Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבי- אתה מתכוון לעשות ניקוי חול? נראה לי שכאן זה דווקא מתאים, כי שלדה בסה"כ עשויה מברזל ועם ניקוי לא גס מדי לא צפויה להפגע, לדעתי רוב החלודה שם היא די שטחית! בהצלחה!8)

היי גינאדי

רוב הסיכויים שאלך על ניקוי חול זה יקצר מאוד את זמן העבודה והאיכות תהייה טובה יותר.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ארגז? טקסס כמובן לא שייך.

או ארגז שטוח עם סולמות, או כבר "קוביה" שאפשר להפוך אותה למגורון...

אסף.

היי אסף

סולמות הכוונה לדלתות צד? ברזל? עץ?

פורסם

עץ נראה לי הכי מתאים לעניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי ארגז טקטס יראה מצחיק וקטן מידי על הדדג' הזו .

ארגז עם דפנות עץ נמוכות יהיה מאוד יפה .

אני מאמין שאתה לא מתכנן לעשות מאחורה מיני קרוון, ולכן בכל מקרה אין סיבה לקוביה, ומכיוון שלא תעמיס מאחורה סחורה, אז גם אין סיבה לסולמות גבוהים.

אני אחפש תמונה אם אמצא אשים בהמשך.

עריכה:

הכי דומה למה שאני מדמיין שמצאתי בנתיים:

אני חשבתי על שתי קורות שיוצרות דופן יותר נמוכה, צבועות בצבע עץ כהה עם עמודי ברזל שחורים.

images.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמה דברים, אם אפשר...?

למרות שהרוח הכללית (שגם אני אשמח בה) היא של משאית, אבל בסך הכל זה טנדר גדול, לכן אם תתעקש, היו כאלה עם ארגזי טקסס.

דווקא הבניה הישראלית (ארגז עם דפנות עץ במסגרת ברזל, עם סולמות עץ), באמת כמו שהיה נהוג במשאיות הכבדות, יהיה מאוד אופייני ויפה.

זה ארגז כבד יחסית אבל יתרונו בנסיעה קצת יותר חלקה ובאפשרות קלה לשנות "תיצורה" בקלות - סולמות, קשתות וברזט, רק סולמות, רק דפנות, או אפילו פלטה ממש. הכל לגו.

אני מאוד מאוד בעד ארגז כזה - שימו לב למראה המיוחד של לוחות העץ - יש קבוצת קנטים אורכיים לצד קווי החיבור שלהם... כדי להסתיר את קווי החיבור, שהיו משתנים בהתאם למזג האוויר! (מצטער שלא יכול להעלות תמונות... גנאדי?)

ארגז כזה, אם לא תמצא ישן (חייב לרדת ממשאית דומה, אחרת חבל"ז), הכי נכון לבנות אצל בונה ארגזי משאיות מקצועי (ישראמטל כפר סבא למשל).

הצביעה הטיפוסית היא פשוט הכל באפור.

ממשיך להחזיק אצבעות, לא חשוב מה תעשה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כמה דברים, אם אפשר...?

למרות שהרוח הכללית (שגם אני אשמח בה) היא של משאית, אבל בסך הכל זה טנדר גדול, לכן אם תתעקש, היו כאלה עם ארגזי טקסס.

דווקא הבניה הישראלית (ארגז עם דפנות עץ במסגרת ברזל, עם סולמות עץ), באמת כמו שהיה נהוג במשאיות הכבדות, יהיה מאוד אופייני ויפה.

זה ארגז כבד יחסית אבל יתרונו בנסיעה קצת יותר חלקה ובאפשרות קלה לשנות "תיצורה" בקלות - סולמות, קשתות וברזט, רק סולמות, רק דפנות, או אפילו פלטה ממש. הכל לגו.

אני מאוד מאוד בעד ארגז כזה - שימו לב למראה המיוחד של לוחות העץ - יש קבוצת קנטים אורכיים לצד קווי החיבור שלהם... כדי להסתיר את קווי החיבור, שהיו משתנים בהתאם למזג האוויר! (מצטער שלא יכול להעלות תמונות... גנאדי?)

ארגז כזה, אם לא תמצא ישן (חייב לרדת ממשאית דומה, אחרת חבל"ז), הכי נכון לבנות אצל בונה ארגזי משאיות מקצועי (ישראמטל כפר סבא למשל).

הצביעה הטיפוסית היא פשוט הכל באפור.

ממשיך להחזיק אצבעות, לא חשוב מה תעשה, דב

היי דב

בעיקרון הכיוון שלי לארגז הוא פלטה

לגבי הדפנות יהיה עץ כמובן אבל עדיין לא החלטתי אם זה יהיה עץ בתוך מסגרת ברזל או בתצורת סולמות.

אשמח לתמונות לשם המחשה

אבי

3943225480_6a298898b4.jpg

Fullscreen-capture-10132010-80148-PM_bmp.jpg

imagesCAGPDCP0.jpg

Fullscreen-capture-10132010-75941-PM_bmp-150x150.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"בת סמך - בת קימא"

עברית שפה יפה.

היום תגיד למישהו שהמכונית שלך "בת סמך" הוא יחשוב שאתה מקלל אותה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבי, אני מקווה שגנאדי יעזור לנו בעניין...

ארגז סולמות נטו, כמו שמקובל בארצות הברית, לא היה מקובל בארץ. רוב ה- D300 היו או עם הארגז הקלאסי שתיארתי, או עם ארגז חלוקה סגור.

בבקשה דלתות וסולמות? בבקשה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם אתה משיג ארגז כזה אתה "מלך".

אכן הדבר הכי מתאים.

אבל במגבלות ארצנו הקטנטונת והבירוקרטית.

הייתי הולך על הארגז כמו בתמונה האמצעית בשלישיה, האדום עם לוחות העץ יפה מאוד והולם את הרכב.

בהצלחה בהמשך.

פורסם
אם אתה משיג ארגז כזה אתה "מלך".

אכן הדבר הכי מתאים.

אבל במגבלות ארצנו הקטנטונת והבירוקרטית.

הייתי הולך על הארגז כמו בתמונה האמצעית בשלישיה, האדום עם לוחות העץ יפה מאוד והולם את הרכב.

בהצלחה בהמשך.

מצטרף!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...