לעיל).

20 תדלוקים, זה פחות ממה שאני מתדלק בשנה (ברכב היומיומי שלי, לא כולל הרכב של אשתי ורכבי האספנות שלי).

250 ש"ח, זה מה שעולה להיות חבר מועדון החמש בשנה.

לכשייתפרסמו הנתונים, כל אחד ואחד יוכל לעשות את השיקולים שלו (שיקולים כלכליים, אבל לא רק) ולקבל החלטה מושכלת.

לע"ד, מועדון החמש חייב לפרסם את ההנחות שהוא משיג לחברים שלו בכל מקום אפשרי, גם אם ההנחה תהיה לדברים שכלל לא קשורים לרכבים בכלל ולרכבי אספנות בפרט.

שוב, אני רוצה לברך את המועדון (ואת יוזם הרעיון) על היוזמה, ומקווה לשמוע על הנחות נוספות בדברים אחרים בעתיד.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

למה לא לספר לכולם שבזכות חברות במועדון ה-5 הם יהנו מהמון מידע אודות הרכבים, עזרה הדדית בין חברים ואף הנחות בתדלוק ?

וודאי שיש להפיץ את הבשורה, אבל יש לזה שרשור יעודי.

פתיחת שרשור נפרד היא מיותר ומהווה לטעמי ניצול לרעה של הבמה המכובדת של הפורום.

שלא יובן לא נכון, כל הכבוד לראובן ולמועדון החמש על הדאגה לחברים, דו הפרצופיות בפרסום בפורום היא מה שמטריד אותי.

חבל שמשרד התחבורה לא מתנה את מתן ההנחות לרכב אספנות לחברי המועדון בלבד .ככה המועדון היה ניראה אחרת

וודאי שהמועדון היה נראה אחרת. הוא היה נאלץ לעמוד במכרז, ורחמנא ליצלן, לעמוד בסטנדרטים של שקיפות שהוא רחוק מהם היום שנות אור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי יוזמה ברוכה של ראובן ומועדון ה5. אני הייתי מפרסם את התנאים בכל פורום...

אישית אני מתדלק היום בפז בכרטיס "חבר " את כל הרכבים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אם כבר פורסם המבצע, מעניין לדעת בכמה הנחה זוכים,

יש לא מעט תחנות שמעניקות 40 אגורות הנחה מבלי כל חברות, האם חברי המועדון יזכו בהנחה גבוהה יותר?

האם ההנחה מתבצעת בזמן שפותחים חשבון בחברת דלק והתשלום מתבצע דרך כרטיס הדלק?

אם כן אז זה לא משהו חדש ויחודי למועדן, כמעט כל אדם יכול לפתוח "חשבון" בדלק ולזכות ל30 אג' הנחה עם הכרטיס.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלל ברכות לעשיה המבורכת.

:beerchug::mm_yeah::beerchug:

אגב, ישנם מדינות בחו"ל בהם התנאי להכרה ברכב אספנות הוא אישור מועדון כי הרכב אכן ראוי להיות רכב אספנות.

נושא למחשבה.

שלמה דן גדרון

פורסם

באמת נושא למחשבה,

ואז מעניין מה יהיה רכב אספנות, קאדליק מלוקקת או סובארו 79 חבוטה עם צבע אורגינל..

לפי רוח המועדון..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ארז,

קישקוש יותר מקושקש מהקשקוש הקשקושי והדבילי שכתבת כאן, לא שמעתי בחיים שלי.

זאת גם התגובה שלך כל פעם שקופאית שואלת אותך "יש כרטיס מועדון?" ?

אתה ישר נוטש את החנות שמעזה לתת הנחות רק לחברי המועדון שלה?

בקיצור, פרובוקציה עלובה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיצור, פרובוקציה עלובה!

אפילו לא.

מועדון ה 5 מונה היום 730 חברים, שמהווים כוח צרכני לא מבוטל בפלח שוק מסויימים - ביטוח, דלק, חלפים ועוד.

אין שום פסול, נהפוך הוא, שהמועדון ינצל את כוחו על מנת להקנות הטבות לחבריו, ויפרסם זאת בראש חוצות.

כל הכבוד על היוזמה הברוכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ארז,

קישקוש יותר מקושקש מהקשקוש הקשקושי והדבילי שכתבת כאן, לא שמעתי בחיים שלי.

זאת גם התגובה שלך כל פעם שקופאית שואלת אותך "יש כרטיס מועדון?" ?

אתה ישר נוטש את החנות שמעזה לתת הנחות רק לחברי המועדון שלה?

בקיצור, פרובוקציה עלובה!

למועדון החמש עדיין אין חנויות משלו שבהם הוא יכול לתת הנחה לחבריו. להשיג הטבות לחברים - על הכיפק. לפרסם את זה בפורום כללי תוך הדגשה שרק חברי המועדון יהנו מההטבה, לא מכובד.

דעות יש לכאן ולכאן. כאשר הדעה נוגדת לשלך, יש לך נוהג לכתוב בצורה בוטה. גם הדרך שלך לא מכובדת. מצא מין את מינו.

ארז רונן

פורסם
ארז היקר,

ומה אתה עושה כשיש ברדיו/טלויזיה פירסומת שלא לטעמך ?

מאחר ומדובר בשני נושאים שונים אענה לשאלתך, אעבור תחנה.

ארז רונן

פורסם
למה ? אני מעריך כי מטרת המועדון היא לגדול, להיות כזה עם המון חברים.

למה לא לספר לכולם שבזכות חברות במועדון ה-5 הם יהנו מהמון מידע אודות הרכבים, עזרה הדדית בין חברים ואף הנחות בתדלוק ?

אבי.

במידה ומועדון החמש מעוניין למכור מנויים חדשים עדיף שיעשה זאת בפורום קניה ומכירה.

במידה והמועדון מעוניין לידע את חבריו בהטבות החדשות מוטב שיעשה זאת בפורום הסגור.

החליט המועדון לפרסם את השגיו בפורום הכללי, שישתף בהישג את כל רכבי האספנות בארץ מבלי להתנות זאת בחברות.

ארז רונן

פורסם
באמת נושא למחשבה,

ואז מעניין מה יהיה רכב אספנות, קאדליק מלוקקת או סובארו 79 חבוטה עם צבע אורגינל..

לפי רוח המועדון..

עמית,

אני לא בטוח כי הבנתי לפי דבריך הנ"ל, מהי לדעתך רוח המועדון.

עכ"פ, מזל שהאירוע שהתקיים במפגשישישרון בגעש בשבוע שעבר, לא היה מטעם המועדון.:wink:

השתתפו בו לצד הקדילאקים המלוקקים גם סוברו חבוטות ויפות. (תמונות למטה).

האוירה דווקא היתה על הכיפאק.

לא נראה לי כי היתה למי מהסוברואידים הרגשה כלשהי של נחיתות/חוסר נוחות.

אה, כן. גם לא למי מבעלי הקאדילקים.

ראה בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=315909

אנא, לא כל דבר טוב חייב לרדת לפסים של "למי יש יותר ארוך, מי יותר צודק" וכו'.

המועדון עשה, המועדון פרסם, המועדון רוצה עוד חברים לשורותיו, המועדון הוא הגוף הגדול בארץ בנושא,

המועדון לא חף מטעויות, המועדון תמיד עושה טעויות, המועדון נשלט על ידי אותה חונטה, המועדון מרוכז בתל אביב,

המועדון בעד/נגד כל דבר, ועוד.

הכל נכון. או לא. אבל האם באמת זה שווה את הזמן שאנו מבזבזים על המריבות כנגדו? למעשה כנגד עצמנו?

חברים, האם רק הודעה זו אינה שייכת לכלל חברי הפורום?

האם למשל טיול הקורבטים/דה שוו/חיפושיות וכו, ו/או נושאים נוספים שנפתחו בפורום שייכים רק למועדון?

או רק למי שלא חבר מועדון? האם בכלל זה חשוב למי שייכת הודעה כלשהי? מי שמעוניין יקרא - מי שלא מעוניין יפסח.

דחילק. תרגיעו.

אגב, לגיטימי שמועדון יראה לחבריו, וגם לאלו שאינם, את השגיו. מחד יש כאן היבט של השווצה. וזה ממש לא פסול.

ומאידך, רצון להראות לכלל, כי המועדון משיג דברים לחבריו, ועי"כ לגרום להצטרפות חברים נוספים.

כאמור, כל זה לגטימי, נעשה על ידי כולם, חוקי למהדרין, ואין סיבה להתגולל על המועדון דווקא עקב דבר זה.

אגב נוסף, אם באמת היתה יכולת לתת רק לחברי המועדון את ההטבות של טסט פעם בשנה, הנחה בביטוח ועוד,

היינו כולנו מרויחים. כן, גם אותם חברים שכעת אינם במועדון. מאחר ובכדי ליהנות מההטבות היו מצטרפים

חברים רבים נוספים, (ביניהם כאלה שכיום רחמנא ליצלן גם נהנים וגם מלכלכים על המועדון בו בזמן),

אי לכך המועדון היה יכול להיות גוף גדול וחזק יותר, ולכן יכול היה להשפיע יותר.

בראיה הכוללת - הדבר היה עוזר לכולם.

יום קסום לכולנו, במועדון ובחוץ,

אבי.

img2362a.jpg

IMG_9032.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...