Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.hnn.co.il/gallery10038.html

מזל שרק פצוע אחד קל, בשניה ה45 בצד ימין למעלה מאזדה שלוש אם אני לא טועה טסה במהירות לקראת הפניה ימינה ומתהפכת מספר פעמים, ונוחת על הגלגלים וממשיך ישר למדרכה.

שימו לב לתגובה המהירה של הכבאים שבתוך פחות מדקה כבר היו שם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

זה קרה יותר בשניה ה-20... לא 45. באמת תאונה שרואים רק בסרטים. יצא בזיל הזול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן תיעוד מרתק.

בסרטון שב-HNN קצת קשה לראות את זה, אבל אתמול בטלויזיה צפיתי בזה ביס מקס בהילוך איטי. ניתן לראות בבירור שכבר לפני שהרכב נכנס לפניה, הוא היה בהיגוי יתר חריף. אומנם לא רואים את זה, אבל אני מסיק מכך שהוא פגע עם אחד הגלגלים שלו, כנראה האחורי שמאלי, במדרכה, וזה מה שגרם להתהפכות.

לא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר, למרות שלא נראה לי שמדובר כאן בהנעה אחורית כלשהי. זה רק מחזק אצלי את השאלה מה הביא אותו להיגוי יתר עצבני כזה, ועוד בקו ישר?

אכן, אחת התאונות המעניינות שיצא לי לראות. הכי חשוב שהנהג יצא בלי פגע. אני מקווה שהתאונה הזאת תחקר לעומק כדי שכולנו נוכל ללמוד ממנה.

לעניין מכבי האש: שימו לב שהיה זה אך טבעי שהם יגיעו תוך פחות מדקה, בהתחשב בעובדה שכל זה קרה ממש מולם...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זו מהתאונות שהלקח שלה ברור -זו תאונת "סע יותר לאט" קלאסית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לצופים הבאים - תעבירו ל18 שניות ותתמקדו בעמוד ממול איפה שהפניה ימינה.

אכן תיעוד נדיר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אכןלא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר, למרות שלא נראה לי שמדובר כאן בהנעה אחורית כלשהי. זה רק מחזק אצלי את השאלה מה הביא אותו להיגוי יתר עצבני כזה, ועוד בקו ישר?

זה פשוט מאוד, הוא איבד את הראש, ואז את הזנב... :wink:

לפי מה שאני רואה זו מאזדה 3 דור קודם, בטח ליסינג, בלי בקרת יציבות. להיגוי היתר הוא הגיע ככל הנראה כשהחליט לפנות ימינה במקום להמשיך ישר (או סתם כי הוא חושב שהוא שומאכר), ולכן הפנה את ההגה בחדות ימינה לתוך הפנייה, תוך כדי עזיבה של הגז או אפילו לחיצה על הברקס - פשוט כי הוא היה מהיר מדי. במאזדה 3, מכונית עם זנב שמח למדי, התוצאה של כזה דבר היא היגוי יתר ובשילוב עם שפת המדרכה מקבלים לונה פארק.

וברור שהכבאים הגיעו תוך דקה. זה קרה מטר מהם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צילום נדיר. הוא יצא בנס פצוע קל אחרי 3 גלגולים כאלה.

גם לי זה נראה כמו מאזדה 3 דור קודם.

פורסם

אותי הדאיג יותר למה רק אחד ניגש לעזור??

ציפיתי להתקהלות יותר רצינית ,נראה לי אם אותו אחד שניגש אליו לא היה ניגש,אף אחד לא היה בא וכולם היו ממשיכים בשלהם...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אכן, ברגע שנכנס כבר היה בהיגוי-יתר (עד כמה שאפשר לראות). באמת יצא בנס.

מה שמרתיח זה התגובה של הנהגים מסביב - התעלמות טוטאלית!:evil:

לא פחות מגעיל הוא האופן שבו רכב ההצלה (כן, כבאית זה רכב הצלה)

נאלץ לפלס את הדרך בין כל החולירות שמונעים ממנו לנסוע.

שמירת מרחק מרכב הצלה, לפניו ואחריו? הצחקתם אותי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...