Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי יש שני חלונות צדדיים מפלסטיק (אין עוד רכבים כמו שלי בארץ),

יש מי שמיצר חלונות על פי הזמנה?

כמה זה יעלה +- ?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הרכב ? קנית את האקורד ההיא ?

החלונות שוטחים ? במישור אחד ? או קמורים ?

אם שטוחים, כל זגג יוכל לחתוך לך לפי דוגמא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

החלונות קמורים.

אין הרבה רכבים מהדגם הספציפי גם בחו''ל , מדובר באקורד האצ'בק מודל 86 , צורת סדאן ואפילו קופה לא חסר בחו''ל , אבל את ההאצ'בק יותר קשה למצוא.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

שלח לי את הפרטים המדוייקים של הרכב:

שנת יצור, דגם מדויק ו- VIN#.

יש פה כאלו כמו שיש מאזדה 3 בארץ, אם אתה משלם על עלויות המשלוח, אשמח לארגן לך את הזגוגיות הנדרשות.

ברק.

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Honda/Accord/auction-274119508.htm

כזו, כן?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

השוואה נוספת מראה שהן לא ממש זהות, אבל קרובות.

המאותתים הקדמיים דומים יותר לאלו של האינטגרה:

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Honda/Integra/auction-280965196.htm

יש כאן המון וורסיות של הרכב הזה, כאמור, שלח פרטים מדוייקים ואבדוק עבורך.

תסתכל גם פה, תראה מה דומה:

http://www.trademe.co.nz/browse/categoryattributesearchresults.aspx?searchregion=100&mcat=0001-0268-&search=1&nofilters=1&v=Gallery&key=503690&page=3&sort_order=24_asc

אתה קמצן בתמונות, אז קשה לעזור לך, פרסם תמונות איכות של הרכב בשרשור הזה בבקשה ואל תפנה אותנו לשרשורים אחרים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

קודם כל , תודה רבה !

הדגם שהראית זה דור דני ושלי דור שלישי.

הנה תמונה

orig_DE4A6BB1D33441B1BD96A5AD4A48928D.JPG

לא קשה להבחין בינהן בגלל שבדור השלישי יש פנסים "קופצים"

פרטי רכב:

הונדה אקורד האצ'בק מודל 86 דגם DX .

גיר אוטומט , מנוע 2000 (1995 למען האמת) עם קרבורטור.

VIN : JHMBA7320GC046754

שמשמעותו

J = Japan

H = Honda

M = Passenger car, built in Japan

BA = Accord

7 = 4 speed auto

3 = 3 door

2 = DX

0 = check digit

G = 1986

C = Sayama, Saitama, Japan (Assembly Plant)

046754 = serial number

שוב תודה :-P

פורסם

עכשיו חג (פסחא), אבדוק בהמשך השבוע ואעדכן.

אגב, מה הבעיה בחלונות שיש לך כעת?

פורסם

הם מפלסטיק .

חוץ מהכיעור שלהם , האחורי לא נפתח בכלל בגלל שהדביקו אותו עם סיליקון (אבל שחור... לא סתם סיליקון מגעיל ..:|)

והקדמי לא נסגר טוב בלי עזרה ידנית.

פורסם

שניים באותו הצד הם מפלסטיק , כשפירקתי את השטיח של האוטו , היו זכוכיות מתחתיו , אני מקווה שזה עונה לך על התהייה..:roll:

פורסם

תנסה אצל א.א. גלס - הם היבואנים בארץ של LEXAN שזה החומר הכי חזק שאפשר לעשות איתו שימוש - הרבה יותר חזק מזכוכית ויותר קל. מה שכן - א.א. גלס לא מאוד אמינים - הם חתכו לי חלונות בצבע חום ולא שקוף כמו שביקשתי - ולמרות שהתעקשתי, עדיין לא קיבלתי את החלונות הנכונים.

בסופו של דבר הזמנתי חלונות מחו"ל אצל http://www.plastics4performance.com/ שירות מקצועי ואמין!

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...