Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום .

יש לי שאלה מוזרה קצת . יש כאלה שיהיו להם טענות אליי , אבל בכול מיקרה אני ינסה

אז ככה:

יש לי 2 רכבים, שברולט לומינה3100, והונדה אקורד 2000,

השאלה היא: האם אפשר לעשות להם הגבלת מהירות?

אם כן האם זה יכול ליפגוע במנוע או ביכלל ברכבים ?

אני אחד שנוסע מהר, והיום החלטתי שאם אפשר לעשות הגבלת מהירות, אני רוצה לעשות ברכבים ולהגביל אותם עד ל100 קמ"ש

אני מבקש בלי כל מיני ירידות או השמצות

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

אני זוכר שנתקלתי במשהוא כזה, אבל איני זוכר אם זאת רק התרעה ע"י צפצוף, בהגיעך למהירות שסמנת כמירבית, או ממש הגבלה שלא מאפשרת לעלות מהירות מעבר לכך.

אנסה לברר ביום א' או אחרי החג.

בברכת חג שמח - רפי לין

פורסם

לדעתי הפתרון הפשוט הוא להגביל את הדוושה, לשים מתחת מעצור שלא יאפשר לדוושה להגיע מעל מהלך מסויים.

הבעיה היא שזה עלול להגביל אותך בכוח של המנוע כי אםם יהיו מצבים שתצטרך לעקוף בעליות אז יהיה קשה להאיץ.

אולי תנסה לשנות את הגישה שלך בנהיגה ולנסוע רגוע יותר ללא הגבלה ברכב, פשוט תגביל את עצמך וזה יהיה טוב יותר.

פורסם

יש אפשרות להגביל.

יש את זה בפורדים הצבאיים, הם מוגבלים ל-100 ואין אפשרות לעבור.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני לא נוסע הרבה מחוץ לעיר,

ואיפה שאני נוסע אין עליות. מקסימום יש אפשרות להוציא את זה שאני נוסע נסיעות ארוכות ובעליות ולהחזיר את זה שאני יסיים,

אם אני עושה את ההגבלה הזאת זה יכול להזיק לרכב?

פורסם

א. אני לא מאמין שההגבלה היא בשבילך, בטח בשביל הבן שלך

ב. כמעט לכל הרכבים היום יש מחשב, לחדשים והחזקים במיוחד מגבילים אותם לרף מסויים אז אני מניח שאפשר לעשות את אותו הדבר תיאורטית, מעשית אין לי נסיון בזה

ג. יש איזה מכשיר של (קו ירוק? משהו ירוק) שמאפשר לך לדעת "איך" נסעו ברכב מבחינת מהירות ודברים אחרים אבל לא זוכר את כל הפרטים אבל זה שודר בחדשות לפני כמה שנים

פורסם

אני גם מכיר רכבים עם מערכות הגבלה. לא נראה לי שפתרון הגבלת גובה הדוושה אידאלי

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ערב רב

הגבלת המהירות צריכה להיות מבוסת על הספידומטר.

אם תגביל את הדוושה לא תוכל להשתמש בכוח המנוע בהילוכים הנמוכים,

או בקיצור אם לא תקרה תאונה, אתה תבין לבד שזה בלתי אפשרי.

אולי כדאי לחפור קצת בגוגל ולחפש מגביל מהירות, הנה שניים

http://www.autokontrol.com

http://www.bannariinfotech.com/shield.htm

ד"א ברנו מגאן, ובסניק הבקרת שיוט כוללת מגביל מהירות שניתן לכוון ועובד מדהים.

ברגע שהגעת למהירות הדוושה לא מגיבה.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

גם ב C5 יש מגביל,אני שם או על בקרת שיוט או על מגביל ל 120. אני ממש יכול להבין אותך.. במיוחד עם המצלמות החדשות האלה.

בדוק אם יש אפשרות וזה קיים דרך החברה (ז"א שהרכב הוצע עם אופציה כזו כחדש) ואז אולי תוכל לרכוש רק ידית\מודול\מחשב מדגם דומה או זהה למה שיש לך.

פורסם

הבטחתי ובדקתי.

אכן ניתן להתקין התראה קולית למהירות מסוימת.

התקנת מגביל מהירות כמוצר AFTER MARKET אסורה לפי משרד התחבורה.

במע' מקוריות ברכב שיש הגבלה כזאת זה מותר (כמו גם חלונות כהים ועוד אביזרים שונים).

בברכה - רפי לין

פורסם
ד"א ברנו מגאן, ובסניק הבקרת שיוט כוללת מגביל מהירות שניתן לכוון ועובד מדהים.

ברגע שהגעת למהירות הדוושה לא מגיבה.

שא ברכה

אולי אני טועה, אבל ממש לא נראה לי שזה הגיוני שהדוושה תפסיק להגיב - יש פה אלמנט בטיחותי חשוב.

ולשאלת פותח השרשור - בוודאי שיש מגביל מהירות כזה. קוראים לו מוח. ממליץ שתרכוש אחד. שמעתי מוכרים אותם בסופר, מגיעים במגוון צורות. סביב עשרה שקלים לנקודת IQ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשהוא יגיע למהירות שהוא קובע וימשיך ללחוץ על הגז זה אומר שהדלק ישרף אבל המכשיר לא יתן לו לעבור את המהירות או שפשוט זה יגביל את הדושה של הגז?

• תוכן חדש...